تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 787 از 848 اولاول ... 287687737777783784785786787788789790791797837 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,861 به 7,870 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

سلام
    خسته نباشید.
    میخواستم از پارس آنلاین سرویس یک ساله 720 گیگ با شبانه به قیمت 300 تومن را بگیرم که واقعا قیمتش نسبت به بقیه شرکت ها مناسبه.

قبلا حدود 3 سال پیش پارس داشتم و راضی بودم ولی به خاطر قیمت کمتر اومدم مخابرات و تا الانم مخابرات بودم و راضی هم هستم ولی به خاطر قیمت میخواهم برگردم پارس آنلاین

کیفیت الان چجوریه؟ استان اصفهان هستم.

میخواستم یک سرویس یک ماهه از پارس بگیرم و بعد اگه خوب بود برم رو طرح یک ساله که گفت طرح برای مشترکین جدید هست و همین چند روز هم برش میداریم اگه میخوای عجله کن

2. این کاربر از M.Sadegh.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2019

پيش فرض

سلام
    خسته نباشید.
    میخواستم از پارس آنلاین سرویس یک ساله 720 گیگ با شبانه به قیمت 300 تومن را بگیرم که واقعا قیمتش نسبت به بقیه شرکت ها مناسبه.

قبلا حدود 3 سال پیش پارس داشتم و راضی بودم ولی به خاطر قیمت کمتر اومدم مخابرات و تا الانم مخابرات بودم و راضی هم هستم ولی به خاطر قیمت میخواهم برگردم پارس آنلاین

میخواستم یک سرویس یک ماهه از پارس بگیرم و بعد اگه خوب بود برم رو طرح یک ساله که گفت طرح برای مشترکین جدید هست و همین چند روز هم برش میداریم اگه میخوای عجله کن
    درود
    پارس بگیری بزرگترین اشتباه زندگیتو میکنی
    نه تک کانکشنش خوبه نه پینگش stable هست
    ظهر ها خرابه شبا خرابه کلا شرکت آشغالیه

4. 5 کاربر از ...Moein... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پینگ پارس همین الان سرویس گیمینگ هم دارم بدون سرویس گیمینگ 40 تا بزار روی همین پینگ. سرعت تک کانکشن نابود سرعت دانلود نابود اصلا ارزش خرید نداره مشکلش هم سراسری هست و مخصوص یک منطقه و یا مرکز مخابراتی نیست بگیری باختی حالا خود دانی.

یادم رفت بگم افت SNR شب ها که باعث پریدن لینک میشه که من SNR روز 12 هست شب میشه 6.

6. 4 کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2018

پيش فرض

پینگ پارس همین الان سرویس گیمینگ هم دارم بدون سرویس گیمینگ 40 تا بزار روی همین پینگ. سرعت تک کانکشن نابود سرعت دانلود نابود اصلا ارزش خرید نداره مشکلش هم سراسری هست و مخصوص یک منطقه و یا مرکز مخابراتی نیست بگیری باختی حالا خود دانی.

یادم رفت بگم افت SNR شب ها که باعث پریدن لینک میشه که من SNR روز 12 هست شب میشه 6.
    تایید میشه البته مشکل SNR ندارم و ثابته همیشه ولی من 1 ماهه پارس آنلاینم هفته ی اول بهترین سرویسی بود که تو 2سال اخیر داشتم ولی بعد اون نوسان پینگ زیاد داره یه ساعت هایی خیلی خوبه یه ساعت هایی خراب میشه
    شاید هم سراسری باشه معلوم نیست چون هفته ی پیش 5 6 شرکت بزرگ همه اینترانت شد واسه یه ساعت معلوم نیس چیکار میکنن
    Last edited by amirniack; 31-08-2019 at 15:52.

8. 2 کاربر از amirniack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام
    خسته نباشید.

پارس کلی مشکل داره :
    نوسان پینگ
    تک کانکشن ضعیف
    نوسان snr
    اگه مخابرات راضی هستی عوض نکن

10. 4 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

سلام دوستان من چندروزبه مشکل اساسی خوردم ممنون بقیه دوستان بگن سرویس شون چه طور مشکل داره یانه فلی شکن میزنم دانلودنمیده مثله سابق برنمونه سایت تیدال ای دی ام ارورمیده مشکل از سرویس دهندمیتونه باشه چون ازدوستانه دیگرپرسیدم این مشکل رونداشتند باسایت موردنظرو ای دی ام همین الانم باسرویس 8مگ این سرعت منه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدونه فلی شکن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2018

پيش فرض

سلام دوستان من چندروزبه مشکل اساسی خوردم ممنون بقیه دوستان بگن سرویس شون چه طور مشکل داره یانه فلی شکن میزنم دانلودنمیده مثله سابق برنمونه سایت تیدال ای دی ام ارورمیده مشکل از سرویس دهندمیتونه باشه چون ازدوستانه دیگرپرسیدم این مشکل رونداشتند باسایت موردنظرو ای دی ام همین الانم باسرویس 8مگ این سرعت منه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدونه فلی شکن
    من متوجه مشکلت نشدم سایت تیدال که فیلتره این اسکرین هم گذاشتی سایت Upload هست من با فیل شکن الان از تیدال دانلود کردم مشکلی نداره(سرویس 4 مگ)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

میخوام از پارس تخلیه کنم بخاطر کم کردن حجم و گرون کردن بسته ها.کدوم سرویس رو پیشنهاد میدید

14. این کاربر از toriko بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2018

پيش فرض

میخوام از پارس تخلیه کنم بخاطر کم کردن حجم و گرون کردن بسته ها.کدوم سرویس رو پیشنهاد میدید
    اگه فقط واسه کم کردن حجم و قیمت ناراضی هستی پس شاتل و آسیاتک و صبانت از لیستت حذف میشه خودکار
    من بهت داتک یا های وب رو پیشنهاد میکنم حالا باز یه سر به تاپیک هاشون بزن

16. 2 کاربر از amirniack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

جدول زیر رو ببینید. احتمالا بهتون در تصمیم گیری کمک میکنه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •