تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 787 از 1049 اولاول ... 287687737777783784785786787788789790791797837887 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,861 به 7,870 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    عید همه دوستان مبارک باشه
    من تقریبا تمام صفحات رو خوندم ولی نتونستم یه راهنمایی پیدا کنم در مورد نحوه ی
    پخش فیلم و موسیقی از طریق سیستم وایرلس سینمای پایونیر 727
    به عبارت ساده تر
    میخام یک فایل صوتی یا تصویری رو در لپ تاب باز کنم و در سینما 727 پخش بشه
    ممنون میشم کمکم کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    عید همه دوستان مبارک باشه
    من تقریبا تمام صفحات رو خوندم ولی نتونستم یه راهنمایی پیدا کنم در مورد نحوه ی
    پخش فیلم و موسیقی از طریق سیستم وایرلس سینمای پایونیر 727
    به عبارت ساده تر
    میخام یک فایل صوتی یا تصویری رو در لپ تاب باز کنم و در سینما 727 پخش بشه
    ممنون میشم کمکم کنید
    فکر نکنم اینجوری با سینمای خانگی بشه (ولی با نرم افزار allshare برای تلویزیون سامسونگ می شه). برای سینما نیاز به یک برنامه سرور DLNA داری یکی از روش های زیر:
    1- استفاده از نرم افزار serviio. خوبی که داره فیلم ها را بر اساس فولدر، اسم بازیگر، کارگردان و ... مرتب می کنه ورژن freeش هم کافیه.
    2- نصب کدک های ویندوز برای ویندوز مدیا پلیر و اضافه کردن فولدرها به library مدیا پلیر و فعال کردن streaming ویندوز.
    3- استفاده از نرم افزارهای دیگری مثل XBMC و Plex و PS3 Media server. که البته من زیاد کار نکردم باهاشون.
    (معمولا فایروال یا باید تنظیم بشه یا غیر فعال.)
    پس از نصب و تنظیم نرم افزار (اضافه کردن فولدرها و ...) سپس از طریق Home Media Gallery سینما روی dlna search اکی کنید کمی صبر کنید تا سرورهای dlna را پیدا کنه.

3. 2 کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

فکر نکنم اینجوری با سینمای خانگی بشه (ولی با نرم افزار allshare برای تلویزیون سامسونگ می شه). برای سینما نیاز به یک برنامه سرور DLNA داری یکی از روش های زیر:
    1- استفاده از نرم افزار serviio. خوبی که داره فیلم ها را بر اساس فولدر، اسم بازیگر، کارگردان و ... مرتب می کنه ورژن freeش هم کافیه.
    2- نصب کدک های ویندوز برای ویندوز مدیا پلیر و اضافه کردن فولدرها به library مدیا پلیر و فعال کردن streaming ویندوز.
    3- استفاده از نرم افزارهای دیگری مثل XBMC و Plex و PS3 Media server. که البته من زیاد کار نکردم باهاشون.
    (معمولا فایروال یا باید تنظیم بشه یا غیر فعال.)
    پس از نصب و تنظیم نرم افزار (اضافه کردن فولدرها و ...) سپس از طریق Home Media Gallery سینما روی dlna search اکی کنید کمی صبر کنید تا سرورهای dlna را پیدا کنه.

با تشکر
    مودم من وایرلس هستش و به پی سی خانگی متصله
    از طرفی لپ تاپ هم وای فای داره
    من تمام کارایی که گفتین انجام دادم
    اما dlan search عکس العملی میده

من یواش یواش دارم فکر می کنم که وایرلسش الکیه و بایستی مودم رو بیارم مستقیم بهش وصل کنم
    ولی به هر حال تنظیمات من در ویندوز 7 کامل بودو نشد

5. این کاربر از dada_zebel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با تشکر
    مودم من وایرلس هستش و به پی سی خانگی متصله
    از طرفی لپ تاپ هم وای فای داره
    من تمام کارایی که گفتین انجام دادم
    اما dlan search عکس العملی میده

من یواش یواش دارم فکر می کنم که وایرلسش الکیه و بایستی مودم رو بیارم مستقیم بهش وصل کنم
    ولی به هر حال تنظیمات من در ویندوز 7 کامل بودو نشد
    dlna ویندوز یکم اذیت می کنه با گوشی آندرویید مشکل کمتری دارم! بعضی وقتا مشکل شناسایی dlna چه تلویزیون چه سینما با ریست pc حل می شه. بیشترین مشکلی هم که داشتم فایروال بود که دیسیبل می کردم که جدیدا رول ساختم و یه سری تنظیمات دیگه. شما توی کنترل پنل Media streaming options را فعال کن و به دستگاه ها مثل سینما اجازه استفاده بده. با سیم لن هم وصل بکنی ارتباط به همین صورت باید برقرار بشه وایرلس فقط سیم کشی را حذف می کنه.(از ارتباط سینما با شبکه هم با کانکشن تست توی منوی تنظیمات شبکه سینما مطمئن شوید)

7. 2 کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

جناب رایان و پژمان عزیز سال خوبی رو برای شما آرزو می کنم
    سال نو همه دوستان مبارک

9. این کاربر از hp1351 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه danavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اگر میخوایید فیلم تو کامپیوتر اجرا شه (توسط نرم ازارهایی مثل kmp یا مدیا پلیر های دیگه) و سینماتون تصویر و صدا رو از طریق بیسیم به تلوزین منتقل کنه ، همچین چیزی امکان نداره... مگر اینکه خروجی تصویر و صدای کامپیوتر رو از طریق کابلهای مختلف به سینماتون وص کنید .....
    ولی اگر میخواهید سینماتون از طریق بیسیم به فایلهای داخل کامپیوترتون دسترسی داشته باشه و خودش اونها رو اجرا کنه که طبیعتا محدود به فرمتهای قابل پخش در خود سینماتون هست امکان پذیر هستش .... منتها مودم شما باید روتر هم باشه (مودم های وایمکس مبین نت و ... این طور نیستن.) و کافی فولدری که هاوی فایلهاتون هست رو با دیگران شیر کنید که خیلی هم راحته... تو تاپیک های مربوط میتونید نحوه شیر کردن فایلها رو پیدا کنید... من از نرم افزار Network Magic استفاده میکنم ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام من یه سینمای خانگی تا سقف 1.5 می خوام. برام مهمه که اسپیکرهاش وایرلس باشن مدل d5550 سامسونگ رو دیدم ولی بچه ها به پایونییر بیشتر اعتقاد دارن می خوام ببینم مدل های پایونییراز اسپیکر وایرلس استفاده می کنن و ایا با این پول انتخاب درستی کردم یا نه

داره خودمونی میشه mehr463's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام من یه سینمای خانگی تا سقف 1.5 می خوام. برام مهمه که اسپیکرهاش وایرلس باشن مدل d5550 سامسونگ رو دیدم ولی بچه ها به پایونییر بیشتر اعتقاد دارن می خوام ببینم مدل های پایونییراز اسپیکر وایرلس استفاده می کنن و ایا با این پول انتخاب درستی کردم یا نه
    سلام
    خیر سینماهای خانگی پایونیر بلندگوهاش در هیچکدام از مدلها وایرلس نیستند و کسانی هم که وایرلس دارند زیاد راضی نیستند چون صدا شفاف نیست و با عبور آدم بین سینما و بلندگوها باعث خش خش در صدا میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ممنون سوال اول حل شد :p ولی در مورد بهترین اتخاب تا 1.5 نگفنید . همون 727 رو بگیرم؟؟؟؟ یا پیشنهاد بهتری هست

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه mehr463's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام تا قیمت ۱.۵ چیزی بهتر از ۷۲۷ نیست
    ولی سیستم تودوروکی بهمراه یک بلوری پلیر انتخاب بهتری هست که جمعا حدود ۳ میلیون تموم میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •