تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 787 از 973 اولاول ... 287687737777783784785786787788789790791797837887 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,861 به 7,870 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا من بخوام توی Crap List پست بدم باید چی کار کنم می خوام با الکس دوست بشم ولی وقتی میرم به تاپیکشاصلا کاری نمیشه کرد میگه یا به وبلاگ برو یا باهام قرار بذار توی وبلاگش که چیزی پیدا نمیکنم. چطوری باید باهاش قرار بذارم آخه دیوانه شدم
    الکس کیه؟ در مورد GTA IV صحبت می کنی؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

الکس کیه؟ در مورد GTA IV صحبت می کنی؟
    بله.الکس یه دختره بلوند هست که اگه باهاش صمیمی بشی پول لباس هایی که می خری رو حساب میکنه. البته می دونم کجاست حتی به قسمت Player هم الان اضافه شده حتی Post ID الکس رو هم می دونم اما نمیدونم چطوری باید درخواست قرار ملاقات بذارم. کلا نمیدونم چطوری برای درخواست ها به Post ID ها پیغام پست کنم توی سایت Crap List واقعا اگه کسی می تونه راهنمایی کنه

پ.ن : راستی کنار مجسمه آزادی یه تی شرت با آرم مجسمه آزادی گیر آوردم. خیلی خوشکله.

اگه نباشه جاش خالی می مونه harrypotter2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

روی چه سیستمی میشه بازی را به صورت high بازی کرد .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بله.الکس یه دختره بلوند هست که اگه باهاش صمیمی بشی پول لباس هایی که می خری رو حساب میکنه. البته می دونم کجاست حتی به قسمت Player هم الان اضافه شده حتی Post ID الکس رو هم می دونم اما نمیدونم چطوری باید درخواست قرار ملاقات بذارم. کلا نمیدونم چطوری برای درخواست ها به Post ID ها پیغام پست کنم توی سایت Crap List واقعا اگه کسی می تونه راهنمایی کنه
    نمی دونم. خودم اصلا دنبال اینجور چیزها نمی رم. همش دردسره!هم زیاد حرف می زنن و هم دقیقا معلوم نیست از چه چیزی خوششون میاد و از چه چیزی بدشون می آد. دوست می خوام چی کار! برو مردم رو زیر بگیر حالش رو ببر!

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

پ.ن : راستی کنار مجسمه آزادی یه تی شرت با آرم مجسمه آزادی گیر آوردم. خیلی خوشکله.
    اونو همون اول که بازی اومد دیده بودیم همه.
    اما سایت کراپ لیست رو ندیدم،آدرسش چیه؟؟
    اون دختره که عکسش روی جلد بازی هم هست اسمش چیه؟؟کجا میشه پیداش کرد؟
    Last edited by grand theft auto; 01-09-2009 at 20:44.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نمی دونم. خودم اصلا دنبال اینجور چیزها نمی رم. همش دردسره!هم زیاد حرف می زنن و هم دقیقا معلوم نیست از چه چیزی خوششون میاد و از چه چیزی بدشون می آد. دوست می خوام چی کار! برو مردم رو زیر بگیر حالش رو ببر!
    به به شانسی رفتم توی لپ تاپ خونه PB دیدم ایمیل زده خودش اتفاقا خونش هم کمی بالاتر از خونه PB بود بردمش رستوران شمارش رو ازش گرفتم خوب الان همه دوست دختر های موجود رو دارم. لامبورگینی رو هم جلو خونه بوهان پارک کردم به اضافه Comet ای که توی ریس از بروسی گرفته بودم کنار هم به یادگار گذاشتم کسی نمی دونه از کجا میشه لامبورگینی گیر آورد باز هم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه harrypotter2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

روی چه سیستمی میشه بازی را به صورت high بازی کرد .
    روی چه سیستمی میشه ممنون میشم کمکی به من کنید.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

روی چه سیستمی میشه ممنون میشم کمکی به من کنید.
    تقریبا باید سیستمت ابر رایانه باشه:

VGA حتما باید 256 Bitrate باشه با VGA های 128 Bitrate نمیشه روی High بازی کرد. Cpu هم حتما باید 4 هسته ای باشه با دو هسته ای نمیشه روی High بازی کرد. تازه اگه سیستم مورد نیاز توصیه شده رو بخونی متوجه میشی.کلا اگه بخوای روی High بازی کنی باید خیلی خرج کامپیوتر بکنی

9. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

اونو همون اول که بازی اومد دیده بودیم همه.
    اون دختره که عکسش روی جلد بازی هم هست اسمش چیه؟؟کجا میشه پیداش کرد؟

1. آره ... اتفاقاً خیلی هم ضایع اس ...
    2. فکر نکنم اون اصلاً تو بازی باشه ... من کل سایت ها و ... رو گشتم ... اگه کسی پیداش کرد به ما هم بگه ...

به به شانسی رفتم توی لپ تاپ خونه PB دیدم ایمیل زده خودش اتفاقا خونش هم کمی بالاتر از خونه PB بود بردمش رستوران شمارش رو ازش گرفتم خوب الان همه دوست دختر های موجود رو دارم. لامبورگینی رو هم جلو خونه بوهان پارک کردم به اضافه Comet ای که توی ریس از بروسی گرفته بودم کنار هم به یادگار گذاشتم کسی نمی دونه از کجا میشه لامبورگینی گیر آورد باز هم؟
    من تو چند پست قبلی توضیح دادم ...( یه هفته ی پیش ... )
    1.اگه هنوز مأموریت های استیو رو نرفتی جای امید واری هست ... چون می تونی همون لامبورگینی بد رنگه ()رو بر داری ...
    2.البته یه راه دیگه ام هست که زیاد پیشنهاد نمی شه ...... اونم اینه که لامبورگینیت رو سوار شی و اطراف خونت دور بزنی ... و صبر کنی که یه دونه ی دیگه پیدا بشه ... (البته این در صورتیه که یه لامبورگینیه دیگه هم داشته باشی ...)

فکر نکنم راه دیگه ای باشه ...

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کراپ لیست کجاست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •