اینم ازز وضع سرعت
.
جالبه این پشتیبانییه مزخرفش میگه باید فعلا تحمل بفرمایید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اینم ازز وضع سرعت
.
جالبه این پشتیبانییه مزخرفش میگه باید فعلا تحمل بفرمایید
محل داءمی نمایشگاه های گیلان
کیلومتر 4 جاده تهران
نمایشگاه کامپیوتر و فناوری اطلاعات و ماشین های اداری
هر سال تقریبا برگزار میشه
اینم سایتش برای اطلاعات بیشتر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اندیشه خط 2 (سرویس 128 محدود)
![]()
من اصلا عضو فیسبوک نیستم . اشتباه گرفتی.ولی ایکاش کارمندش بودم ا بیکاری در میومدمو برسیم به بحث اینکه به سرعت منجر مشکوکی و منظورت اینه که فوتو شاپه؟؟؟
بدش من مگه گفتم شاتل خوبه یا بد که اینو به من میگی ؟ فقط سرعت این سرویسش واسم خیلی عجیب بود گفتم بذارم اینجا
توی فارام محصول واسه فروش هم میارن؟
تخفیف خوبی داره؟
بن هم میدن؟![]()
از طرف توشیبا باید بریم دیگه درسته؟
سلام دوستان ، پست های قبل رو دیدم انگار یکی زودتر از من سرویس جدید شاتل رو گرفته و تستش رو گذاشته
نمی دونم واقعا این سرعت رو می ده یا دارن خالی می بندن
این دفعه که رفتم شرکتشون ازین سرویس های جدیدشون خیلی تعریف می کردن این ماه می خوام بگیرم ببینم واقعا خوبه یا دارن فقط تعریف می کنن ، بهم گفتن با کارت دانشجویی یا جواز کسب یا معرفی نامه از یه شرکت سرویسش رو می دن
من می خوام با کارت دانشجویی خواهرم برم بگیرم فکر کنم فقط باید تغییر نام بدم تا بتونم استفاده کنم
اگه گرفتم حتما تستش رو اینجا واستون می ذارم
فکر کنم چند روزه که پینگ همه رفته بالا ، ماله منم یه خورده بالاست ، کسی نمی دونه که این کابله دوباره قطع شده یا نه
mailer جان تو خبری چیزی نداری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان مطالب دو صفحه قبل رو خوندم گفتم شاید جدا شاتل حرکتی کرده باشه و رفتم یه سر به سایتشون زدم توصیه می کنم همه این کارو بکنین واقعا خنده داره سه تا سرویس گذاشتن از ماهی 93000 تومان شروع می شه تا ماهی 400 هزار تومان تازه نوشته تا 512 ماهی 93 هزار تومان مودم با سیم 59 هزار تومان هزینه نصب 15 هزار تومانواقعا دارن ملت مسخره می کنن مودم سیم دار ار آقا هادی 24 تومان می ده من دارم ماهی 15 هزار تومان می دم سرعتمم 1 مگ بعدش می یان تو این فروم تست سرعت می ذارن واقعا جای تاسف داره به جای اینکه قیمتاشون پایین بیاد سرعتها بالا بره روز به روز داره قیمتاشون بالا می ره سرعتاشون پایین می یاد
![]()
وضعیت غیر قابل تحمل پینگ شاتل در مرکز4
.
هر روز بد تر از دیروز - این موقع صبح بجای اینکه بهتر بشه ... تر شد
آقای Alves عزیز این سرویس هایی که می گی همه نامحدوده عزیز من ، داری اشتباه می کنی
یادم هست گفته بودیم که اینجا صحبت از واقعیت کنیم ، تازه هزینه راه اندازی واسه همه شرکتها وجود داره
شما اگه می خوای میتونی از سرویس های اکو استفاده کنی که قیمتش از 7 هزار تومن شروع می شه
سرویس 93000 تومن سرویس 512 نامحدوده که همین سرویس رو اندیشه داره می ده 195000 تومن
حالا شاتل داره گرون می ده یا اندیشه
تازه قیمت سرویس 2 مگ نامحدود شاتل برابری می کنه با سرویس 1 مگ نامحدود اندیشه
در مورد مودم هم بگم من مودم رو اونجا 35000 تومن خریدم نمی دونم چرا این قیمت رو گذاشتن اینم بگم که اونا فقط زایکسل می فروشن و مودم دیگه ای رو قبول ندارن
حالا دوست دارم عادلانه قضاوت کنی شاتل گرونه یا اندیشه
در مورد هزینه راه اندازی هم که همه مردم مثل منو شما نیستن که بلد باشن راحت نصب کنن خیلی ها تو نصب مشکل دارن و همه شرکتها بابت نصب پول می گیرن
در مورد هزینه ترافیک هم بگم درسته حق با شماست هزینه ترافیک شاتل گرونه ولی خدایی از زمانی که عضو شاتل شدم هر ماه یه اشانتیون گیگ برای همه داشته تو همین اعیاد واسم اس ام اس اومد که 3 گیگ بخرم 3 گیگ رایگان می دن یعنی همون قیمت اندیشه
حالا این ماه من می خوام برم سرویس جدیدش رو بخرم ببینم چطوریه
اگه مارو قبول دارین من تست سرعت می ذارم ببینین منصفانه هم قضاوت می کنیم![]()
Last edited by baran1059; 19-11-2010 at 08:33. دليل: 1
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)