ولی مزیت های psp خیلی بیشتره ها علی جان .
تو سفر تو ماشین . توی تخت خواب موقع خواب . خلاصه کلی مزیت دیگه که از 360 نمیشه انتظار داشت
ولی مزیت های psp خیلی بیشتره ها علی جان .
تو سفر تو ماشین . توی تخت خواب موقع خواب . خلاصه کلی مزیت دیگه که از 360 نمیشه انتظار داشت
آره همین الانش هم داره ولی موقعی که 220 تومن بود نه 350 تومن !! به هر حال مگه ما ها در سال چند بار میریم مسافرت ؟
سلام من یه حدود 2 ماه پیش psp slim گرفتم که کاملا تمیزه حتی روکشم داره با بهترین نرم افزارها و ویندوز واقعی 95 و... آبدیت شده به فریمور 6-5 دارک الکس که بهترین فریمورهاست و همچنین دستگاه آک بود و بعد کپی خور شده نه مثل همه مغازهها که الان بازشو نشونت میدن.میتونی امتحان کنی و به چند جا سر بزنی که معلوب نیست کار کرده است یا نه
و همچنین دفترچه برای دانلود رایگان بعضی از چیزها داره که الان psp تو ایران با این قابلیت نایاب شده و از بقیه 80 تومن گرونتره
و یه رم 16 گیگ که برادرم هفته پیش ار کویت آورده که فاکتورشم هست که 150 تومن خریده قیمت دستگاه رو با اون نرم افزارها که تو بازار 30 تومن میدن و حدود 25 تا بازی 370 میدم با این ویژگیها نو این دستگاه 480 تومنه رمم به قیمت خرید میدم
![]()
?????>>>>>>
دوستان من دیدم میخوام 350 تومن هزینه کنم برای اسلیم رفتم یه 3000 گرفتم.
خود کنسول 190 تومن + 3 تا بازی شد 250 !!!! حالا ارزش نداره جای اسلیم 3000 بگیرین؟
تازه فروشنده گفت به احتمال زیاد تا قبل از خرداد 3000 هم هک میشه.
والا من که هر هفته دارم مسافرت میرم شهرستان دانشگاه و برمیگردم ( به درد من که خیلی میخوره )
سلام
ممنون علی جان .
میگه 185 تومن خریده .
خدانگهدار
کسی میتونه کمک کنه
موندم چکار کنم یه 2000 (4.02) دارم کپی خور نمیشه![]()
سلام دوست عزیز .نوشته شده توسط hessi19
علی جان در همین صفحه قبل گفتند که :
این طور که من فهمیدم ، شما psp اسلیمی خریدی که مادربردش جدیده و کپی خور نمی شه .نوشته شده توسط choory
باید ببری عوضش کنی .
درست گفتم دوستان ؟
خدانگهدار
آیا مادربورد TA-090 هم وجود دارد . طبق شایعاتی که وجود دارد و بسیاری هم عصبانی اند گفته می شود PSP-3000 هک شده ولی دارک الکس می خواهد مادربورد های TA-090 را هم هک کند تا سونی نتواند آن را پچ کند . در ضمن دارک الکس مدتی که داره به شدت تنهایی کار می کنه و دلیلش رو هم بعد از هک شدن می گم . شاید هم دارک الکس مرده.
من بد جوری تو فکرم از دبی PSP-3000 بخرم با تمام وسایل 250 هزار تومان .
متن زیر :
New here! just want to say i think dark alex is going to release a ---- and i bet he has already hacked the ta-088v3, but he wants to release both the Ta-088v3 + the Ta-090 together to please both of his fans and to prevent sony from patching anything.
منبع نمی زنم به دلیل یک موضوع
Last edited by Hunter lord; 04-04-2009 at 22:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)