کسی رفته تو حماسه امروز شرکت کنه ؟ خدایی اگه کسی رفته اعلام کنه من یک سئوال کوچیک دارم.
کسی رفته تو حماسه امروز شرکت کنه ؟ خدایی اگه کسی رفته اعلام کنه من یک سئوال کوچیک دارم.
آخه نیست با برادران سپاه و زیرساخت و ارشاد و سایبری ها برو بیا داری گفتم شاید صبح اول وقت رفتی دادی اومدی!!![]()
بدون هیچ راهکاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز میشه برات ؟!
من به علت رفتن به نونوایی وواین که نونوایی نزدیک. زمدرسه و سر راهم بود سیل عظیم مردم احمق رو دیدم:-D
نت منم شبیه این مشکل عجیب رو داره که فکر میکنم فقط من و یک دو سه نفری دیگه باش درگیرن! ویکی پدیا و دانلود دات کام و...باز نمیشن و فقط با فیل شکن میرن...اسم سایتها رو نگاه کن، معروفترین سایتهای نت که یک زمانی برامون حکم تست کانکشن بود رو زدن! لابد میخان عادتمون بدن!
بی راهکار HTTPS من که کامل کامل تعطیلبدون هیچ راهکاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز میشه برات ؟!
kat.ph خیلی وقته قیلتره .با قیلتر شکن باز میشه ولی سایتهای بهتری هم هست مثل bit snoop / piratebay و غیره
والا رفیق منم کاندید شده دلم میخواد بهش رای بدهم ولی با تجربه قبلی در 4 سال پیش میبینم که منطقی نیست . تو این ممکلتی که عنتر پرزیدنت میشه شورای شهرش هم با تقلب انتخاب شده و رفته پی کارش
متاسفانه این ها همش سیرکه برای پر رنگ کردن حماسه .
فقط نمیدونم چه ربطی به نت بدبخت داره که باید سرعتش افول کنه .
ای تف @
باز شروع شد تایم اوت دادن !
بازی تعطیل !
عجیبه چون برای من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز بود!!warez/torrent که ریخته خواستم ببینم در چه حالی
ربطشو باید از مرکز ملی فضای مجازی بپرسی که با دستور مستقیم تاسیس شد!فقط نمیدونم چه ربطی به نت بدبخت داره که باید سرعتش افول کنه .دژمن در کمین است
![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)