بعد از لقب های "دزد اول" ، "همراه اخر" و.... باید <چاخان اول> رو هم برای این اپراتور در نظر داشت ...![]()
بعد از لقب های "دزد اول" ، "همراه اخر" و.... باید <چاخان اول> رو هم برای این اپراتور در نظر داشت ...![]()
سلام
آقا دیروز یه اس ام اس اومد برا من که گوشیت از نسل 4 پشتیبانی میکنه برو نمایندگی همراه اول و رایگان خط رو به یوسیم عوض کن و 4 گیگ نت بگیرو و سرعت بالاتر رو هم تجربه کن
من امروز رفتم نمایندگی همراه اول یه جا رفتم گفت سیم کارت یوسیم تموم کردیم معمولی میخوای ؟
یه جا دیگه هم رفتم کفت سیم کارتش داریم ولی سیستمون خرابه
کلا من که دیگه بیخیالش شدم![]()
هههههه، همراه اول خیلی باحال و بیخوده، اسباب خنده رو فراهم میکنه، حالا میخوای یه معمولی بگیر شاید بدرد خورد
سلام دوستان یک سوال دارم لطفا کارشناسان راهنماییم کنن
من 2 خط دارم دائم - اعتباری - سیم کارت خط دائمم 4 جی هست - سیم کارت خط اعتباری 3جی
من ماه پیش از خط دائم استفاده می کردم 4جی که افتضاح بود سرعت میانگین 1 تا 1.2 مگابایت 3 جی هم حدود 800 900 کیلوبایت بود
این ماه 1 ماه بر روی خط اعتباریم فعال کردم - چون سیم کارتم یو سیم نیست فقط روی 3 جی هست ولی سرعتم 1.7 تا 1.9 مگابایت هست !!!!
به نظرتون دلیلش چیه ؟؟؟
جواب میدید بی زحمت ؟
1 تا 11 محدودیت نداره - ولی 2 تا 7 نمیدونم
دیگه خود شبانه وصل میشه به 4 جی احتیاج به بسته جدا نداره
شما 3 جی هم تست کن خیلی مناطق سرعت 3 جی بالاتر هست تا 4جی
من از ایرانسل ترابرد کردم به همراه ولی سرعت نتش خیلی پایینه در حد 4 مگه فک کردم بهتر باشه میخوام برگردم ........
سلام. حالت Dual-Carrier HSDPA (DC-HSDPA را برای حالت 3G فعال میکنند و سرعت دانلود در عمل تا ۳ مگابایت بر ثانیه افزایش پیدا میکنه.
اخه با سیم کارت یو سیم در 3 جی این سرعت رو نمیده !!!!! عملا نصف این سرعت هست در یو سیم
سلام
همراه اول سیم کارت اعتباری رو 4G میده؟
امروز رفتم یه دفتر خدمات ارتباطی گفت سیم کارت اعتباری داریم
ولی 3G هست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)