بله دوست عزیز موجود هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله دوست عزیز موجود هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من Premium 40 gig رو تو قزوین قیمت کردم 330 هزار تومن میداد ps3 هم430 تا 480 ولی قیمت Elite رو نمیدونم ؟
به به !!!
Perimium یه چیزش کم بود اونم مدل 40 GB بود که فروشندگان عزیز زحمت کشیدن و اونو عرضه کردن .
واقعا من نمیدونم یکسری خجالت نمیشکن میرن این همه پول مغازه و کرایه میدن و بعد میشن پشت میز و هر چرت و پرتی که از جلوی اون مغز کوچیکشون رد میشه به این ملت بد بخت میگن !!!!
با سلام حضور همه ي دوستان خوبم
من يه سايتي رو پيدا كردم كه آرشيو بازي هايش خيلي كامي و بازي ها رو با كيفيت معمولي با قيمت 3000 و با كيفيت عالي 3500 مي ده و در ضمن براي شهرستان هم ارسال مي كنه.
Xbox 360 : * ارائه بازیهای جدید درکوتاه ترین زمان پس از تاریخ انتشار رسمی در جهان * بهره گیری از کاملترین آرشیو بازی در کشور و دانلود بازی ها به صورت انحصاری * ارائه کلیه بازیها بر روی دیسکهای مرغوب باکیفیت رایت فوق العاده بالا و چاپ رنگی روی دیسک همراه با رده بندی سنی و
توضیحات کلی در مورد بازی * فروش انواع کنسول Xbox 360 و لوازم جانبی ان با قیمتی مناسب * تعمیرات تحصصی کنسول XBOX360 * ارائه کلیه بازیها به صورت Full stealth * ارائه مشاوره تخصصی جهت اتصال به لایو ، ساخت گیمرتگ در لایو ومسائل راجع به Banو پیشگیری از آن * فروش اکانتهای گلد و مایکروسافت پوبنت با بهترین قیمت * اجرای متدهای تخصصی به منظور پیشگیری از مشکل سه چراغ قرمز و همچنین تعمیر کنسولهای سه چراغ شده * ارائه مشاوره جهت خرید کنسول و لوازم جانبی به صورت نو یا استوک • * تهیه بازی های ارجینال به قیمت مناسب
اينم آدرسش:
Last edited by 1987msb; 22-07-2009 at 11:32.
تبلیغات ممنوع هست.
لطفا رعایت کنید.
من رفتم ولی سایتش خیلی ناقصه . از همه مهمتر واسه چیزای کوچیک مثل برچسب ایکس باکس خرید پستی نذاشته . یا اینکه قیمت هاشون رو ننوشته .
چشم، ديگه تكرار نميشه.![]()
سایت خودته نه.
دوسته من کدام مغازه والا من هرجا رفتم همچین چیزی نگفتن احتملا با ps3 اشتباه گرفته !!!
شما برو ایسان نت تو خیام ..... قیمت بگیر
سلام
چطوری میتونم بفهمم نسخه داشبوردم چیه؟
منظروتون از کیفیت عالی و معمولی چیه ؟چه فرقی میتونه داشته باشه و به چه دلیل؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)