God Map ....................
![]()
God Map ....................
![]()
از شهر هیچ کجای نت یک عکس هم نمیتونی پیدا کنی
اون زمان یادمه خیلی پیگیر بودم و آخر فهمیدیم این داستان قرار بوده توی بازی اعمال بشه اما بعدا کنسل شده بازی بدون شهر پخش شده حالا شما چطوری میگی دیگه نیدونم
راهنمای این بازی رو من از همون اول تا همین چند ماه پیش داشتم و دیدم که میگه به شهر میره اما جالب اینجاست از همه جا و همه جور میوه عکس داشت به جز شهر
درکل خیلی وقته که همه میدونن شهری در کار نیست
بازم اگر لینکی داری که عکس این حرفم رو بگه ، ما هنوز دوست داریم بریم شهر![]()
Last edited by Meysam Raz; 08-08-2013 at 19:59.
بزودی فقط دندون رو جیگرت بذار پوکت استیشن رو بگیرم اصلا ببینم گیرم میات 12% باقی مونده رو با پوکت میشه رفت جلو.![]()
ما کل زندگیمون رو شهرو پاکت استیشن رفت.... ببین میتونی .......... اگه گرفتی یه ندا هم به ما بده ....موفق باشی
![]()
آقا چه شکلی از بازی عکس میگیری برنامه شو اسمشو بگو به منم![]()
Ctrl+Pآقا چه شکلی از بازی عکس میگیری برنامه شو اسمشو بگو به منم![]()
........................![]()
دوستان خواهشا کنایه نزنند!!!
هرکی از این مدل مموری که اسمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به من بده تا شهر که خوبه هرچی دلتون خواست نشونتون بدم!![]()
....................... اگه گرفتم چشـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــم
![]()
من الان گيج شدماين پوكت استيشن چيه و چه جوري ميشه بدستش آورد نمي گم كارش چيه ها الان مي خوان بياد يه ساعت مضخرفات لوحه نامه اين بنويسن واقعيتي پوكت استيشن چيه (ماهيتش منظورمه)
Page 1 of 10[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Unknown
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
$373.90
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Sony
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
PlayStation
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Sony
PlayStation
$299.99
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
PlayStation
$429.99
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Interact
PlayStation
قيمت ها رو مگه چه خبره اين قد گرون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)