داداش تو ساعت 12:26 دقیقه لاگین شدی و 8:27 دقیقه پی سیت خاموش شده . حالا این 27 دقیقه هیچ . اون 1 ساعت و 45 دقیقه داشتی چیکار می کردی ؟ احتمالا یه برنامه خودشو آپدیت کرده تو اون 1 ساعت و 45 دقیقه و از حجمت کم شده .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
داداش تو ساعت 12:26 دقیقه لاگین شدی و 8:27 دقیقه پی سیت خاموش شده . حالا این 27 دقیقه هیچ . اون 1 ساعت و 45 دقیقه داشتی چیکار می کردی ؟ احتمالا یه برنامه خودشو آپدیت کرده تو اون 1 ساعت و 45 دقیقه و از حجمت کم شده .
2 تا مورد هست که بهش توجه کن:
1- از مخابرات اکانت گرفتی و همین میتونه دلیل بسیار خوبی واسه کم کردن حجم باشه (از جمله محترمانه استفاده کردم)
2- من که از مخابرات اورمیه اکانت دارم بعضی وقتها مشکلات جالبی واسم پیش میاد مثلا وقتی که کانکت میشم اگه برم تو کنسول مودم وارد کنسول یه مودم دیگه مثل TPlink میشم در صورتی مودم من pin Avid هستش نه TPlink
کلا مخابرات مثل اینکه از لحاظ نرم افزارهای اکانتینگ و امنیتی مشکلات جدی داره و اگه یه نفر خوب بلد باشه راحت میتونه سر کاربرای مخابرات هر بلایی که دلش میخواد در بیاره یعنی من یه جورایی شَکّم به خود مخابرات میره چون اصلا بعید نیست کاری بکنن که بعد از دستور دیسکانکت حجم کم بشه درست برعکس اون دوستمون که میگفت وقتی از مکس نت DC شد ولی هنوز کانکت بود
اون زمان روشن و خاموش کردن مودم هست که در اون موقع ها پی سی خاموش بوده
این نمودار پهنای باند امشبه
من IDM رو تنظیم کردم جمعه ها از 2:00 تا 09:59 دانلود کنه در حالی که در این نمودار تا 10:15 دانلود کرده که در اوموقع پی سی من باید خاموش باشه
البته من به پی سی خودم هم شک دارم چون مشکلات عجیب غریب پیدا کرده در این دو روزه اول یه ویندوز نصب میکنم بعد ببینیم چی میشه
![]()
یه حرف خارج از بحث:
مسخره ها سمت چپی سایت هواشناسی تبریز
سمت راستی گوگل دستاپ
شما کدوم رو باور میکنید؟؟؟؟
من که با این گرمای سوزان، گوگل رو باور میکنم
دمای تبریز رو حال کنید![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
هواشناسی گوشی من هم 40 درجه رو نشون میده
دریاچه ارومیه خشک بشه میشه ۴۵ درجه.
فکر نکنم قبل از دهه ۸۰ دمای بالای ۴۰ درجه تو تبریز سابقه داشته باشه.
برگردیم به بحث
اونقدر جواب سوالامو راجع به صبانت ندادین که آخرش ۱۲۸ نا محدود ماکس رو تمدید کردم.از یه نظر خوبه که هر سایتی بخام بدون توجه به ترافیک میتونم برم و نکته منفیش هم اینه که سرعتش خیلی کمه.
Last edited by AB; 08-07-2011 at 17:40.
مگه سرعت 128 محدود مکس نت سرعتش چقدره؟
تایپو بود(نا) رو یادم رفت بنویسم.(شاید از گرما بود
)سرعت نامحدود حدود ۲۵-۳۰ هست.
پ.ن:یه ساعت پیش داشتیم از گرما شکایت میکردیم الان داره بارون میاد.فکر کنم ۵ درجه کم شده باشه.
37 درجه
ولی در عوض یه جیزت خوبه که نامحدوده
ولی اونم چه فایده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)