تاپیک کانتر سورس ندارین ما سوال های سورس خودمونو از کیا بپرسیم ؟؟؟؟؟؟؟
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
تاپیک کانتر سورس ندارین ما سوال های سورس خودمونو از کیا بپرسیم ؟؟؟؟؟؟؟
نفر اول سرور ، خانم ساناز كريمي جايزه اين ماه اهواز گيم را دريافت كردند و رنك ها تماماً ريست شد
براي ماه آينده رتبه هاي اول تا سـوم به مدت
يك ماه ادمين خواهند شد
براي جلوگيري از سوء استفاده افرادسود جو از نام كاربري شما در گيم سرور ، در وبسايت ثبت نام كرده و ايميل خود را وارد كنــــيد تا در صورت برنده شدن با شما تماس گـرفته شود
مديريت اهوازگيم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:15 PM ----------
دقيقا اون ادميني كه شما رو بن كرد من بودم
اومدم توي سرور ديدم داري فحاشي مي كني بنت كردم![]()
میدونی چرا فحش میدادم چون 2 تا یوزر بود دم به دقیقه به همه فحش میداد از جمله من ایدی شون که اصلان مشخص بود چطور بود
حالا نمیدونم اونها هم بن شدن یا نه ؟؟ ولی قضاوت هم بد نیست اولین لارم نیست که تو سرور شما بازی میکنم من بیشتر تو سرور های نینی - پارس - نوین بازی میکنم
حالا کی از بن در میام؟مدت خاصی داره؟ ورنک ها کی ها ریست میشه؟
دوست عزیز از سرور پرشین گیم استفاده کنید
10.7.95.213:27015
ادمین های اینجا اجازه فحاشی به هیچ فرد را نمی دهند. البته اکثر پلیرهای این سرور هیچوقت فحاشی نمی کنند، بیشتر پلیرها باهم دوست هستند![]()
سلام دوستان.
دقيقا با حرف اين دوستمون موافق هستم !
همه ي پلير هاي سرور پرشين گيم با ادب هستند و مخصوصا ادمين هاي خيلي خوبي هم داره.
ديروز سرور اهواز گيم بودم ، ادمين اول بازي يك بار r1 داد ولي بعد از چند بار بازي بازم r1 داد!!
و بعد از اون هم چند نفر رو الكي كيك و بن كرد!
اسم دقيق ادمين يادم نيست ولي فكر كنم اين بود (miss.sanaz) !
(دوستان توجه كنيد كه من قصد تخريب هيچ سروري و يا شخصي رو ندارم ولي حرف حقيقت تلخه!)
هميشه موفق و پيروز باشيد.
ایجا هم سر میزدم ای اپیش یادم رفته بود من بیشتر با اسم مختار بازی میکردم
---------- Post added at 06:19 AM ---------- Previous post was at 06:17 AM ----------
اون مثل اینکه کلانشون هست ولی بد نیست سرورشون اگه درست بشه ولی باز هیچی بهتره)))
سلام
منم تایید میکنم سرور پرشین انضباط خوبی داره . من قبلا نوین میرفتم ادمینها بچه های
بدی نیستن منتها گاهی وقتا یه عده آدم بی تربیت محیط سرورو خراب میکنن . یه مشکل
دیگه ای که نوین داره قطعی و لگهای زیاده .
سرور هاي موفق هميشه دشمناني دارند كه اون رو تخريب كنند
سرور ما به دليل امنيت بالا و حفظ اطلاعات كاربر باعث ايجاد حسادت هايي در سرور هاي رقيب شده.
منتهاي مراتب ،مشكل اين هست كه نميتونند اين حسادت رو با رقابت سالم پياده كنند ، به خاطر همين با فرستادن عده ارازل و اوباش كه اتفاقا از ادمين هاي سرور خودشون هستند سعي در تخريب چهره گروه اهوازگيم دارند .
وعده اي به اونها هم ميدم كه به زودي آيپي هاي اهوازگيم تغيير مي كنه و سرور ها به روي اينترانت مي روند تا از حملات UDP FLOOD جلوگيري بشه .
شما نيز به زوده تغييراتي در نحوه برخورد گروه ما با اينگونه افراد مشاهده مي كنيد.
در پاسخ به دوست عزيزمون اينكه Miss.Sanaz رتبه اول سرور شدند و اكانت ادميني دريافت كردند ، اما به علت تازه كار بودن اشتباهاتي رو انجام دادند كه تذكر داده شد . ايشون در اين مدت پيشرفت چشمگيري در نحوه برخورد خودشون با پلير ها داشتند.
چقدر شلوغ شده.
دوستانی که پرسیدن فرق بین سورس و 1.6چیه باید بگم 1.6 رو ببرین توی دستشویی 2 تا 3 ساعت بهش پی پی کنین میشه سورس.
سورس تقریباً یه ورژن دوست داشتنی و عامیانه از کانتر 1.6 هست. پس نگین که تو سورس باگ های 1.6
رو گرفتن. در زمینه حرفه ای باگ های سورس صدبرابر 1.6 هستن. البته منظور از باگها باگ گیم پلی هستش. اگه کسی خواست کانتر بازی کنه توصیه اکید من اینه که فقط و فقط 1.6 بازی کنه.
واسه صلیبم که یکی از بچه ها پرسیده بود فکر کنم باید میوردی رو بمب و بعد با نایف دوبار پشت سرهم در حین پرش چنج میدادی. البت دقیقاً یادم نمی آد. آمار میگیرم برات می نویسم. عکسش میشه این شکل زیر(جهت آشنایی دوستان)
البته این حرکت به ماتریکس جامپ هم معروفه.
یکی از بچه ها این ها رو گفت بزنین ، البته نفر روبه روتون میبینه و شما احساس نمیکنین:
1.کلت به دست گرفته تیر زده
2.Reload کرده
3.بلافاصله c4 (بمب) را در دست گرفته
4.سپس جامپ زده
اهواز گیم کلا واسه همه لگ هست (همه هم نه ولی واسه 60 درصد به بالا لگ هست )
یعنی یه کاری کردن که که پینگ رو تو بازی کمتر نشون میده
تو قسمت find server پینگش رو نشون میده 140 وارد بازی که میشی پینگ میشه 30 و پینگ همه هم زیر 50 هست ولی سرور به طور فجیعی لگ هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)