تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 787 از 827 اولاول ... 287687737777783784785786787788789790791797 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,861 به 7,870 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

یه هارد 40 گیگ ماکستور دارم

میشه با یه مبدل ide به usb اونو به هارد اکسترنال تبدیل کرد؟یه جوری میخام به عنوان فلش استفاده کنم

به مشکل بر نمیخوره؟

ممنون
    سلام .

میتونید با تبدیل IDE to USB2 به اکسترنال تبدیل کنید و مشکلی نداره . آداپتور هم لازم هست اگر این هارد دیسک از نوع 3.5 اینچی باشه .

فقط دقت کنید نمیتونید مثل فلش مموری وقتی که روشن هست جابجا کنید یا تکان بدید .

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه AliTen10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام.با بودجه 300 هزار تومن یه هارد اکسترنال میخوام بخرم برای لپ تاپم.حداقل 1 ترابایت باشه. میخوام توش فیلم و سریال بریزم.
    و طول عمرش خیلی برام مهمه. شما چه مدل هایی رو پیشنهاد میدید؟

Western Digital My Passport Ultra Premium
    Adata DashDrive Durable HD710
    Silicon Power Armor A80
    Seagate Backup Plus Slim External Hard Drive

من خودم این ها رو مد نظر گرفته بودم ولی اطلاعات زیادی از هارد ندارم برای همین گفتم اینجا بپرسم. هارد وسترن مای پسپورت،این قیمتش خیلی خوبه ولی من تو دیجیکالا کامنت های منفی ای دربارش دیدم.تو هر 4 مورد بالا نظر های منفی زیادی دیدم! به نظر شما چقدر عمر میکنن اینا؟
    Last edited by AliTen10; 11-03-2016 at 22:33.

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اساتید توی هاردای وایرلس کدومو پیشنهاد میکنن؟ وسترن دیجتال یا سیگیت؟چرا؟

داره خودمونی میشه AliTen10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام.با بودجه 300 هزار تومن یه هارد اکسترنال میخوام بخرم برای لپ تاپم.حداقل 1 ترابایت باشه. میخوام توش فیلم و سریال بریزم.

Silicon Power Armor A80

من خودم این ها رو مد نظر گرفته بودم ولی اطلاعات زیادی از هارد ندارم برای همین گفتم اینجا بپرسم. هارد وسترن مای پسپورت،این قیمتش خیلی خوبه ولی من تو دیجیکالا کامنت های منفی ای دربارش دیدم.تو هر 4 مورد بالا نظر های منفی زیادی دیدم! به نظر شما چقدر عمر میکنن اینا؟
    لطفا جواب بدید فوریه

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Silicon Power Armor A80

با سلام .

از بین چهار مدلی که لیست کردید پیشنهاد من My Passport Ultra هست .

به نظر شما چقدر عمر میکنن اینا؟

احتمال خرابی همیشه هست حتی اگر از بهترین برند و مدل باشه و زمان دقیق هم نمیشه داد به همبن خاطر اگر اطلاعات مهم هست توصیه میشه یک کپی داشته باشید ولی عمر مفید بیشتر بستگی به موارد زیر دارد .

1. کیفیت خود هارد دیسک و از جمله نقص در تولید که باعث خرابی خیلی زود هارد دیسک میشود که میتونید به گارانتی ارسال کنید .
    2. نحوه نگهداری و استفاده . مثلاً ضربه ، شوک و بدرفتاری با هارد دیسک که بیشترین خرابی در این مرحله پیش میاد .
    3. میزان استفاده از آن . مثلاً هارد دیسکی بصورت 24/7 ساعته استفاده میشه احتمال خرابی بیشتری در مقایسه با هارد دیسکی که کمتر استفاده میشه داره . البته این مورد بعد از چندین سال استفاده و در نتیجه استهلاک و فرسودگی زیاد ایجاد میشه .

7. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اساتید توی هاردای وایرلس کدومو پیشنهاد میکنن؟ وسترن دیجتال یا سیگیت؟چرا؟
    WD My Passport Wireless پیشنهاد میشه به خاطر امکانات بیشتر مثلاً وجود اسلات SD card جهت تبادل دیتا بین هارد دیسک و مموری کارت و یا باطری قویتر 3400mAh در مقایسه با 2900mAh باطری Seagate Wireless Plus .

9. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

WD My Passport Wireless پیشنهاد میشه به خاطر امکانات بیشتر مثلاً وجود اسلات SD card جهت تبادل دیتا بین هارد دیسک و مموری کارت و یا باطری قویتر 3400mAh در مقایسه با 2900mAh باطری Seagate Wireless Plus .

اسلات sd زیاد برام مهم نیس بیشتر راحتیه استفاده ، عمر باتری بیشتر ، پشتیبانی نرم افزاری قویتر ، برد وای فای و ... مهمه،مخصوصا برای اتصال به محصولات اپل
    در مورد باتری هم تو مشخصات برای سیگیت 10 ساعت و برای وسترن 6 ساعت نوشتن که!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خطهای آبی مربوط به خواندن (Read) از روی این هارددیسک هست و عادی محسوب میشه . اگر به قسمت Read که در سمت راست عکس هست دقت کنید میبینید که حداکثر سرعت 8.6MB/s رو ثبت کرده . البته شما بیشتر در حال نوشتن (Write) روی این هارددیسک هستید به همین خاطر خطهای مربوط به Write پیوسته و خیلی بیشتر از Read هست .

من یه بار سعی کردم هارددیسک WD Green که در My book استفاده شده بود رو در سایت وسترن دیجیتال رجیستر کنم که قبول نمیکرد احتمالاً بخاطر اینکه این هارد دیسک یه محصول OEM محسوب میشد و کاربر عادی نمیتونست رجیستر کنه .

این پست 570# ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو مطالعه کنید که درباره تشخیص نو و یا کارکرده بودن هارد دیسک توضیحاتی دادم .
    ضمن تشکر از راهنماییهاتون متاسفانه پس از تعویض هارد با یک هارد آک جدید
    این هارد مشکلی قبلی رو نداره و با خیال راحت شروع به رایت دیتا کردم اما بعد از ریختن ۵۳۹ گیگ اطلاعات هارد pending sector=1 میده و دقیقا از شروع سکتور ۵۴۰ قادر به خواندن نیست و همین یک سکتور در smart هارد ثبت شده و باهر برنامهای که self test long or short که میگیرم fail میده!!!
    ___چه برنامه ای برای تعمیر این سکتورها بدون از دست دادن اطلاعات هست؟

مثلا از سکتور ۵۴۰گیگ به بعد شروع به تعمیر کنه یعنی از ۲۷ درصد هارد به بعد!! هارد هیچ ضربه نخورده و بدون هیچ صدایی است و اطلاعات تا زیر۵۳۰ قابل خوندنه

یعنی لعنت به این سیگیت!!!!! تمام اطلاعاتم رو به فناست ، گویا باید یه هارد دیگه بگیرم،

___حالا چی بگیرم تو این پایان سالی؟؟؟ از کجا.دقیقا کجا
    ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ضمن تشکر از راهنماییهاتون متاسفانه پس از تعویض هارد با یک هارد آک جدید
    این هارد مشکلی قبلی رو نداره و با خیال راحت شروع به رایت دیتا کردم اما بعد از ریختن ۵۳۹ گیگ اطلاعات هارد pending sector=1 میده و دقیقا از شروع سکتور ۵۴۰ قادر به خواندن نیست و همین یک سکتور در smart هارد ثبت شده و باهر برنامهای که self test long or short که میگیرم fail میده!!!
    ___چه برنامه ای برای تعمیر این سکتورها بدون از دست دادن اطلاعات هست؟

مثلا از سکتور ۵۴۰گیگ به بعد شروع به تعمیر کنه یعنی از ۲۷ درصد هارد به بعد!! هارد هیچ ضربه نخورده و بدون هیچ صدایی است و اطلاعات تا زیر۵۳۰ قابل خوندنه

یعنی لعنت به این سیگیت!!!!! تمام اطلاعاتم رو به فناست ، گویا باید یه هارد دیگه بگیرم،

___حالا چی بگیرم تو این پایان سالی؟؟؟ از کجا.دقیقا کجا
    ممنون
    منهم با مشکل Current Pending Sector در هارد دیسک اکسترنال my book روبرو شدم که بعضی از اطلاعات هم قابل خواندن نبودند و از اونجایی که نمیدونستم در چه محدوده ای هست مجبور شدم اطلاعات رو منتقل کنم به جای دیگه و کل هارد دیسک رو Zero Fill کنم . مشکل برطرف شد ولی خیلی وقتگیر بود ، برای سه ترابایت حدود 2 روز زمان برد .

اگر شما میدونید در چه محدوده ای هست میتونید از برنامه HDD regenerator استفاده کنید و طبق عکس زیر حجم مورد نظر رو به مگابایت وارد کنید و سپس دکمه M رو بزنید که بعد از این حجم شروع به اسکن میکنه .

این برنامه رو از لینک زیر دانلود کنید که تست کردم . ورژنهای قدیمیتر چنین قابلیتی ندارند و از اول شروع به اسکن هارد دیسک میکنند .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من توصیه میکنم تا جایی که ممکن هست اول اطلاعات رو به جای دیگه منتقل و سپس هارد دیسک رو اسکن کنید چون هیچ معلوم نیست بعدش چه اتفاقی میافته و حتی ممکن هست دیگه نتونید به اطلاعات دسترسی داشته باشید .

حالا چی بگیرم تو این پایان سالی؟؟؟ از کجا.دقیقا کجا
    میتونید WD my passport ultra رو انتخاب کنید . از دیجیکالا یا لیون کامپیوتر .

13. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

توضیحات کامل و فوق العاده بود ولی الان از روشی استفاده میکنم که مبنی بر پارتیشن بندی اون محدوده ای است که میدونم unstable sector اونجاست. بازهم ممنون ولی دلیل این نا امنی رو نمیفهمم چون از روزی که این هاردها رو به لپتاپم زدم هارد ۲۵۶ گیگی لپتاپم دارای ۲ تا warning شده pending sector و reallocated event cunt 2!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •