دوستان من وقتي ميخوام بازي Sants Row 2 را نصب كنم پيغام زير را ميده چيكار كنم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من وقتي ميخوام بازي Sants Row 2 را نصب كنم پيغام زير را ميده چيكار كنم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تو تمام بازی ها یه مشکلی ثابت دارم
وقتی در بازی هستم صفحه خود به خود بسته میشه و مینیمایز میشه و برمیگرده به صفحه desktop
کارتم هم 4670 هست ؟ مشکل از چیه ؟ چیکار کنم ؟
کسی نیست کمک کنه ؟؟؟
شما مشکلتون رو خیلی کلی گفتین .... اگه می شه یکم بیشتر توضیح دهید .. ولی فکر می کنم که اگه یکم گرافیک رو توی بازی کمتر کنی شاید مشکلت حل بشه..البته کارت گرافیک شما متاسفانه اون قدر بالا نیست..![]()
سلام وخسته نباشین
من تازهSaint row2 روخریدم.....وقتی ازحالت فشرده درش میارم..بعدنصبش...بازی بالا نمیادواین پیغامومیده:
steam.exe(main exception): unable to load library steam.dll
نه کرک داره نه چیزی!!
نمیدونم بایدچکارکنم
لطفاکمکم کنید......؟
سیستمم اینه:
ram:1
vga:512
windows xp (sp2
مشکل من تو اجرای call of duty 5 . بعد از نصب کامل که البته دو مرحله است. موقع اجرا ، اول یه صفحه سیاه می یاد بعد از بازی میاد بیرون. کمک کنین ممنون میشم.
سلام
من بازی gears of war رو بطور کامل نصب کردم ولی موقع اجرا این پیغام رو میده دلیلش چیه:
H:\gears of war\GEARSOFWAR\binaries_G4WLIVE.exe:you cannot run the game with modified executable code.please
reninstall the game
آقا تورو خدا کمک کنید.من همه کار کردم ولی بازی اجرا نشد.
ساعت سیستمت رو به قبل از 28/01/2009 تغییر بده بعد بازی رو نصب کن
چطوری میگی کارت من بالا نیست ؟؟؟
درسته به 4870 نمیرسه اما جزء کارتهایی که خوب حساب میشه
خیلی از بچه ها بهم پیشنهاد دادن که 4670 بگیرم!
دوست عزیزچطوری میگی کارت من بالا نیست ؟؟؟
درسته به 4870 نمیرسه اما جزء کارتهایی که خوب حساب میشه
خیلی از بچه ها بهم پیشنهاد دادن که 4670 بگیرم!
نمی خوام نا امیدتون کنم گذشته از مشکل سیستمتون کارت گرافیک شما قدرتی در حدود 2.5 برابر ضعیف تر از4870 داره و من هم به شما توصیه می کنم گول شماره چیپست اون(یعنی یدک کشیدن سری 4000) رو نخورید برای آگاهی از این موضوع یه سری به این سایت بزنید تا حدود قدرت گرافیکتون دستتون بیاد :
پس بهتون توصیه می کنم به گفته دوستمون عمل کنید شاید مشکلتون حل بشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)