من که فارنهایتو تست کردم عالی بود واقعا بعد دوست عزیز burberry شما از چه نظر گفتی که تق هرمس برای استفاده ی روزانه مناسب نیست از نظر قیمت یا بوش به عقیده ی شما بده
؟
من که فارنهایتو تست کردم عالی بود واقعا بعد دوست عزیز burberry شما از چه نظر گفتی که تق هرمس برای استفاده ی روزانه مناسب نیست از نظر قیمت یا بوش به عقیده ی شما بده
؟
هردوش! البته بنظرم بد نیستا!
فقط معمولا عطری که روزانه و مدام مورد استفاده قرار میگیره باید به مراتب ارزونتر از این باشه عطر تق هرمس از دیور رو به عنوان عطر روزانه استفاده کنید اونوقت برای مراسم و مهمونی از تام فورد کمتر نباید بزنید دیگه
بعد کلا عطر سنگینی هم هست موندگاری خیلی زیاد و...درصورتی که عطرای دم دستی و مورد مصرف روزانه معمولا سبکتر هستش حالا نمیدونم شاید هم اشتباه برداشت میکنم؟!
عطرها از مواد ذیل تشکیل گردیده اند:
1. حلال؛ (حدوداً 70%)
2. مواد معطّر؛ (حدوداً 20%)
3. آب مقطّر؛ (حدوداً 7%)
4. تثبیت کننده؛ (حدوداً 2%)
5. آنتی اکسیدان. (حدوداً 1%)
برای کسب اطّلاعات بیشتر می توانید کتاب ’’اصول و شیوه های عطرسازی، جلد اوّل: عطّاری فاخر‘‘ نوشته ی رابرت آر. کالکین را از لینک ذیل دانلود و مطالعه فرمایید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شریف عطّار
Last edited by sharif.1.attar; 28-02-2013 at 16:08.
شریف گرامی وظیفه خود دانستم ازتون تشکر داشته باشم و سپاسگذاری کنم
سوال هم داشتم
آیا عطر های برند های معروفی همچون دیور و گرلن که بر اساس شنیده های مواد بکار رفته برای تولید نت ها و رایحه ها در دیور سینتتیک و در گرلین نچورال هستن
در نگه داری عطر دو طولاتی مدت تاثیر گذارند
سوالم را واضح کنم
1. آیا نگه داری یک عطر در طولانی مدت (5سال) در جایی با گرمای متعادل و نور کم به عطر آسیب میرساند و رایحه آن تغیر میکند ؟ اگر جواب مثبت هست حتی اگر نوری نباشد و دما هم در حد 15 الی 20 درجه باشد چطور ؟
2.بعضی عطرها با اینکه از برند مطرحی هستند و رایحه روح نوازی دارند از ماندگاری بسیار ضعیفی برخوردارند علت چیست ؟ آیا میتوان با استفاده از مواد خاصی این ماندگاری را بیشتر کرد یا خیر ؟
3. این عطر های تولید ع ر ب مثل برند ریو که مشابه سازی میکند و خیلی هم خوب این هنر را انجام میدهد و رایحه در بعضی موارد با ماندگاری بیشتر از برند اصلی آن تولید شده , چه فرقی دارد از نظر مضر بودن برای سلامتی یا ....
سپاس
هم دیور و هم گرلاین از مواد اوّلیّه ی شیمایی بعلاوه ی مواد اوّلیّه ی طبیعی در عطراشون استفاده می کنند. اگه بخوان فقط از مواد طبیعی استفاده کنن قیمت عطراشون خیلی گرون مثلاً بالای یک میلیون تومن در می آد و از موندگاری و شدّت خوبی برخوردار نخواهند بود. بعلاوه همه ی نت ها مخصوصاً نوت آکواتیک را نمی توانند با مواد اوّلیّه ی طبیعی بسازند و نوت های جانوری (حیوانات در معرض انقراض مثل آهوی ختن، (مشک) نهنگ، (عنبر) گربه ی زبّاد (مشک زبّاد)) را نمی توانند در عطرشان استفاده کنند.
جواب سوال 1: آنچه واضح هست اینکه نور، گرما و اکسیژن عطر رو خراب می کنند و جای کم نور و سرد مثل فریزر (اگه شیشه ی عطر به خاطر سرما نشکنه) بهترین نقطه برای نگهداری عطره. ولی نمی تونم تضمین کنم که 5 سال عطرت سالم می مونه. اونچه مسلّمه اینه که عطر در شرایط فوق بیشتر از محل گرم، پر نور و در معرض اکسیژن سالم می مونه.
جواب سوال 2: علّت عدم ماندگاری عطر:
1. درصد پایین (کم) مواد اوّلیّه (هرچه عدد vol کمتر باشه درصد مواد اوّلیّه بیشتره). مثلاً نسخه ی perfume یک عطر خاص (که حدوداً 40 درصد خلوص داره) ماندگارتر از نسخه ی eau de toilette همان عطر (که حدوداً 15 درصد خلوص داره) هست؛
2. عدم استفاده یا استفاده ی کم از مواد اوّلیّه ی نوت پایه توسّط عطّار. (به عبارت دیگر بیشتر مواد اوّلیه ی این عطر از نوت اوّلیّه و ثانویّه (میانی) است.)؛
3. پایین بودن میزان آب مقطّر عطر. (هرچه الکل کمتر و آب مقطّر بیشتر ماندگاری بیشتر)؛
4. استفاده از عطر در هوای خشک و روی سطح خشک و گرم. اگر هوا مرطوب باشه و عطر را روی سطح چرب و خنک استفاده کنیم ماندگاریش بیشتر می شه؛
5. استفاده ی کم از ثابت کننده ها (fixative) توسّط عطّار تا عطر اصطلاحاً خفه (damp) نشه و انتشار بیشتر و بهتری در اوّلین ساعات استفاده داشته باشه؛
جواب سوال 3. اگر برند ریو مقرّرات ایفرا را رعایت کند از لحاظ مضر بودن برای سلامتی فرقی با مدل های مشابه اروپایی نداره. ولی من نمی دونم که ریو این مقرّرات را رعایت می کنه یا نه.
شریف عطّار
Last edited by sharif.1.attar; 20-11-2012 at 22:50.
ممنون از توجهتون
خب دو عطر در نظر میگیریم یکی از دیور یکی از دلچه گابا
هر دو به قیمت 300.000 تومان و دسته بندی رایحه ووودی هست و هر دو هم سیسنتتیک
چرا برا فرض رایحه دیور ماندگاری و پخش خیلی بیشتری نسبت به دلچه دارد ؟
بچه ها به نظرتون توی اسپری های axe بوی marine بهتره یا excite ؟ ( فقط از بین این دو تا بگین و اگه تستشون کردین هم بگین )
ممنون
با سلام
بچه ها من یکی دوتا از عطرامو میخوام بفروشم چون جدیدا بهشون حساسیت پیدا کردم. البته یکم ازشون استفاده شده ولی خیلی کم. یعنی بیشتر از 90% شیشه هنوز پره. یکی شنل آنتئوس و یکی لا نوت لهوم از ایو سن لورن هستش. همچنین دی کی ان وای (Be Delicious). البته این آخری در واقع زنونه هست اما آقایون زیاد استفاده می کنند ازش. در ضمن همشون 100 میل هستن.
ممنونم که با سوال خوبتون کمک می کنید بحث علمی شکل بگیره.
چند احتمال وجود داره:
احتمال 1. دیور درصد مواد خالصش بیشتر از دلچه هست. فرضاً نسخه ای که از دیور خریداری کردید perfume یا parfume هست ولی نسخه ی دلچه eau de toilette هست. یا اگر هر دو eau de toillette هستن درصد دیور 20 و درصد خلوص دلچه 15؛
احتمال 2 که به واقعیّت نزدیک تره: با توجّه به اینکه مواد اوّلیّه ی چوببوی مختلفی وجود داره مثلاً مواد اوّلیّه ی طبیعی از قبیل اسانس چوب صندل هندی، اسانس چوب صندل سیلان، اسناس چوب درخت عودالانبیا، اسانس چوب سدر ویرجیانا و ... و مواد اوّلیه ی صنعتی از قبیل سِدر اَمبر، سِدرول و ... عطّار عطر دیور تونسته مواد اوّلیّه ی چوببوی ماندگار تر و با انتشار بهتری رو بکارگیری کنه؛
احتمال سوّم: تکنیک مورد استفاده توسّط خانه ی عطّاری دیور برای ماندگارتر کردن عطر، تکنیک جدیدتر و پیشرفته تری هست.
شریف عطّار
دوست عزیز ادکنها 100% اصل هستن؟
قیمت لطفا؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)