جام ملت ها کی شروع میشه؟
نظرتون درباره ی تیم ملی چیه؟ کاری به قبل نداشته باشین
""به همه ی مهمانان عزیز پیشنهاد می کنم که عضو بشن خیال خودشون و ما رو راحت کنن ""
جام ملت ها کی شروع میشه؟
نظرتون درباره ی تیم ملی چیه؟ کاری به قبل نداشته باشین
""به همه ی مهمانان عزیز پیشنهاد می کنم که عضو بشن خیال خودشون و ما رو راحت کنن ""
Last edited by namakdoon; 19-06-2007 at 19:16.
16 تیر شروع میشه و ایران20 ام بازی داره
Last edited by MORINIO; 20-06-2007 at 13:51.
فرانك ريكارد سر مربي بارسا باقي ماند .
اميدوارم كاپلو بمونه
مطمينم شوستر رو بيارن تيم برميگرده به زمان كرش و كاماچو و.........![]()
کی گفته میره؟ اگه رفت من خودم برش می گردونم. نگران نباشین![]()
اواوه آقاي كاپلو ببخشيد نشناختموتون![]()
چاکریم،مخلصیم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این هم برای طرفداران رئال
REAL MADRID FANS
به نظر من شوستر هم بیاد خوبه
دیدید که چه جوری بارسا رو 4 بر صفر در هم شکست
مربي فصل بعد رئال من هستم
ولفگانگ توبين مترجم : علي بوذري
برند شوستر که بين سال هاي 1978 تا 1980 و همچنين بين سال هاي 1993 تا 1996 جمعاً 120 بار براي تيم هاي کلن و لورکوزن در بوندس ليگا بازي کرده است، موفق شد در سن 20 سالگي به عنوان کارگردان خط مياني همراه با تيم ملي آلمان به عنوان قهرماني جام ملت هاي اروپا در سال 1980 در ايتاليا دست يابد. او در همان سال به اسپانيا رفت و در آنجا تا سال 1993 به عنوان بازي ساز خلاق تيم هاي بارسلونا، رئال مادريد و آتلتيکو مادريد موفق شد سه بار قهرمان ليگ اسپانيا و شش بار قهرمان جام حذفي اسپانيا شود.
ستاره اسبق فوتبال جهان از سال 1997 در رده هاي پايين مانند ليگ دسته دو آلمان تيم هاي اف.ث. کلن و فورتونا کلن، در اوکراين شاختار دونتسک و در اسپانيا تيم هاي درجه دو ليگ دسته اول اين کشور مانند دپورتيوو ايکرکس، لوانته و از سال 2005 تيم ختافه را مربيگري کرد. او در ختافه پس از موفقيت هاي پي در پي در اين فصل و پيروزي حيرت انگيز 4 بر صفر در مرحله نيمه نهايي جام حذفي اسپانيا در برابر بارسلونا، در آستانه کسب اولين عنوان قهرماني خود به عنوان مربي قرار دارد. البته شوستر در اين فينال که شنبه آينده در استاديوم سانتياگو برنابئو شهر مادريد برگزار مي شود، در مقابل تيم سويا قهرمان جديد جام يوفا به عنوان تيمي که داراي شانس کمي براي تصاحب اين عنوان است وارد ميدان خواهد شد.
آقاي شوستر، شما براي اولين بار به عنوان مربي در يک فينال حضور داريد. بازي فينال جام حذفي اسپانيا در برابر تيم سويا براي شما و تيم ختافه چه ارزشي دارد؟
البته که تمام باشگاه روي اين فينال تمرکز کرده چرا که در تاريخ خود تا به حال در چنين جايگاهي نبوده. اين فينال پايان يک فصل رويايي براي باشگاهي است که در ابتداي فصل بقا در ليگ دسته اول را هدف خود اعلام کره بود، بخصوص اينکه در ابتداي فصل بازيکن هاي باارزش خود را نيز از دست داده بود. ولي ما در طول فصل همواره در بين ده تيم اول جدول قرار داشتيم و در نيم فصل اول حتي چند بار در بين سه تيم اول جدول بوديم. البته ارزش کار ما با توجه اين مساله که جام حذفي اسپانيا پس از سال ها تا مرحله نيمه نهايي به صورت رفت و برگشت برگزار شد، بيشتر مشخص مي شود. در چنين شرايطي ديگر نمي توان از شانس و اقبال صحبت کرد.
فينال اين مسابقات در استاديوم سنتي برنابئو برگزار مي شود. آيا برگزاري اين مسابقه در چنين استاديومي، هيجاني مشابه آنچه در فينال جام حذفي آلمان در برلين شاهدش هستيم به وجود خواهد آورد؟
البته. من به عنوان بازيکن در طول 13 سال بازي خود در اسپانيا اين افتخار را داشتم که 10 بار در فينال جام حذفي حضور داشته و هر دفعه شاهد اهميت فوق العاده اين رخداد بزرگ باشم. کشور هايي با فوتبال سطح بالايي وجود دارند که در آنها جام حذفي اهميت زيادي ندارد ولي در اسپانيا فينال جام حذفي مانند اين بازي در انگليس و آلمان رخداد بسيار بزرگي محسوب مي شود. شاه و ملکه اسپانيا براي ديدن اين بازي به استاديوم مي آيند و مراسم بسيار باشکوهي نيز در حاشيه اين مسابقه برگزار مي شود که نشان دهنده اهميت فوق العاده اين مسابقه است. فرناندو هيرو کاپيتان اسبق تيم رئال مادريد چند روز پيش به من گفت که اين شب، شب بخصوصي در فوتبال اسپانيا به حساب مي آيد.
باشگاه ختافه که در حومه شهر مادريد واقع شده در برابر سوياي مدعي شانس کمتري براي پيروزي در اين مسابقه دارد. ختافه به غير از مزيت ميزباني چه چيزي براي پيروزي در اختيار دارد؟
اين تجربه اي است که خود من به عنوان بازيکن نيز به آن دست يافتم و آن اينکه در يک بازي فينال تيم مدعي نيز مي تواند تيم بازنده باشد. اين مساله را اخيراً در فينال جام حذفي آلمان شاهد بوديم و ديديم که نورنبرگ در برلين موفق شد تيم مدعي اشتوتگارت را شکست دهد. به همين دليل هم اعتقاد دارم که ما مي توانيم در برابر سويا موفق شويم.
شما به عنوان بازيکن رئال مادريد، بارسلونا و آتلتيکو مادريد توانستيد تمامي جام هاي قهرماني اسپانيا را به دست آوريد. کسب اولين عنوان قهرماني به عنوان مربي براي شما چه اهميتي خواهد داشت؟
کسب اين عنوان خاطره اي فراموش نشدني در زندگي فوتبالي من خواهد بود. انسان هيچ گاه اولين بار را فراموش نمي کند. درست مانند کسب اولين عنوان قهرماني که با تيم ملي آلمان در سن 20 سالگي در جام ملت هاي اروپا در ايتاليا به دست آوردم. اولين عنوان قهرماني واقعاً اتفاق ويژه اي است. بخصوص با توجه به شرايط من به عنوان مربي اين يک اتفاق فوق العاده خواهد بود. کسب عنوان قهرماني به عنوان بازيکن در تيم هايي مانند رئال مادريد و بارسلونا کار ساده اي است ولي کسب عنوان قهرماني با تيم کوچکي مانند ختافه اتفاقي فراموش نشدني خواهد بود.
تيم ختافه در ليگ اسپانيا کمترين تعداد گل را دريافت کرد. آيا برند شوستر خلاق و هجومي تبديل به يک مربي محافظه کار و دفاعي شده است؟
به هيچ وجه، يکي از مشخصه هاي ليگ اسپانيا در مقايسه با ديگر ليگ هاي درجه يک اروپايي، تنوع تاکتيکي زياد اين ليگ است و من هم از اين مساله بسيار راضي هستم. اين درست است که ما گل هاي بسيار کمي دريافت کرده ايم ولي اين مساله برنامه ريزي نشده بود و من فکر مي کنم که اين برمي گردد به بازيکناني که در اختيار داشتم و مي بايست هم بر همين اساس کار مي کردم. پيش از شروع فصل سه بازيکن هجومي خود را که در فصل قبل جمعاً 20 گل به ثمر رسانده بودند از دست داديم و به جاي آنها چند بازيکن دفاعي و دروازه بان تيم ملي آرژانتين، يعني آبوندانزيري به تيم ما آمدند و آنها امتياز هاي زيادي براي ما به دست آوردند. ولي من کماکان بازي هجومي همراه با اندکي ريسک را ترجيح مي دهم. مانند بازي برگشت مرحله نيمه نهايي جام حذفي در برابر بارسلونا. پيروزي 4 بر صفر در برابر اين تيم زيباترين موفقيت من در دوران مربيگري ام بود.
در اين فصل ماه ها از شما به عنوان مربي جديد رئال مادريد صحبت شده. فکر مي کنيد اکنون که پايان فصل رسيده شما هنوز شانسي براي مربيگري در اين تيم داريد؟
وضعيت ورزشي حاکم بر باشگاه رئال مادريد پس از کسب عنوان قهرماني در آخرين روز بازي ها خيلي بهتر شده. پس من زياد به اين موضوع فکر نمي کنم و تنها مي گويم که براي برعهده گرفتن مربيگري رئال مادريد در فصل آينده آمادگي دارم. مدت ها است که خود را براي انجام اين کار آماده مي کنم و تيم رئال هم کمي در برنامه هاي آينده من لحاظ شده است. اگر چنانچه به خاطر کسب عنوان قهرماني رفتن من به رئال منتفي شود، خوب من هم ديگر به آن فکر نخواهم کرد. منتظر خواهم ماند تا ببينم در اين هفته و هفته آينده چه اتفاقي خواهد افتاد.
البته عجيب هم نيست که رئال پس از کسب عنوان قهرماني مربي خود را اخراج کند. براي مثال يوپ هاينکس پس از کسب عنوان قهرماني ليگ قهرمانان اروپا در سال 1998 و وينسنته دل بوسکه پس از کسب عنوان قهرماني ليگ اسپانيا در سال 2003 هم اخراج شده بودند.
به همين دليل هم هست که مي گويم براي اين کار آماده ام.
آيا اين آمادگي را براي مربيگري بارسلونا هم داريد؟ چرا که پس از ناکامي اين تيم در کسب عنوان قهرماني ليگ اسپانيا، از فرانک رايکارد انتقاد زيادي مي شود؟،
باشگاه هايي هستند که اگر به طرف تو بيايند نمي تواني به عنوان مربي به آنها نه بگويي و البته که باشگاه بارسلونا از اين دسته تيم ها به حساب مي آيد و يک مربي چنانچه با پيشنهادي از اين باشگاه مواجه شود زياد اجازه فکر کردن ندارد.
و شما هم با برد 4 بر صفر در برابر کاتالان ها به بهترين شکل توانايي خودتان را به عنوان مربي به رخ آنها کشيديد. ولي چرا در حال حاضر نزد باشگاه سابق خودتان زياد محبوب نيستيد؟
به هر حال برد 4 بر صفر ما براي آنها بسيار دردآور بود. دو هفته بعد از آن هم در ليگ آنها را بسيار آزار داديم و چيزي نمانده بود که يک بار ديگر شگفتي بيافرينيم. رونالدينيو هم در آن بازي از زمين اخراج شد و نتوانست تيمش را در بازي هاي حساس آخر ليگ همراهي کند. همه اينها براي بارسلونا زياد خوشايند نبود، ولي خب اين مسائل ارتباطي با من ندارد و اصولاً چنين اتفاقات مقطعي رابطه خوب من با اين تيم را خراب نخواهد کرد.
پس اگر بخواهيم واقع بين باشيم، شما فصل آينده در چه تيمي مربيگري خواهيد کرد؟
آنچه مشخص است اين است که من امروز مربي تيم ختافه هستم و با اين تيم يک سال ديگر قرارداد دارم. به عنوان فيناليست جام حذفي، سال آينده در جام يوفا حضور خواهيم داشت و حضور در اين مسابقات بسيار جالب خواهد بود چرا که خود من نيز براي آن تلاش زيادي کرده ام. تنها چيزي که در حال حاضر مشخص است حضور من در تيم ختافه است و ديگر مسائل در حال حاضر چيزي به غير از شايعه نيست.
با اينکه اين خبر هنوز رسمي نيست، ولي به احتمال فراوان يک فوتباليست آلماني در سال آينده در رئال مادريد حضور خواهد داشت. نظر شما در خصوص آمدن کريستوف متزلدر بازيکن تيم ملي فوتبال آلمان به رئال مادريد که احتمالاً در اين هفته قطعي خواهد شد چيست؟
ابتدا بايد بگويم که او بازيکن آزاد به حساب مي آيد و علاوه بر آن تيم رئال مادريد نياز زيادي به يک دفاع مرکزي دارد. با اينکه متزلدر مجبور مي شود در مادريد تلاش زيادي کند ولي اين براي او انگيزه اي مي شود که بتواند خود را به ترکيب اصلي تيم رئال تحميل کند. من اطمينان دارم که او توان اين کار را دارد.
شما از بازيکنان تيم ملي آلمان چه بازيکناني را به رئال مادريد يا بارسلونا مي آورديد؟
در فصل گذشته و پس از خداحافظي زيدان تمام تلاشم را کردم که ميشائل بالاک را به رئال مادريد بياورم. به نظر من سبک بازي او بيشتر به بازي رئال مادريد مي خورد تا چلسي.
به هر حال بالاک قرارداد بسته است. ديگر چه بازيکني را پيشنهاد مي کنيد؟
رئال مادريد در حال حاضر به ستاره هايي مانند کاکا و کريستيانو رونالدو فکر مي کند. در نتيجه آسان نخواهد بود که به غير از بالاک بازيکن آلماني هم طرازي را پيدا کني. براي مثال برند اشنايدر شايد به درد اين تيم بخورد. در زماني که من در کلن مربي بودم خيلي تلاش کردم که او را به کلن بياورم. متاسفانه در آن زمان اينتراخت فرانکفورت از من سريع تر عمل کرد و او را از چنگ ما در آورد. از آن زمان به بعد او پيشرفت قابل توجهي داشته است. براي مثال بازي فوق العاده او در فينال جام جهاني 2002 در برابر تيم ملي برزيل. رئال مادريد در حال حاضر نياز به چنين بازيکني که بتواند فوتبال با کيفيت بالا ارائه کند و در عين حال توانايي بازيخواني و دادن پاس هاي مرگبار را داشته باشد، دارد.
آينده ميان مدت خود براي مربيگري را در کجا مي بينيد؟ در اسپانيا يا در آلمان؟
خيلي خوب مي توانم تصور کنم که در آينده مشخص مجدداً در آلمان کار کنم. در طول سه هفته گذشته هم دو پيشنهاد از تيم هاي بوندس ليگايي داشتم ولي نام اين تيم ها را عنوان نخواهم کرد.
آيا بايرن مونيخ با بازيکناني مانند ريبري و توني در آينده مجدداً در سطح تيم هاي باشگاهي درجه يک اروپا مانند تيم هاي اسپانيايي، ايتاليايي و انگليسي بازي مي کند؟
ابتدا بايرن بايد يک فصل تلخ را بدون حضور در ليگ قهرمانان اروپا که در ده سال گذشته به حضور در آن عادت کرده بود را تجربه کند. ولي شايد بازي در جام يوفا با فشار کمتر براي آنها زياد هم بد نباشد. به هر حال موقعيت آنها براي فصل جديد مشخص است؛ آنها مي خواهند و بايد قهرمان شوند و در جام يوفا هم از مدعيان به حساب مي آيند. بعد از يک سال که بازيکنان جديد با يکديگر هماهنگ شدند، با تقويت تيم خود مي توانند با حضور در ليگ قهرمانان اروپا با تيم هاي بزرگ مجدداً رقابت کنند.
منبع؛ سايت فدراسيون فوتبال آلمان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)