بله همینطور هست.
درصورتی که تغییری در قوانین صورت بگیره از قبل اعلام خواهد شد
تا الان که مطلبی داخل اخبار نزدن امسال اولین سالیه که بازیها خارج از کره برگزار میشه و همه در رومانی حاضر خواهند شد.
بله همینطور هست.
درصورتی که تغییری در قوانین صورت بگیره از قبل اعلام خواهد شد
تا الان که مطلبی داخل اخبار نزدن امسال اولین سالیه که بازیها خارج از کره برگزار میشه و همه در رومانی حاضر خواهند شد.
ایران نیست کهپس چطوری میخواین تیم بدین
من هرچی زور میزنم لاگین نمیشه...!
حتما باید پسوورد رو عوض کرد؟؟؟![]()
چرا اینطوری کردن این گیجا؟ وقتی سرور رو به East یا West عوض میکنم 20 مگ هربار آپدیت میکنه... اصلا ازم نخواست که پسورد رو عوض کنم ... با این وضع پیش بره فردا پس فردا یه نسخه Maphack (مثل دوتا 1) که با دو کلیک فعال میشه برا LoL میاد
از من خواست که پسوردما عوض کنم وقتی می خواستم عوض کنم ارور میداد که پسورد عوض نمیشه فعلا مشکل دارم بعدا تلاش کنید
ولی بعدش رفتم لاگین کردم دیدم پسوردم عوض شده و دیگه درخواست عوض کردن پسورد را نداد
ریوت یخورده... این چند روزه ولی درست میشه ((نت ما هم داره با ریوت همراهی میکنه و این روزا...))
اره مال منم همینجوریه ew West که unavailable شده است هم 20 مگ اپ میخاد راستی فقط مال من وستش unavailable هس؟؟ کس دیگه ای همین مشکلو داره؟
بعد پچ که خواستم لاگین شم این ارور اومد
اصلا راجع به پسوورد چیزی نگفت.یعنی اصلا لاگین نشد که بخواد به پسوورد گیر بده.بعدش رفتم پسوورد رو عوض کردم.بازم همین ارور داد...
مشکل از کجاست؟؟؟؟
سلام
من هنوز این مشکل وایستادن همه چی رو تو بازی دارم یه 2 یا 3 دقیقه که از بازی بگزره دوباره همینجوری میشه مثل زمان انتخابات مینیون ها حرکت نمیکنن میمیرن هم هنوز سر جاشونن! هی مجبورم ریکانکت کنم یا وقتی vpn ران میکنم مشکلم کاملا حل میشه کسی با این مشکل روبرو شده که تونسته باشه حلش کنه؟ اخه بخوام vpnرو همش ان بزارم حجم 2 برابر کم میکنه این مبین نتم که پدر ادم با این قیمت حجماش در میارهپینگم هم اصلا to نداره
Helpppppppppppppppppppppppppppp![]()
مال من قبلش همین ارورو داد یه دو سه بار دیگه لاگین کردم ارور اومد باید پسوردتو عوض کنی! ادرس این صفحه رو داد :https://account.leagueoflegends.com/change-password/euw/en-gb اون دوستی که گفتن -- شده شاید درست میگفتن. کسایی که سر رشته تو این چیزا دارن خواهشا یه چک بکنن فیشینگی ه-کی چیزی نباشه
تو این فایل چیز زیادی معلوم نبود، همش مربوط به آپدیت بود.
بازی رو آپدیت کن و یه بازی رو شروع کن، ia بازی کن که اگه Leave دادی بن نشی
اگه وارد بازی شد که مشکلی نیست ولی اگه پرید بیرون برو به این آدرس و فایل های لوگ آخری مربوط به آخرین بازی هایی که پریده بیرون رو آپ کن برام،
از اینجا:البته اگه خودت یه خورده انگلیسی بلد باشی و فایل ها رو نگاه کنی متوجه میشی اشکال از کجاست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثلا اینو ببین (مال سیستم خودمه) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون قسمتهایی که نوشته ERROR یا WARN یعنی یه مشکلی هست و باید بررسی بشه تا مشخص بشه اشکال از کجاست.
Last edited by msgcpp; 21-08-2013 at 19:32.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)