با سلام به عزیزان
آقا واسه به نام زدن سیمکارت هدیه چی کارها باید کرد و چه مدارکی لازم هست؟؟
------
ایرانسل هم که تو این طرح زمستانی داره امکاناتش مثل رایگان بودن Sms رو بر می داره
با سلام به عزیزان
آقا واسه به نام زدن سیمکارت هدیه چی کارها باید کرد و چه مدارکی لازم هست؟؟
------
ایرانسل هم که تو این طرح زمستانی داره امکاناتش مثل رایگان بودن Sms رو بر می داره
Last edited by vashka_overloaded; 20-12-2007 at 13:12.
یه کمی عاقلانه و منطقی به این مسئله بیندیشد
مطمئناً متوجه میشوید که ایرانسل کار خیلی خوب و عاقلانه ای کرد که اس ام اس و مکالمه ی رایگان رو برداشت چون بار ترافیکی شبکه به اندازه ی چشمگیری کاهش می یابد
امیدواریم که طرح دقایق رایگان(30=3) رو هم برداره
من که خودم با این واکنش ایرانسل کاملاً موافقم
و امیدوارم که در بهار 87 هسته ی اصلی طرح ها رو عوض کنه
یعنی اینکه هر طرحی رو اختصاص بده به یک خدمات مثلاً یک طرح رو اختصاص بده به مکالمه یک طرح رو اختصاص بده به اس ام اس و ...
مخالفم تنها مزیت ایرانسل همین طرحش بود خیلی از افراد واسه همین ایرانسل گرفتن و خیلی ها مثل خودم خط رو گذاشتم طاقچه گرد و خاک بخوره این رو اگه اینطوری کنن هیچ کس استفاده نمی کنه
می بینین آخر سر مجبور می شن برگدونن
آره! تا آخر آذر البته.
خدا کنه 3 دقیقه 30 دقیقه رو برنداره...
Last edited by Mojtaba N87; 20-12-2007 at 15:50.
کاملا با حرفات موافقم
باور کنید این تعرفه ها به نفع همه مشترکا هست چون شبکه خلوت تر و با کیفیت تر میشه![]()
حداقل باید 12 تا 6 رو رایگان میذاشتن...دست کم برای طرح طلایی...نصف شبها که دیگه خطها خلوته واسه چی اونو برداشتن؟
ممنون دوست عزيز. اما من توي هيچ طرحي نيستم فكر نكنم شامل حال من بشه![]()
همه ميدونن هنوز اپراتوري به كيفيت همراه اول نيست الكيم خودتونو گول نزنيد ايرانسل فقط با يكسري طرح ها و امتيازاتي اومد جلو كه تونست با همراه اول رقابت كنه وگرنه كي ميومد ايرانسل بخره خدايش ؟ شماها که ميگيد شبكه خلوت ميشه هركي سيم كارت ميده بيرون بايد حواسش به اينجا هم باشه اينجوري رسما ايرانسل داره ميگه كشش نداره اين همه مشترك پاسخگو باشه درسته ؟ تنها نكته مثبت ايرانسل هم همون رايگان بودن يكسري خدماتش بود كه همچين رايگان رايگانم نبود به نظرم همراه اول متاسفانه دوباره ميشه مثه قبل كه رقيبي نداره...
تاييد ميشه!موافقم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)