سلام به تمام دوستان گل
این بازی need for speed hot pursuit وقتی اجرا میکنم میگه باید به نت وصل باشی . دستگاه کپی خور رو که نمیتونم به نت وصل کنم
این بازی رو چطوری اجرا کنم !!!
سلام به تمام دوستان گل
این بازی need for speed hot pursuit وقتی اجرا میکنم میگه باید به نت وصل باشی . دستگاه کپی خور رو که نمیتونم به نت وصل کنم
این بازی رو چطوری اجرا کنم !!!
[QUOTE=majooly;6192232با توجه به این که PS4 آخر 2012 میاد و حدود 1 سال و 5 ماه دیگه release میشه/QUOTE]
[QUOTE=hamed-akbarie;6192977]
عزیز من ps4 تا اواخر سال 2014 هم نمی یاد
/QUOTE]
بچه ها شرمنده ولی این تواریخ(!) دقیق رو از کجا میارید؟؟؟
![]()
سلام بچه ها چطورید؟خدا رو شکر امتحانا هم که تموم ولی خدا وکیلی این عربی سوم تجربی یا ریاضی فرق نداره خیلی سخت بود . رفتیم تو تابستون دیگه میخوام فقط با خیال راحت بازی کنم.اول یه مشاوره توپ برا خرید بازی میخوام.من تا حالا این بازیا رو بازی کردم اونایی رو که با قرمز مشخص کردم ازشون خوشم اومده و باهاشون حال کردم بقیه رو حال نکردم بعضیا رو هم دارم ولی هنوز بازی نکردم
Gran Turismo 5
KillZone 3
Metal Gear Solid 4
Red Dead Redemption ( بازی نکردم )
Uncharted 2 Among Thieves
Assassins Creed Brotherhood
Batman Arkham Asylum
God Of War 3
Call of Duty Black Ops ( بازی نکردم )
Dead Space 2 ( بازی نکردم )
Dragon Age II ( بازی نکردم )
G.T.A.IV
HEAVY RAIN
Harry Potter 6
Little Big Plant 2 ( 40 مین بازی کردم و پاکش کردم )
Marvel vs Capcom 3 ( روی هم رفته 5 مین بازی کردم )
Mafia 2
Mortal Kombat 9
Ninja Gaiden Sigma ( تا مرحله 2 رفتم و پاکش کردم )
Ninja Gaiden Sigma 2 ( بازی نکردم به خاطر نسخه ی اولش بدجور خورد تو ذوقم شاید بازی نکرده پاک کنم )
Need For Speed Hotporsuit
Spider-Man: Shattered Dimensions
Prince of Persia The Forgotten Sands
SUPER STREET FIGHTER IV ( بیشتر از 2 مین بازی نکردم ! )
THE DARKNESS ( بازی نکردم )
The Sims 3
Toy Story 3 ( 2 ساعت بازی کردم بعد پاک کردم )
WWE SmackDown vs. RAW 2011
خوب این سلیقه منه حالا میتونید طبق سلیقم بازی معرفی کنید.اگه درباره بازیی نظری هم دارید بگید اگر نه که بگید چه بازی رو به غیر از اینا بگیرم؟جدید و قدیمشم مهم نیست مهم قشنگ بودنشه اینا هم مد نظرمه که بگیرم :
Crysis 2
L . A . Noir
Need For Speed Shift 2
Harry Potter 7
WWE All Star
از یه جایی میارند دیگه
فقط میشه حدس زد و اگر به زمانبندی عرضه کنسولهای سونی نگاه کنیم به طور تقریبی هر 6 سال یک بار بوده .
یعنی اولین نسخه PlayStation سال 1994 و بعدش در سال 2000 پلی استیشن 2 و بعد در سال 2006 پلی استیشن 3 !
حتی PSP آخرین ماه سال 2004 در ژاپن و بعدش در سال 2005 در باقی دنیا عرضه شده و درست 6 سال بعد سونی ویتا رو معرفی کرد !
این نمیتونه اتفاقی باشه و یقینا یک زمانبندی هدفمند پشتش هست به خصوص که سونی کم شرکتی نیست .
از اونجایی که Ps3 نوامبر 2006 بوده ، پس خیلی بعید نیست که توی 2012 شاهد رلیز شدن یا حد اقل معرفی Ps4 باشیم به خصوص که نیتندو زد تو پوز همه![]()
حدس زیاد مهم نیست میلاد جون.............
منم حدس میزنم این ترم مشروط نمیشم،ولی 110% مشروط میشم،چون 22 واحد شیمی داشتیم و مطمئنم همرو تر میزنم.........
ولی هیچ کس تا حالا از کارهای این شرکتا سر در نیاوورده ولی کلا ما که از خدامون کنسول جدید بیاد..........
چرا بابا ، همیشه حدس زدن خوبه
به خصوص اگر به سابقه ی طرف نگاه کنید !
مثلا اگر یک نفری از 100 بار رانندگی 99 بار تصادف میکنه ! پس حدس زدن اینکه در رانندگی بعدیش تصادف بکنه یا نه خیلی سخت نیست![]()
اين به صلاح بودن يجورايي آدمو به فكر ميبره!!!اما مطمئن باش به صلاح هست!!!خوده من ممكنه تازه تو فكره خريدن ps2 باشم!!!
همين الان سوني بازيهاي سگا كه ماله 16 و 17 سال پيشه تو يه كالكشن داده بيرون!!!!!!پس نتيجه ميگيرم 100 درصد ps3 خريدنش صلاحه چون بازيهايي كه داره تا چندين سال بهترينن!!!
پس چرا اين هيولا يه كاره كوچيكو نميتونه انجام بده!!!!!شايد من بلد نيستم اگه امكان داره و راهي هستش بهم راهنمايي كنيد!!!
مشكله من اينه كه وقتي آدرسه لينكي واسه دانلود از طريقه pc جستجو ميكنم و ميخوام با ps3 دانلود كنم ميشه يا نه؟؟؟از طريقه كنسول هم نميشه جستجو كرد چون اون لينك رو از يه سايته فارسي گرفتم!!!حالا انتقاله اين لينك به كنسول و دانلود كردن امكان داره يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته من آدرسو تك تك حروفشو تو گوگل از طريقه كنسول تايپ كردم اما ارور داد چون آدرسه لينك بايد تو برنامه اي شبيه internet explorer كپي شه تا جواب بده كه فكر كنم اينو همه ميدونن!!!
حالا چرا با كنسول ميخوام دانلود كنم براي اينكه pc الان مشكل داره و امكان دانلود با دي اس ال ندارم!!!!!!
البته میلاد جان شاید سونی از محصول جدیدش رونمایی کنه ولی فکر نمی کنم ارائه کنه چون سونی تازه
کنسولش -- شده و این فروش کنسولشو بیشتر کرده هر چند که سونی ناراضیه ولی حرفاشونو باور نکن .
راستی یه چیزی هم من بگم من شنیدم ps4 سه بعدی یعنی یه عینک 3d میزنی و فضایی بازی می کنی یعنی
یک عینک بدون هیچ دستگاهی حتی تلویزیون
محمد جان من دیدم بازی smack down هم نوشتی می خواستم بگم که مشکل هنگ کردن بازی رو هل کردی یا
نه یعنی پچ جدیدو پیدا کردی آخه من هنوز مشکلم هل نشده!!
__________________________________________________ ________________________
راستش این تاریخ ها یه روند خاصی داره البته یه خوردم حدسی شما ها هم حدس بزنید چی میشه![]()
از اونها که برای Ps3 و 360 هم هست ، اصلا خوب نیست کیفیتش .
بعد PSP که از اولش کپی خور بوده ! Ps3 هم رسیده به 50 میلیون .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)