تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 787 از 4105 اولاول ... 28768773777778378478578678778878979079179783788712871787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,861 به 7,870 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

رفیق ممنون از اینکه امیدواری میدی ...
    دیشب خیلی به هم ریخته بودم چون قبلش هم یه مشکل برام پیش اومده بود.

7/8 روز دیگه اعزامم... گفتن باید 6 صبح بیاید میدون سپاه.
    باید چیکار کنم؟
    چی چیزهایی همراه خودم ببرم؟
    موهام رو بزنم و با وسائل برم میدون سپاه ؟
    داداش گلم منم میگم اصلا فکرشم نکن
    تنها چیزی که باعث میشه آدم تمام موانع سخت زندگی رو رد کنه اعتماد به نفس و اتکا به خودشه
    با توکل به خدا و دل شیر برو و دلتو بزن به دریا و اصلا فکر و خیال الکی تو ذهنت جا نده
    کلا انسان همیشه قبل رفتن به محیطی که پیش زمینه ذهنی دربارش نداره کمی دچار ترس و دلهره میشه ولی با ورود بهش و گذر زمان براش عادی میشه و نهایتا یه روزایی به عنوان خاطرات شیرین ازش یاد میکنه
    در مورد سوالاتت هم تا جایی که خودم اطلاع دارم عرض میکنم :
    چیزهایی که باید همراه ببری رو دوستان تو صفحه اول همین تاپیک گقتن
    ولی من فکر میکنم اون لیست دوستان خیلی خیلی کامل هست و شما فقط ضروری هاشم ببری کفایت میکنه
    موهاتم هر چی زودتر بزنی بهتره
    اینجوری فکرتم آزاد تر میشه (باور نداری امتحان کن)
    به نظر من یکی از دلایلی که مو رو واسه سربازی میگن بزنید هم همین آزادی فکر هستش ! (البته به غیر از بحث یکسان شدن و برابری همه با هم)

2. 2 کاربر از brothers000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

داداش گلم منم میگم اصلا فکرشم نکن
    تنها چیزی که باعث میشه آدم تمام موانع سخت زندگی رو رد کنه اعتماد به نفس و اتکا به خودشه
    با توکل به خدا و دل شیر برو و دلتو بزن به دریا و اصلا فکر و خیال الکی تو ذهنت جا نده
    کلا انسان همیشه قبل رفتن به محیطی که پیش زمینه ذهنی دربارش نداره کمی دچار ترس و دلهره میشه ولی با ورود بهش و گذر زمان براش عادی میشه و نهایتا یه روزایی به عنوان خاطرات شیرین ازش یاد میکنه
    در مورد سوالاتت هم تا جایی که خودم اطلاع دارم عرض میکنم :
    چیزهایی که باید همراه ببری رو دوستان تو صفحه اول همین تاپیک گقتن
    ولی من فکر میکنم اون لیست دوستان خیلی خیلی کامل هست و شما فقط ضروری هاشم ببری کفایت میکنه
    موهاتم هر چی زودتر بزنی بهتره
    اینجوری فکرتم آزاد تر میشه (باور نداری امتحان کن)
    به نظر من یکی از دلایلی که مو رو واسه سربازی میگن بزنید هم همین آزادی فکر هستش ! (البته به غیر از بحث یکسان شدن و برابری همه با هم)

دوست عزیزم واقعا ممنون از حرفات. ممنون که وقت میگذارید و امید میدید. دقیقا حق با شماست. باید اسون بگیری و اعتماد به نفس داشته باشی تا راحت بگذره.
    یه جا خوندم نوشته بود (هرچی که تورو نکشه قوی ترت میکنه)
    حرفش درسته و من واقعا به این تحول تو زندگیم احتیاج داشتم. ولی خوب حق میدید که یه کم دلهره و استرس داشته باشم به خاطر همون دلایلی که خودتون گفتید.

الان تنها دلخوشیم اینه که 5/6 ساعت با امام رضا فاصله دارم و میتونم یکی دوبار برم حرمش.
    8/9 سالی میشه که نرفتم زیارتش.

ممنون از راهنمائی هاتون

4. این کاربر از my.lejend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

واقعا خدمت سربازی اون چیزی نیست که شما فکر میکنید. الان توی این موقعیت شاید خیلی راحت تر از زمان های قبل باشه!
    اینو من بعد از 15 ماه خدمت میگم! اولش خوب مسلماً سخت تر هست و کلا سخت میگذره ولی وقتی میرسی به زمانی که یک سال از اون موقع گذشته می فهمی که چه روزهایی رو داشتی که الان بعد از یک سال پشت سر گذاشتیش!
    من خودم خیلی سخت میگرفتم و 8 ماه دیرتر دفترچه فرستادم ( شاید هم نمیفرستادم) الان وقتی فکر میکنم می بینم اگه همون موقع یعنی هشت ماه قبل از اون تاریخ من دفترچه فرستاده بودم برج 7 و 8 خدمتم تموم بود!
    به نظر من اصلا و ابدا خدمت رو عقب نندازین. وقتی متوجه میشید که یک سال از خدمت گذشته و فکر اینکه اگه دو سه ماه زودتر فرستاده بودین دو سه ماه زودتر ترخیص میشدین!!! ( فکری که من خیلی اذیتم کرد ولی خوب دیگه گذشت! )

6. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام ...
    دوره کد رو همه باید بگذزونند ؟ چه رشته هایی بهشون کد می خوره ؟ فوق لیسانس ها هم این دوره رو باید بگذرونند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من بعد از چند سال دفترچه فرستادم و رفتم . الان هم 16 ماه خدمتم. دو ماه دیگه تمومه به امید خدا. از قبل از اعزام هم اینجا پست دارم و مثل شما کلی دلهره داشتم.ین رو توی زندگی و خدمت به این نتیجه رسیدم که هرچقدر بهت خوش بگذره یا هرچقدر بهت بد بگذره بعد از مدتی فراموش می کنی و فقط نتیجه کار می مونه. پس فقط به نتیجه فکر کن و بیخیال گذر زمان.

9. 2 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت emechkei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام به همگی عیدتون مبارک
    من لیسانس کامپیوتر دارم دیروز برگه اعزامم اومد افتادم مرکز آموزش احمد بن موسی (نیروی دریایی سپاه) ، کسی میدونه چجور جاییه ؟
    اگه امریه بگیرم آموزشیو میتونم بیام تهران ؟
    منظور از کد خوردنو نمیدونم جریانش چیه ! تعطیلم کلا !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بچه ها ممنون از همتون. واقعا حرفاتون باعث شد که خیالم راحت تر بشه و یه ذره اعتماد به نفس پیدا کنم...

سال 86 دفترچه ی خدمت رو پر کردم و واکسن هارو زدم و گذاشتم تو پاکت برای پست کردن ولی به دلایل شخصی خریت کردم و پست نکردم. چند روز پیش اون پاکت رو دیدم و بازش کردم و وقتی تاریخش رو دیدم داشتم میترکیدم. اگر اون موقع پست کرده بودم 3/4 سال پیش خدمتم تموم شده بود. حالا بعد چند سال دوباره مجبور شدم برم. بچه ها تورو خدا حتی یه روز هم خدمت رو عقب نندازین. حتی یه روز.
    حالا هم به قول شما هرچی باشه میگذره و تموم میشه. فقط باید برای بعدش یه فکری بکنم که تهران بیفتم چون میخوام درس بخونم و واحد های باقی مونده دیپلمم رو پاس کنم و اگر 16 ماه رو هم شهرستان بیفتم دیگه نمیتونم در حین خدمت درسم رو تموم کنم.

خدا خودش هوای هممون رو داشته باشه. با اینکه بنده ی خوبی براش نبودم ولی باز هم به خودش توکل میکنم و با انگیزه و پر از اعتماد به نفس میرم جلو .

بچه ها از همتون واقعا تشکر میکنم و امیدوارم هرجا هستید همیشه موفق و پیروز و شاد باشید

12. 5 کاربر از my.lejend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kar1591's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساوالان

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    به خصوص پایه خدمتی اسفند 90

14. این کاربر از kar1591 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

آقا این خدمت خدمت که میگفتن همین بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما را نمیدونم ولی من آنچنان سختی و مشقت و ... که خیلی ها میگفتن ندیدم.

الان یه نفر از من بپرسه خدمت آسونه یا سخت، در جوابش میگم: خدمت خیلی خیلی آسونه !!!

فقط کافیه مثل بچه آدم ! سرت به کار خودت باشه
    Last edited by urumchi; 30-03-2012 at 17:46.

16. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

آقا این خدمت خدمت که میگفتن همین بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما را نمیدونم ولی من آنچنان سختی و مشقت و ... که خیلی ها میگفتن ندیدم.

الان یه نفر از من بپرسه خدمت آسونه یا سخت، در جوابش میگم: خدمت خیلی خیلی آسونه !!!

فقط کافیه مثل بچه آدم ! سرت به کار خودت باشه
    دقیقا.خدمت رو هر جوری که بگیری همونطور میگذره و رد میشه.
    توی خدمت و خصوصا دوره آموزشی آدم باید اصلا دور و بر وظایفی مثل ارشدی گروهان و ... نباشه.
    درسته یکسری مزایا داره اما دردسرش بیشتره.
    یکی از بچه ها ارشد گروهان شد.درسته که نگهبانی و ... بهش نمیدادن اما تا یکی کم کاری میکرد افسرای آموزش به ارشد میگفتند بی عرضه و بی کفایت و ... .بعد از مرخصی عید نهست کرد تا ارشدی رو ازش بگیرن و راحت بشه.
    مقسم ها غذامون پوستشون کنده شده و همه میخوان برن کنار.مسئول آبدارخونه داره دیوونه میشه چون دائم باید نوکری افسرا رو بکنه و حتی شب هم دست از سرش بر نمیدارن.
    کلا نباید تابلو بشی.افسرای آموزشی گروهانمون هنوز منو به اسم نمیشناسنم و فقط با قیافه میدونن منم جزو گروهانشون هستم
    Last edited by Sub007; 30-03-2012 at 20:53.

18. 2 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •