تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 788 از 1219 اولاول ... 288688738778784785786787788789790791792798838888 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,871 به 7,880 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به تمام دوستان گل

این بازی need for speed hot pursuit وقتی اجرا میکنم میگه باید به نت وصل باشی . دستگاه کپی خور رو که نمیتونم به نت وصل کنم
    این بازی رو چطوری اجرا کنم !!!

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

[QUOTE=majooly;6192232با توجه به این که PS4 آخر 2012 میاد و حدود 1 سال و 5 ماه دیگه release میشه/QUOTE]

[QUOTE=hamed-akbarie;6192977]
    عزیز من ps4 تا اواخر سال 2014 هم نمی یاد
    /QUOTE]

بچه ها شرمنده ولی این تواریخ(!) دقیق رو از کجا میارید؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

سلام بچه ها چطورید؟خدا رو شکر امتحانا هم که تموم ولی خدا وکیلی این عربی سوم تجربی یا ریاضی فرق نداره خیلی سخت بود . رفتیم تو تابستون دیگه میخوام فقط با خیال راحت بازی کنم.اول یه مشاوره توپ برا خرید بازی میخوام.من تا حالا این بازیا رو بازی کردم اونایی رو که با قرمز مشخص کردم ازشون خوشم اومده و باهاشون حال کردم بقیه رو حال نکردم بعضیا رو هم دارم ولی هنوز بازی نکردم
    Gran Turismo 5
    KillZone 3
    Metal Gear Solid 4
    Red Dead Redemption ( بازی نکردم )
    Uncharted 2 Among Thieves
    Assassins Creed Brotherhood
    Batman Arkham Asylum
    God Of War 3
    Call of Duty Black Ops ( بازی نکردم )
    Dead Space 2 ( بازی نکردم )
    Dragon Age II ( بازی نکردم )
    G.T.A.IV
    HEAVY RAIN
    Harry Potter 6
    Little Big Plant 2 ( 40 مین بازی کردم و پاکش کردم )
    Marvel vs Capcom 3 ( روی هم رفته 5 مین بازی کردم )
    Mafia 2
    Mortal Kombat 9
    Ninja Gaiden Sigma ( تا مرحله 2 رفتم و پاکش کردم )
    Ninja Gaiden Sigma 2 ( بازی نکردم به خاطر نسخه ی اولش بدجور خورد تو ذوقم شاید بازی نکرده پاک کنم )
    Need For Speed Hotporsuit
    Spider-Man: Shattered Dimensions
    Prince of Persia The Forgotten Sands
    SUPER STREET FIGHTER IV ( بیشتر از 2 مین بازی نکردم ! )
    THE DARKNESS ( بازی نکردم )
    The Sims 3
    Toy Story 3 ( 2 ساعت بازی کردم بعد پاک کردم )
    WWE SmackDown vs. RAW 2011
    خوب این سلیقه منه حالا میتونید طبق سلیقم بازی معرفی کنید.اگه درباره بازیی نظری هم دارید بگید اگر نه که بگید چه بازی رو به غیر از اینا بگیرم؟جدید و قدیمشم مهم نیست مهم قشنگ بودنشه اینا هم مد نظرمه که بگیرم :
    Crysis 2
    L . A . Noir
    Need For Speed Shift 2
    Harry Potter 7
    WWE All Star

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

بچه ها شرمنده ولی این تواریخ(!) دقیق رو از کجا میارید؟؟؟
    از یه جایی میارند دیگه

فقط میشه حدس زد و اگر به زمانبندی عرضه کنسولهای سونی نگاه کنیم به طور تقریبی هر 6 سال یک بار بوده .
    یعنی اولین نسخه PlayStation سال 1994 و بعدش در سال 2000 پلی استیشن 2 و بعد در سال 2006 پلی استیشن 3 !

حتی PSP آخرین ماه سال 2004 در ژاپن و بعدش در سال 2005 در باقی دنیا عرضه شده و درست 6 سال بعد سونی ویتا رو معرفی کرد !

این نمیتونه اتفاقی باشه و یقینا یک زمانبندی هدفمند پشتش هست به خصوص که سونی کم شرکتی نیست .

از اونجایی که Ps3 نوامبر 2006 بوده ، پس خیلی بعید نیست که توی 2012 شاهد رلیز شدن یا حد اقل معرفی Ps4 باشیم به خصوص که نیتندو زد تو پوز همه

5. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

از یه جایی میارند دیگه

فقط میشه حدس زد و اگر به زمانبندی عرضه کنسولهای سونی نگاه کنیم به طور تقریبی هر 6 سال یک بار بوده .
    یعنی اولین نسخه PlayStation سال 1994 و بعدش در سال 2000 پلی استیشن 2 و بعد در سال 2006 پلی استیشن 3 !

حتی PSP آخرین ماه سال 2004 در ژاپن و بعدش در سال 2005 در باقی دنیا عرضه شده و درست 6 سال بعد سونی ویتا رو معرفی کرد !

این نمیتونه اتفاقی باشه و یقینا یک زمانبندی هدفمند پشتش هست به خصوص که سونی کم شرکتی نیست .

از اونجایی که Ps3 نوامبر 2006 بوده ، پس خیلی بعید نیست که توی 2012 شاهد رلیز شدن یا حد اقل معرفی Ps4 باشیم به خصوص که نیتندو زد تو پوز همه
    حدس زیاد مهم نیست میلاد جون.............
    منم حدس میزنم این ترم مشروط نمیشم،ولی 110% مشروط میشم،چون 22 واحد شیمی داشتیم و مطمئنم همرو تر میزنم.........

ولی هیچ کس تا حالا از کارهای این شرکتا سر در نیاوورده ولی کلا ما که از خدامون کنسول جدید بیاد..........

7. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

حدس زیاد مهم نیست میلاد جون.............
    منم حدس میزنم این ترم مشروط نمیشم،ولی 110% مشروط میشم،چون 22 واحد شیمی داشتیم و مطمئنم همرو تر میزنم.........

ولی هیچ کس تا حالا از کارهای این شرکتا سر در نیاوورده ولی کلا ما که از خدامون کنسول جدید بیاد..........
    چرا بابا ، همیشه حدس زدن خوبه
    به خصوص اگر به سابقه ی طرف نگاه کنید !
    مثلا اگر یک نفری از 100 بار رانندگی 99 بار تصادف میکنه ! پس حدس زدن اینکه در رانندگی بعدیش تصادف بکنه یا نه خیلی سخت نیست

9. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان .قبل از هر چیز عذر می خوام که پست من طولانیه.

من چند سالی هست که دیگه کنسول ندارم و از PC استفاده می کنم برای بازی. اما PC من نیاز به تغییر کلی داره و نمی دونم الان قیمت قطعات چنده و فکر نمی کنم به صرفه باشه . کلا می خوام بدونم با توجه به این که PS4 آخر 2012 میاد و حدود 1 سال و 5 ماه دیگه release میشه ، به صلاح هست من ps3 کپی خور بخرم یا نه ؟ و در کل اگر بخوام بگیرم :

1.چند گیگ بگیرم که بتونم راحت بازی های کپی رو اجرا کنم . و قیمت هاش چطوریه ؟
    2.fat از کجا می تونم پیدا کنم و تفاوت قیمتش با slim چقدره ؟
    3.کپی خور شدن دستگاه باعث هنگ یا از بین رفتن نمی شه ؟
    4.همه ی بازی ها به صورت کپی اجرا می شه یا محدودیت داره ؟
    5.من تلویزیون hd ندارم . آیا خیلی تفاوت ایجاد می شه تو کیفیت بازی ها ؟
    6. اینترنت آزاد هم داره که بشه با adsl تو اینترنت رفت یا خیر ؟

7. به غیر از گیمینگ آیا این دستگاه بلوری پلیر هم به حساب میاد برای فیلم دیدن یا نه ؟ و قابلیت خاص دیگه ای داره ؟ مثلا نرم افزار خاصی یا چیزی که بشه باهاش اجرا کرد ؟ چون این دستگاه به نظر خیلی هیولا میاد !

واقعا ببخشید که طولانی شد . خواهش می کنم دوستان تجاربشون رو در میون بذارن تا ببینم با حدود 500 تومن کامپیوترم رو تغییر بدم یا کنسول بخرم چون هدفم بازی هستش و کیفیت و مدت طولانی بازی کردن برام مهمه .

با سپاس فراوان ،
    مجید.
    اين به صلاح بودن يجورايي آدمو به فكر ميبره!!!اما مطمئن باش به صلاح هست!!!خوده من ممكنه تازه تو فكره خريدن ps2 باشم!!!
    همين الان سوني بازيهاي سگا كه ماله 16 و 17 سال پيشه تو يه كالكشن داده بيرون!!!!!!پس نتيجه ميگيرم 100 درصد ps3 خريدنش صلاحه چون بازيهايي كه داره تا چندين سال بهترينن!!!

11. 2 کاربر از BATMAN-LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

دوست عزیز به نتیجه خوبی رسیدی
    اول خیالت راحت ps4 هنوز وجود خارجی نداره و تو مرحله تحقیق و بررسیه و تا 2013-14 فکر نکنم خبری بشه
    1.الان تو بازار مدلهای مختلف هست پیشنهاد من یه اسلیم 160 گیگ(حدودا 470 تومن) با یه هارد اکسترنال 500 گیگ یا 650 گیگ(حدودا 90 تومن)هست
    2.فت پیدا میشه ولی دسته دوم هست که خب نگیری بهتر ولی بسته به جیبت تصمیم با خودته یه فت80 گیگ یا 40 گیگ(حدودا 200تا230 تومن) با یه هارد اکسترنال500 گیگ 80 تومنی به نظر ارزون در میاد
    3.هنگ میکنه بعضی مواقع ولی خطری نداره نگران نباش
    4.بیشتر بازی ها اجرا میشه تقریبا 98% بازی ها
    5.متاشفانه رو crt tv اصلا کیفیت جالبی نداره ولی قابل تحمل هست با کمی دقت ولی روی lcd میتونی راحت بازی کنی اگه hd هم نباشه
    6.بله
    7.هیولا رو خوب اومدی بله همه اینایی که گفتی میشه.در مورد نرم افزار انتظار pc نداشته باشه برنامه های مولتی مدیای ساده رو میشه اجرا کرد البته مخصوص ps3 نه هر برنامه ای

در نهایت شک نکن ps3 خیلی بهتر از pc جواب نیازت رو میده.هرگز شک نکن
    اینم بگم فصل تابستون قیمتها کهکشانی میشه واسه همین قیمت دقیق رو ندارم
    پس چرا اين هيولا يه كاره كوچيكو نميتونه انجام بده!!!!!شايد من بلد نيستم اگه امكان داره و راهي هستش بهم راهنمايي كنيد!!!
    مشكله من اينه كه وقتي آدرسه لينكي واسه دانلود از طريقه pc جستجو ميكنم و ميخوام با ps3 دانلود كنم ميشه يا نه؟؟؟از طريقه كنسول هم نميشه جستجو كرد چون اون لينك رو از يه سايته فارسي گرفتم!!!حالا انتقاله اين لينك به كنسول و دانلود كردن امكان داره يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    البته من آدرسو تك تك حروفشو تو گوگل از طريقه كنسول تايپ كردم اما ارور داد چون آدرسه لينك بايد تو برنامه اي شبيه internet explorer كپي شه تا جواب بده كه فكر كنم اينو همه ميدونن!!!
    حالا چرا با كنسول ميخوام دانلود كنم براي اينكه pc الان مشكل داره و امكان دانلود با دي اس ال ندارم!!!!!!

13. این کاربر از BATMAN-LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از یه جایی میارند دیگه

البته میلاد جان شاید سونی از محصول جدیدش رونمایی کنه ولی فکر نمی کنم ارائه کنه چون سونی تازه

کنسولش -- شده و این فروش کنسولشو بیشتر کرده هر چند که سونی ناراضیه ولی حرفاشونو باور نکن .

راستی یه چیزی هم من بگم من شنیدم ps4 سه بعدی یعنی یه عینک 3d میزنی و فضایی بازی می کنی یعنی

یک عینک بدون هیچ دستگاهی حتی تلویزیون

سلام بچه ها چطورید؟خدا رو شکر امتحانا هم که تموم ولی خدا وکیلی این عربی سوم تجربی یا ریاضی فرق نداره خیلی سخت بود . رفتیم تو تابستون دیگه میخوام فقط با خیال راحت بازی کنم.اول یه مشاوره توپ برا خرید بازی میخوام.من تا حالا این بازیا رو بازی کردم اونایی رو که با قرمز مشخص کردم ازشون خوشم اومده و باهاشون حال کردم بقیه رو حال نکردم بعضیا رو هم دارم ولی هنوز بازی نکردم
    Gran Turismo 5
    KillZone 3
    Metal Gear Solid 4
    Red Dead Redemption ( بازی نکردم )
    Uncharted 2 Among Thieves
    Assassins Creed Brotherhood
    Batman Arkham Asylum
    God Of War 3
    Call of Duty Black Ops ( بازی نکردم )
    Dead Space 2 ( بازی نکردم )
    Dragon Age II ( بازی نکردم )
    G.T.A.IV
    HEAVY RAIN
    Harry Potter 6
    Little Big Plant 2 ( 40 مین بازی کردم و پاکش کردم )
    Marvel vs Capcom 3 ( روی هم رفته 5 مین بازی کردم )
    Mafia 2
    Mortal Kombat 9
    Ninja Gaiden Sigma ( تا مرحله 2 رفتم و پاکش کردم )
    Ninja Gaiden Sigma 2 ( بازی نکردم به خاطر نسخه ی اولش بدجور خورد تو ذوقم شاید بازی نکرده پاک کنم )
    Need For Speed Hotporsuit
    Spider-Man: Shattered Dimensions
    Prince of Persia The Forgotten Sands
    SUPER STREET FIGHTER IV ( بیشتر از 2 مین بازی نکردم ! )
    THE DARKNESS ( بازی نکردم )
    The Sims 3
    Toy Story 3 ( 2 ساعت بازی کردم بعد پاک کردم )
    WWE SmackDown vs. RAW 2011
    خوب این سلیقه منه حالا میتونید طبق سلیقم بازی معرفی کنید.اگه درباره بازیی نظری هم دارید بگید اگر نه که بگید چه بازی رو به غیر از اینا بگیرم؟جدید و قدیمشم مهم نیست مهم قشنگ بودنشه اینا هم مد نظرمه که بگیرم :
    Crysis 2
    L . A . Noir
    Need For Speed Shift 2
    Harry Potter 7
    WWE All Star
    محمد جان من دیدم بازی smack down هم نوشتی می خواستم بگم که مشکل هنگ کردن بازی رو هل کردی یا

نه یعنی پچ جدیدو پیدا کردی آخه من هنوز مشکلم هل نشده!!

__________________________________________________ ________________________

راستش این تاریخ ها یه روند خاصی داره البته یه خوردم حدسی شما ها هم حدس بزنید چی میشه

15. این کاربر از hamed-akbarie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

البته میلاد جان شاید سونی از محصول جدیدش رونمایی کنه ولی فکر نمی کنم ارائه کنه چون سونی تازه

کنسولش -- شده و این فروش کنسولشو بیشتر کرده هر چند که سونی ناراضیه ولی حرفاشونو باور نکن .

راستی یه چیزی هم من بگم من شنیدم ps4 سه بعدی یعنی یه عینک 3d میزنی و فضایی بازی می کنی یعنی

یک عینک بدون هیچ دستگاهی حتی تلویزیون

محمد جان من دیدم بازی smack down هم نوشتی می خواستم بگم که مشکل هنگ کردن بازی رو هل کردی یا

نه یعنی پچ جدیدو پیدا کردی آخه من هنوز مشکلم هل نشده!!

__________________________________________________ ________________________

راستش این تاریخ ها یه روند خاصی داره البته یه خوردم حدسی شما ها هم حدس بزنید چی میشه
    از اونها که برای Ps3 و 360 هم هست ، اصلا خوب نیست کیفیتش .
    بعد PSP که از اولش کپی خور بوده ! Ps3 هم رسیده به 50 میلیون .

17. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •