تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 788 از 1635 اولاول ... 2886887387787847857867877887897907917927988388881288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,871 به 7,880 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    من یکساله که d5000 دارم و فوقالعادست و هیچ مشکلی هم نداره و تو تمتام رویو ها هم چیزه بدی ازش نگفتند . اگه بودجتون برای d90 کافی نیست d5000 با داشتن همون سنسور نیازتون رو برطرف میکنه .

و در مورد مقایسه d90 و 550d نیکون با کلی فاصله از 550d جلوتره و تو کلاس بالاتری ارزیابی میشه .
    سلام
    حتما دربین شما توی اون سری ساخت نبوده
    نیکون اعلام کرد تعداد زیادی رو جمع میکنه نه من
    این خبر هم مال 2 یا 3 ماهه پیشه

---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------

سلام دوستان عزیز

ممکنه من رو در خرید یک دوربین کامپکت نیمه حرفه ای عکاسی - فیلم برداری راهنمایی کنید ؟

قیمت (با حساب تجهیزات اضافی مثل کیف و...) حدود 600.000 تومان

وزن و ابعادش برام مهمه ، همچنین کیفیت فیلم برداریش...

نظرتون راجع به G12 چیه ؟

پیشاپیش ممنون
    FZ100 و هیچ

2. 3 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

ممکنه من رو در خرید یک دوربین کامپکت نیمه حرفه ای عکاسی - فیلم برداری راهنمایی کنید ؟

نظرتون راجع به G12 چیه ؟

پیشاپیش ممنون
    G12 کانن دوربین عالیه ای با کیفیت عکس عالی و فیلمبردار خوب البته زوم 5X
    اگر اندازه کمی بزرگتر براتون مشکل ساز نیست بنظر منم FZ100 پاناسونیک هم دوربن بسیار خوبی

4. 3 کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mohammad_Asus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

G12 کانن دوربین عالیه ای با کیفیت عکس عالی و فیلمبردار خوب البته زوم 5X
    اگر اندازه کمی بزرگتر براتون مشکل ساز نیست بنظر منم FZ100 پاناسونیک هم دوربن بسیار خوبی
    ممنون

متاسفانه هم اندازه اش بزرگه هم وزنش زیاده

من یه دوربین میخواهم برای استفاده ی خونگی + خانوادگی که فیلم برداریش هم خوب باشه

یه سوال ، فرمت فیلمهای G12 از نوع MOV هست ، ایا میشه کاری کرد که بشه اینها رو توی DVD های خونگی دید ؟ یا باید حتما با کامپیوتر ببینیم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

نظرتون راجع به G12 چیه ؟

پیشاپیش ممنون
    اگه وزن و اندازه مهمه G12 تقريبا 100 گرم سبكتره و كوچكتره.

تفاوت هاي مهم اين دوربينها در مقدار زوم و كيفيت عكس و فيلم برداريه به نظر من G12 بهتره ولي زوم كمتري داره و Full HD فيلم برداري نميكنه

اينم توجه داشته باشين كه كيفيت سنسور دوربين در كيفيت فيلم برداري هم تاثير داره دليل نميشه يك دوربين Full HD هميشه كيفيت بهتري داشته باشه. در حالت Full HD تعداد فريم هاي فيلم بيشتره وفيلم روانتر به نظر مياد و همچنين ابعاد فيلم بزرگتره ولي ممكنه به دليل كيفيت پايين سنسور در مكانهاي كم نور فيلم شديدا نويز داشته باشه. G12 فقط در مقدار زوم نسبت به FZ100 ضعف داره كه اونم در كاربردهاي معمولي زياد به چشم نمياد. در مورد كيفيت فيلمش هم زياد نگران نباشيد HD هم در استفاده هاي معمولي كاملا جوابگو هست.

7. 3 کاربر از toolhelp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزيز من مدتي هست كه دنبال يه دوربين ديجيتال هستم....در نت با تحقيقاتي كه انجام دادم و با هزينه اي كه مي خواهم پرداخت كنم به دوربين كانن مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رسيدم......رزولوشن 12مگاپیکسل زوم اپتیک 12x مانیتور 3 اینچ...البته من از نزديك خود دوربين رو نديدم فقط در اين سايت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    كه معرفي كرده بود ديدم.....قيمتش رو هم با گارانتی 215000 هزار تومان نوشته....در ضمن من دوربين را واسه عكس هاي خانوادگي و معمولي مي خوام و در كل حرفه اي نيستم و دوربيني هم مي خواهم كه نسبت به قيمتش به روز هم باشه....دوستان اگر من رو هم در مورد اين دوربين و هم راهنمايي براي مدل هاي ديگر بگويند ممنون ميشوم.......

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

ممنون

من یه دوربین میخواهم برای استفاده ی خونگی + خانوادگی که فیلم برداریش هم خوب باشه

یه سوال ، فرمت فیلمهای G12 از نوع MOV هست ، ایا میشه کاری کرد که بشه اینها رو توی DVD های خونگی دید ؟ یا باید حتما با کامپیوتر ببینیم ؟
    G12 کانن بهترین دوربین نیمه حرفه ای هست که این شرکت تا الان تولید کرده
    فرمت فیلمهای دوربین کانن اکثرآ MOV هست با یه نرم افزار راحت میتونی تبدیل کنی
    خدوم ایتکارو کردم ولی اگر تلویزون ال سی دی داری بهتون پیشنهاد میدم یه کابل اچ دی هم براش بگیری
    که کیفیتش فوق العاده میشه

10. 2 کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزيز من مدتي هست كه دنبال يه دوربين ديجيتال هستم....در نت با تحقيقاتي كه انجام دادم و با هزينه اي كه مي خواهم پرداخت كنم به دوربين كانن مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رسيدم......رزولوشن 12مگاپیکسل زوم اپتیک 12x مانیتور 3 اینچ...البته من از نزديك خود دوربين رو نديدم فقط در اين سايت
    کد:
    كه معرفي كرده بود ديدم.....قيمتش رو هم با گارانتی 215000 هزار تومان نوشته....در ضمن من دوربين را واسه عكس هاي خانوادگي و معمولي مي خوام و در كل حرفه اي نيستم و دوربيني هم مي خواهم كه نسبت به قيمتش به روز هم باشه....دوستان اگر من رو هم در مورد اين دوربين و هم راهنمايي براي مدل هاي ديگر بگويند ممنون ميشوم.......

دوستان امكان داره كسي من راهنمايي كنه.....ممنون ميشم

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ممنون

فکر کنم TZ10 یا HX5 برای شما خوب باشه
    بله میشه با nero یا برنامه های دیگه این کار رو کرد

---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------

کد:
    سلام
    همونی که انتخاب کردی بهترینه
    اما حتمنا برو بازار دست بگیر
    فریب کارانتی اصل و فرع رو هم نخور اما بیمه بکنی ارزش داره

13. 2 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arian_pboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

با سلام
    نظرتون در مورد خرید Fujifilm FinePix S2800HD یا SX210 چیه؟
    کدومشون بهترن؟کیفیت عکس بهتری دارن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    حتما دربین شما توی اون سری ساخت نبوده
    نیکون اعلام کرد تعداد زیادی رو جمع میکنه نه من
    این خبر هم مال 2 یا 3 ماهه پیشه

---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------

FZ100 و هیچ
    این خبر دقیقا مال 15-16 ماه پیشه . من اصراری برای خرید d5000 ندارم . اما با توجه به قیمت و توانایی انتخاب عالی هست . در ضمن لنزهای نیکون نسبت به هم رده های خودش در کنون هم قیمت مناسب تری دارند و هم کیفیت بهتر.

16. این کاربر از vchip بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •