فریم رو بزار 15
فریم رو بزار 15
سلام
ویرایش: ببخشید دوتا پست شد شرمنده.
دوستان من سی دی پی سی سویت رو گم کردم و یک برنامه توش بود که اسمش یولید ویدیو کانورتر بود اونو میشه برام اپ کنید ممنونم.
Last edited by IPHONE 3g; 15-03-2009 at 15:53.
برای کانورت کردن فیلم ها برای موبایل من خودم از این نرم افزار استفاده می کنم
وازش هم راضیم دوست داشتید امتحان کنید
Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من ميخوام واسه گوشيم(5700) يه رم 1 گيگ يا 2 گيگ بخرم
لطفا راهنمايي كنيد كه چي بخرم ، قيمت هم بديد لطفا![]()
منظورت اگر مارکش که فکر می کنم micro sd خوب باشه
قیمت 2 گیگ بین 8 تا 10 تومن هست
قیمت 4 گیگ بین 14 تا 16 تومن هست
ولی به نظر من اگر 4 بخری بهتره
چون هم گوشی ساپورت می کنه
هم حجمش بیشتره
و هم با این اختلاف قیمت به صرفه تره![]()
فقط Kingstone بخر البته اصلش...برای اصل بودنش باید بسته بندی داشته باشه و پشت بسته بندی یک سریال...که اون سریال رو در سایت سازنده وارد میکنی و گزارش اصل بودنش رو به ایمیلت میفرسته...رم گوشی من الان یک کینگستون دو گیگ اصل هستش.![]()
با (jan) جان موافقم..
4 گيگ بگير . من 4 گيگ سان ديسك گرفتم با گارانتي 15 تومن البته 4 ماه پيش الان حدود 10-12 بايد باشه.
خب من بالاخره بعد از کلی سرچ کردن پیدا کردم نحوه ی تغیر آیکونها رو.این روش رو تست کردم و جواب میده
یه بنده خدایی هست تو موبایلستان به اسم E-king(سابقا اسمش E-Rex بود).اون 5700 و این رو اختراع کرد
تنها کاری که باید بکنید اینه که این فایل رو که ایشون تهیه کرده شما نصب کنید رو گوشیتون و ریست بکنن گوشی رو و مشکلتون حل میشه و 3 تا فولدری که آیکونهاش تغیر نمیکنه از این به بعد تغیر کنه.در 90% مواقع هم هر 3 تا آیکون عوض میشن
اگه نصب نشد رو گوشیتون و ارور داد باید گوشیتون رو هک کنید.هک کردن رو انجام میدید.اون قسمتش که میرسید به cer و key به جاش اینکارو میکنید(به نقل از sadeghiدر موبایلستان):
فایل installserver.exe رو به مسیر c:\sys\bin کپی کنید.
اگه هم گوشیتون هک هست و باز ارور میده حتما اینکارو بکنید
دوستان گوشی 4 گیگ ساپورت میکنه ولی سرعتش به نظرتون پایین نمیاد اخه ان73 2گیگ روش میندازی 15 دقیقه طول میکشه بالا بیادسرعت منو هاش هم خیلی پایین میاد.
چه برسه 4گیگ بندازی اگه سرعت پایین نمیاد برم بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟
ویرایش:مهندس دست تو و اون ای کینگ طلا کارم راه افتاد متشکرم ای مرد بزرگوار.![]()
خاهش آیفون تری جی جونمراستی اسمت چیه؟
4 سرعت رو نمیاره پایین.یعنی واسه من اومده پایین ولی نه بخاطر اینکه 3گیگ موزیک ریختم رو گوشی.بخاطر اینکه برنامه و بازی حدود 100تایی روش نصب شده.تازه سرعت گوشی کم نمیشه.فقط وقتی گوشی رو روشن میکنی و منو رو برای بار اول باز میکنی طول میکشه.در مجموع زیر 1دقیقه این 2تا باهم طول میکشه.ضمن اینکه من 3 تا نرم افزار دارم که گوشی روشن بشه فعال میشن و خب اینا هم زمان میبره.
بعد اینکه روشن کنی گوشی رو و منو رو برای بار اول باز کنی دیگه هیچ جای گوشی کند نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)