تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 788 از 1045 اولاول ... 288688738778784785786787788789790791792798838888 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,871 به 7,880 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه nader24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

تو ورد 2007 مشکل نوشتن دارم وقتی دارم تایپ میکنم می خوام بنویسم "سلام خوبی" همه ی حروف جدا هستن و مینویسه "خوبی سلام" این رو چطوری حل کنم؟ (حروف جدا - نوشتن بر عکس)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    برای ایجاد نمودار در word 2010 وقتی در excel اطلاعات را وارد می کنم ،خود برنامه ،اطلاعات را تغییر می دهد مثلا من می نویسم 3/1 و برنامه این نوشته را تغییر می دهد یا مثلا می خواهم نمودار میانگین نمره دانش آموزان را رسم کنم که باید بر اساس 20 نمره باشد ولی گاهی نمودار را درصدی میزند یا تا 17 یا 18 نمره نشان می دهد اگر ممکن است راهنمایی بفرمایید
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام ببخشید می خواستم با ورد 2003 فایل های 2010 رو باز کنم ممنون میشم لینک تاپیک رو یا برنامه رو برام بذارید
    ممنون

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام ببخشید می خواستم با ورد 2003 فایل های 2010 رو باز کنم ممنون میشم لینک تاپیک رو یا برنامه رو برام بذارید
    ممنون
    شما اینو نصب کن انشا.... درست میشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

سلام
    هنگام مرتب کردن پاراگراف برای اینکه یک کلمه توی خط خودش بماند و به خط بعدی نرود چه باید کرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با سلام
    من متونی را در تبلت خودم(آندرویدی) تایپ می کنم و بعدا در خانه برای اعمال تنظیمات و تغییر فونت و پرینت گرفتن وقتی که این متن را به کامپوتر انتقال می دهم حرف ی در تمام قسمتهای آن جدا از هم دیده می شود.البته در صورت تایپ مستقیم در کامپیوتر این اتفاق نمی افتد.آیا راه حلی برا اصلاح این مورد از طریق کامپیوتر وجود دارد یا این که باید مشکل از تبلت حلشود.

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام و خسته نباشید .

من یک مشکلی برای آرشیو ورد 2007 بوجود اومده .

من یه فایل ورد داشتم به زبان فارسی که بعد از یک مدتی که بازش کردم دیدم که حروف تعداد زیادی از سطرها به هم پیوسته شده . مثلا به صورت زیر :

تمامیمتنها بههمپیوسته شدهاست.

چیکار کنم ؟ راهیه ست درست بشه ؟ نزدیک به 200 صفحه هست و من نمیتونم دونه دونه اصلاحش کنم.

راهی هست ؟

+ تکمیلی :

من متن ها را در ورد 2010 نوشته بودم اما چند وقت پیش ورد 2007 نصب کردم . میتونه بخاطر این موضوع باشه ؟
    Last edited by befermatooo; 21-10-2012 at 10:38.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام
    هنگام مرتب کردن پاراگراف برای اینکه یک کلمه توی خط خودش بماند و به خط بعدی نرود چه باید کرد؟
    در جلوی ان Shift+ENTER بزنید

9. این کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

با سلام
    من متونی را در تبلت خودم(آندرویدی) تایپ می کنم و بعدا در خانه برای اعمال تنظیمات و تغییر فونت و پرینت گرفتن وقتی که این متن را به کامپوتر انتقال می دهم حرف ی در تمام قسمتهای آن جدا از هم دیده می شود.البته در صورت تایپ مستقیم در کامپیوتر این اتفاق نمی افتد.آیا راه حلی برا اصلاح این مورد از طریق کامپیوتر وجود دارد یا این که باید مشکل از تبلت حلشود.
    دلیلش اینه که در تبلت از "ی" عربی استفاده شده است.برای حل این مشکل متن را انتخاب کنید (Highlight کنین) و یک فونت فارسی برای همشون اعمال کنین

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام و خسته نباشید .

من یک مشکلی برای آرشیو ورد 2007 بوجود اومده .

من یه فایل ورد داشتم به زبان فارسی که بعد از یک مدتی که بازش کردم دیدم که حروف تعداد زیادی از سطرها به هم پیوسته شده . مثلا به صورت زیر :

تمامیمتنها بههمپیوسته شدهاست.

چیکار کنم ؟ راهیه ست درست بشه ؟ نزدیک به 200 صفحه هست و من نمیتونم دونه دونه اصلاحش کنم.

راهی هست ؟

+ تکمیلی :

من متن ها را در ورد 2010 نوشته بودم اما چند وقت پیش ورد 2007 نصب کردم . میتونه بخاطر این موضوع باشه ؟
    برای من هم گاهی این مشکل پیش اومده آن هم زمانی که مثلا متن رو در Word 2010 تایپ کردم و وقتی در Word 2007 باز کردم این مشکل ایجاد شد.

متاسفانه ورد 2010 با وجود اینکه از فرمت (docx) که همان فرمت ذخیره سازی word 2007 نیز می باشد استفاده می کند ، اما پس از ساخت و ذخیره سازی یک سند جدید در word 2010 به زبان فارسی، اگر فرد دیگری که از آفیس 2007 استفاده می کند آنرا باز کند متوجه می شود که بسیاری از Space ها (فاصله بین کلمات ) از بین رفته و کلمات به طرز فجیعی به یکدیگر چسبیده اند.

راه حل اولیه، ذخیره سازی فایل های ورد 2010 به فرمت ورد 2003 می باشد که البته راه حل جالبی نبوده و موجب از دست رفتن تنظیمات و افکت های (جلوه های بصری) ویژه ورد 2010 می شود.

اما راه حل دوم بدون اعمال تغییر فرمت بدین صورت است:

1- تب فایل را باز کرده و از پنل سمت چپ آن گزینه Options را انتخاب کنید ، پنجره Word Options باز می شود از پنل سمت چپ روی گزینه Advanced کلیک کنید.

2- از پنجره باز شده به Title (عنوان) Compatibility Options For رجوع کنید.

3- با باز کردن منوی کرکره ای مقابل Compatibility Options For گزینه All New Documents را انتخاب نمایید.

4- سپس از زیر آن با باز کردن منوی کرکره ای ذخیره سازی سند گزینه Microsoft Office Word 2007 را انتخاب نمایید و سپس OK را کلیک کنید تا تنظیمات بر قرار گردد.

نکته: بهتر است سند فعلی را که یک فایل خالی می باشد یکبار در گوشه ای ذخیره نمایید تا تنظیمات حفظ گردد. البته بعد از Save کردن میتوانید آن را پاک کنید.

اکنون فایل های وردی را که شما در ورد 2010 می سازید مطابق با ورد 2007 ذخیره می شوند و لذا مشکل چسبیدن کلمات در آن بوجود نخواهد آمد.

موفق باشین!!!!!

Last edited by kalantarahura; 21-10-2012 at 11:09.

12. 2 کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •