سلام
حتما دربین شما توی اون سری ساخت نبوده
نیکون اعلام کرد تعداد زیادی رو جمع میکنه نه من
این خبر هم مال 2 یا 3 ماهه پیشه
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
FZ100 و هیچ![]()
سلام
حتما دربین شما توی اون سری ساخت نبوده
نیکون اعلام کرد تعداد زیادی رو جمع میکنه نه من
این خبر هم مال 2 یا 3 ماهه پیشه
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
FZ100 و هیچ![]()
G12 کانن دوربین عالیه ای با کیفیت عکس عالی و فیلمبردار خوب البته زوم 5X
اگر اندازه کمی بزرگتر براتون مشکل ساز نیست بنظر منم FZ100 پاناسونیک هم دوربن بسیار خوبی![]()
ممنون
متاسفانه هم اندازه اش بزرگه هم وزنش زیاده
من یه دوربین میخواهم برای استفاده ی خونگی + خانوادگی که فیلم برداریش هم خوب باشه
یه سوال ، فرمت فیلمهای G12 از نوع MOV هست ، ایا میشه کاری کرد که بشه اینها رو توی DVD های خونگی دید ؟ یا باید حتما با کامپیوتر ببینیم ؟
اگه وزن و اندازه مهمه G12 تقريبا 100 گرم سبكتره و كوچكتره.
تفاوت هاي مهم اين دوربينها در مقدار زوم و كيفيت عكس و فيلم برداريه به نظر من G12 بهتره ولي زوم كمتري داره و Full HD فيلم برداري نميكنه
اينم توجه داشته باشين كه كيفيت سنسور دوربين در كيفيت فيلم برداري هم تاثير داره دليل نميشه يك دوربين Full HD هميشه كيفيت بهتري داشته باشه. در حالت Full HD تعداد فريم هاي فيلم بيشتره وفيلم روانتر به نظر مياد و همچنين ابعاد فيلم بزرگتره ولي ممكنه به دليل كيفيت پايين سنسور در مكانهاي كم نور فيلم شديدا نويز داشته باشه. G12 فقط در مقدار زوم نسبت به FZ100 ضعف داره كه اونم در كاربردهاي معمولي زياد به چشم نمياد. در مورد كيفيت فيلمش هم زياد نگران نباشيد HD هم در استفاده هاي معمولي كاملا جوابگو هست.
با سلام خدمت دوستان عزيز من مدتي هست كه دنبال يه دوربين ديجيتال هستم....در نت با تحقيقاتي كه انجام دادم و با هزينه اي كه مي خواهم پرداخت كنم به دوربين كانن مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رسيدم......رزولوشن 12مگاپیکسل زوم اپتیک 12x مانیتور 3 اینچ...البته من از نزديك خود دوربين رو نديدم فقط در اين سايتكه معرفي كرده بود ديدم.....قيمتش رو هم با گارانتی 215000 هزار تومان نوشته....در ضمن من دوربين را واسه عكس هاي خانوادگي و معمولي مي خوام و در كل حرفه اي نيستم و دوربيني هم مي خواهم كه نسبت به قيمتش به روز هم باشه....دوستان اگر من رو هم در مورد اين دوربين و هم راهنمايي براي مدل هاي ديگر بگويند ممنون ميشوم.......کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
G12 کانن بهترین دوربین نیمه حرفه ای هست که این شرکت تا الان تولید کرده
فرمت فیلمهای دوربین کانن اکثرآ MOV هست با یه نرم افزار راحت میتونی تبدیل کنی
خدوم ایتکارو کردم ولی اگر تلویزون ال سی دی داری بهتون پیشنهاد میدم یه کابل اچ دی هم براش بگیری
که کیفیتش فوق العاده میشه
![]()
دوستان امكان داره كسي من راهنمايي كنه.....ممنون ميشم![]()
فکر کنم TZ10 یا HX5 برای شما خوب باشه
بله میشه با nero یا برنامه های دیگه این کار رو کرد
---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------
سلام
همونی که انتخاب کردی بهترینه
اما حتمنا برو بازار دست بگیر
فریب کارانتی اصل و فرع رو هم نخور اما بیمه بکنی ارزش داره![]()
با سلام
نظرتون در مورد خرید Fujifilm FinePix S2800HD یا SX210 چیه؟
کدومشون بهترن؟کیفیت عکس بهتری دارن؟
این خبر دقیقا مال 15-16 ماه پیشه . من اصراری برای خرید d5000 ندارم . اما با توجه به قیمت و توانایی انتخاب عالی هست . در ضمن لنزهای نیکون نسبت به هم رده های خودش در کنون هم قیمت مناسب تری دارند و هم کیفیت بهتر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)