تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 787 از 1024 اولاول ... 287687737777783784785786787788789790791797837887 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,861 به 7,870 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

معاون سازمان سنجش آموزش کشور گفت: کارت داوطلبان کنکور سراسری امسال 5تیرماه منتشر و آزمون نیز در روزهای 10، 11 و صبح روز 12 تیرماه در 390 شهرستان و بخش کشور برگزار می شود. حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: داوطلبان باید برای دریافت و پرینت کارت ورود به جلسه آزمون خود به سایت سازمان سنجش به نشانی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مراجعه کنند.
    وی گفت: پس از برگزاری آزمون و تصحیح پاسخنامه داوطلبان، نتیجه اولیه به صورت کارنامه در اوایل نیمه مردادماه منتشر می شود.
    معاون سازمان سنجش آموزش کشور افزود: در گروه آزمایشی ریاضی کنکور سراسری امسال 320 هزار و 362 نفر، در گروه آزمایشی علوم تجربی 463 هزار و 92 نفر، در گروه آزمایشی علوم انسانی 460 هزار و 830 نفر، در گروه آزمایشی هنر 25 هزار و 19 نفر و در گروه آزمایشی زبانهای خارجی 18 هزار و 229 نفر ثبت نام کرده اند.
    وی اظهار داشت: برخلاف سالهای گذشته که همیشه تعداد داوطلبان گروه آزمایشی علوم انسانی بیشتر بود در کنکور امسال تعداد داوطلبان کنکور تجربی بیشتر است.
    منبع:
    کد:
    Last edited by shabeashegha; 13-06-2010 at 10:53.

2. 4 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت _sepideh_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

----------------

سوال 216:
    خوب تا اونجایی که ذهن ناقص من میگه ، باید در اینگونه واکنش ها با محدود کننده تناسب رو ببندیم
    که محدود کننده میشه آهن و اگه تناسب رو با آهن ببندیم 2.8 لیتر گاز آزاد میشه. میشه گزینه 4 چون اضافی هیدرو کلریک اسیده.
    ولی توی پاسخ نامه با اضافی تناسب رو بسته. و محدود کننده رو توی پاسخ مد نظر گرفته !!!! کی به کیه توی این سوال !!!؟!؟؟؟!؟!؟!؟!

کدومش ؟ ذهن ناقص من یا پاسخ نامه ی اینا!!!!!؟؟؟
    منم همینطوری حل کردم.احتمالا طبق معمول پاسخنامه غلطه...

4. این کاربر از _sepideh_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasti rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

من یه پیشنهاد دارم برات(خودمم چپ دستم)صندلی رو نود درجه بچرخون بعد هم جهت با بقیه بشین (باید پاتو از زیر دسته ی صندلی رد کنی)باور کن تکیه ندادن بهتر از خرد شدن گردن و ناقص شدنه بعدم سعی کن دنبال صندلی چپ نگردی یک درصد ممکنه بهت تو کنکور صندلی ندن اونوقت همین بلایی سرت میاد که امروز اومد
    موفق باشی
    حتی تصور اینکه چطور میشینید واسم غیر ممکنه. 4 ساعت تکیه ندم ؟ مگه میشه !!!!!
    توی کنکور حتما" میدن ، اگه ندادن فوقش یه صندلیه راست دستیه دیگه میزارم کنارم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان این هم لینک دریافت نتایج سومین آزمون جامع سنجش(البته هنوز کارنامه ها رو نذاشتن!)...احتمالا تا شب(یا نهایتا صبح) فعال بشه...

(اون بالاش نوشته که مرحله ششم ولی توجه نکنید مال مرحله آخرشه.)
    کد:
    پ.ن:فقط جهت اطلاع رسانی گفتم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Majid_17_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Khorasan

پيش فرض

اگه موقع ثبت نام اون تیک(چپ دست هستم) رو زده باشین حتما یه صندلی چپ دست میزارن

امروز از خودم آزمون جامع سراسری ریاضی 86 رو گرفتم ولی چون عمومی های 86 رو قبلا زده بودم با سراسری انسانی 88 جایگزین کردم درصد ها اینطوری شد
    ادبیات 51 1 سوال تاریخ ادبیات و لغت اصلا توی کتاب ادبیات رشته ریاضی نبود
    عربی 26
    دینی 62 برای جواب دادن به 3/4 سوال ها باید آیه ها رو حفظ باشی
    زبان 84 دو تا ریدینگ اعصابم رو خورد کرد هر چی میخوندم تموم نمیشد
    ریاضی 40 تا 50 راحت میتونسم برسونم ولی چند جا بی دقتی کردم
    فیزیک 40 از همون اول دبیرستان با فیزیک کلا مشکل داشتم درست بشو هم نیست
    شیمی 60 لامصب نرسیدم مساله ها رو حل کنم وگرنه تا 80 میرسید
    نظرتون چیه؟ روی کدوم درس بیشتر وقت بذارم؟
    Last edited by Majid_17_206; 13-06-2010 at 12:37.

داره خودمونی میشه BossX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اوین!

پيش فرض

سلام دوستان
    دوستانی که از تکنیک X و - استفاده نمیکنن من شدیدا بهشون توصیه می کنم این کار رو انجام بدن
    من ازاین روش استفاده می کردم ولی این قدر رو سوالا وقت میذاشتم که دیگه وقت نمیشد دوباره برگردم سوالا علامت دار رو جواب بدم
    برای همین همیشه سر شیمی دیگه نا نداشتم ولی امروز که وسواس رو گذاشتم کنار و از سوالای وقت گیر رد شدم(بخصوص فیزیک) هم سوالای شیمی رو کامل تونستم همش رو بخونم هم اون سوال قبلی ها رو بیشترش رو حل کردم درصد شیمی من در آزمون قبلی 43 رسید به 70 در این آزمون!!!!
    این تجربه من بود که دلسوزانه گفتم

---------------------

دوستان یه سر به پاسخ های تشریحی شیمی سنجش بخصوص سوال 1 تا 10 بزنید روحیتون عوض شه

9. 2 کاربر از BossX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

حتی تصور اینکه چطور میشینید واسم غیر ممکنه. 4 ساعت تکیه ندم ؟ مگه میشه !!!!!
    توی کنکور حتما" میدن ، اگه ندادن فوقش یه صندلیه راست دستیه دیگه میزارم کنارم .
    منم چپ دستم . پارسال سر کنکور دانشگاه آزاد صندلیم چپ دست بود ولی خیلی اذیت شدم . آخه عادت کرده بودم پشت صندلی معمولی بشینم . خلاصه امسال خدا خدا میکنم چپ دستی بهم نیوفته آخه متاسفانه حواسم نبود زدم چپ دستم

داره خودمونی میشه BossX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اوین!

پيش فرض

سلام دوستان این هم لینک دریافت نتایج سومین آزمون جامع سنجش(البته هنوز کارنامه ها رو نذاشتن!)...احتمالا تا شب(یا نهایتا صبح) فعال بشه...

(اون بالاش نوشته که مرحله ششم ولی توجه نکنید مال مرحله آخرشه.)
    کد:
    پ.ن:فقط جهت اطلاع رسانی گفتم.
    نه بابا ... اینا اینقدر سریع نمیدن که ...
    این درست نیست اون نیست
    یعنی درصد زبان من 20 درصد رشد کرده نسبت به اونی که حساب کرده بودم؟

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

منم چپ دست هستم و اون تیک رو هم زدم (من فکر کردم چپ دستا سهمیه دارن)
    اما صندلی برای من فرقی نداره چون موقع امتحان نهایی سال قبل همیشه جام رو عوض می کردن روی انواع صندلی نشستم و با امادگی کامل میرم سر جلسه.
    راستی من که هدف اصلی هنر ت سراسری و ازاد هست تو سراسری اگه ببیم ضعیف هستم می خوام 10 20 30 40 بزنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

[QUOTE=BioHazard;5052707]سوال 119 درسته ، شاید مشتق تابع معکوس رو یادتون رفته. جاییش اگه شبه هست بگید توضیح بدم
    سوال 133 هم درسته ، باید اول داخل قدر رو تعیین علامت کنید ، چون از چب به صفر نزدیک میشیم، پس ناحیه 4 هست و سینوس مثبت => عبارت همون جوری از قدر میاد بیرون یعنی منفی سینوس. بعد هم ارزی میزنید

ناحیه چهارم سینوس منفی نیست؟ قدر مطلق مثبت نمیشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •