به نظر شما گارانتیش اینقدر ارزش داره؟
به نظر شما گارانتیش اینقدر ارزش داره؟
سلام دوستان.به نظرتون میارزه بگم از کانادا واسم لپ تاپ بیارن؟؟؟ بین مک بوک پرو13 که 1199 دلاره و دل XPS 13 موندم.نظرتون چیه؟؟؟
آقا !!!! 10 روزه دارم میگردم !! یه لپ تاپ تو ایران پیدا نمیشه گرافیکش 8800 باشه !!!
شما دیدین ؟! اگه دیدین قیمتش چقده ؟
سلام
برای اینکه تشخیص بدیم یه لپ تاپ refresh شدست باید چیکارکنیم؟
سلام من شنیدم HP Pavilion DV6-1199 زود داغ میکنه و سنگینه
به نظر شما َACER 6930 با کارت گرافیک 1GB dedicate 4850 بهتر نیست؟ تازه 300 هزار تومنم ارزونتره
باسلام
من می خواستم ar850 بگیرم ودر این مورد چند سوال داشتم:
1)ایا این لپ تاپ بلوتوث دارد؟(تو بعضی سایتها نوشته ندارد)
2)با توجه به قیمت(1200000) ایا لپ تاپ خوبی است؟
3)اگه بخواهی گرا فیکشو ببری رو 1700 mb چقدر خرج داره؟
4)از نظر گرما چه جوری؟
5)اگه بدون ویندوز بخرم می تونم خودم روش نصب کنم؟
6)ایا میتونه بازی های دو سه سال پیش را اجرا کند؟(مثل شاهزاده ایرانی call of duty 3 و..)
از شما متشکرم
بله. ارزشش رو داره.
اگه می خواهید مک بوک بگیرید روش ویندوز نصب کنید نگیرید بهتره! فکر کنم Dell Studio XPS 1340 بگیرید بهتره. اگر بتونید توی سایت Dell سفارش بدید و آدرس کانادا رو بدید تا اونجا تحویل بگیرند خیلی خوبه. البته باید بی خیال گارانتی داخل ایران بشید.
البته 8800 مدل های مختلف داره. ولی بهترین لپ تاپی که روش 8800 باشه Dell XPS 1730 هستش که اون هم توی ایران نیست.
مجید جان Refurbished نه Refresh ! می تونید به صفحه اول همین تاپیک مراجعه کنید و نکاتی که در مورد خرید وجود داره رو بخونید. در ضمن اینجا هم یه سری اطلاعات می تونید کسب کنید:
البته اگر از گارانتی های معتبر خرید کنید خیلی به این مشکل بر نمی خورید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)