تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 787 از 1135 اولاول ... 287687737777783784785786787788789790791797837887 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,861 به 7,870 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دو تا از استکانی ها را با دشواری درآوردم همانطور که در عکس ملاحظه میکنید انتهای استکانی ها جرم گرفته علاوه بر این داخل سیلندرش هم جرم داشت که بوسیله سمباده 2500 با ظرافت برطرف شد که آسیبی نبینن و قطرشون تغییر نکنه، ته استکانی ها مقداری (حدودا0.3) میلیمتر گود شده که در عکس مشخصه وقتی که کولیس را رویش قرار دادم نور ازشون رد میشه.

استکانی هایی که دراورده بودم تمیز و پر روغن کردم وداخل سیلدرش هم مقداری روغن زدم تا گذاشتم سر جاشون بدون دخالت دست آرام آرام سر جاشون رفتند اما سومی را که خواستم در بیارم وسط راه گیر کرد هرچه تلاش کردم نشد که عاقبت لبش شکست در ضمن روی هیچکدام مارکی نداشتند

1-سوالم از اساتید ارجمند اینه که باوجود این گودی که ذکر کردم و ملاحظه کردید نیاز به تعویض هستش؟
    2
    -اگر مابقی هم به این مشکلی در بیاد چکار میشه کرد( با انبر قفلی هم در نیامد)
    3- آیا میشه اون مقدار گودی را کف تراشی کرد ؟ همه شون را به یک اندازه تا دوباره ازشون استفاده بشه
    4- اون زمان که شما تعویضشون کردید ست کاملشون را چند گرفتید خاطرتون هست و ساخت کجاست و مارکشون حک شده است
    با تشکر فراوان.

2. 7 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

......................
    Last edited by MJ1970; 07-09-2016 at 09:41.

4. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

سلام دوستان
    ازینکه میبینم اجاق تاپیک روشنه خوشحالم.
    راستش من تا حالا دست به این اسبک ، اسپندل و استکان و غیره نزدم و هیچکدام را هم نمیشناسم.
    ماشین مقداری زیک زیک میکرد رفتم زیر ماشن دیدم اگزوز را با یه مفتول قوی ، محکم کردن صدا از اونه، موقتا جابجاش کردم فعلا صدا نداره.
    ماشین لرزش داره با سوراخ کردن شلنگ رابط کارب و ساسات مکشی کمی لرزش کمتر شد.
    قبلا گاز برقی یا همان سولونویید کولر را بررسی کردم دیدم فیش متصل به آن شکسته،قطعه را از ماشین پیاده کردم و یه برق مثبت به باقیمانده ی فیش اتصال دادم دیدم اتصال برقرار نیست.اگر این باقیمانده اتصال می داشت یه سیم بهش لحیم میکردم و کار تمام میشد.

برای تعمیر به ناچار باید تشریحش میکردم.مانند ساسات مکشی لبه ی بدنه را که روی یک صفحه دایره ای برگردانده بود به زحمت و با احتیاط برگرداندم و اجزاء تشکیل دهنده را که مشاهده میفرمایید بیرون آوردم.

جریان کار سولونویید به این صورت است که وقتی کولر روشن میشود و جریان مثبت ار کمپرسور به فیش سولونویید میرسد قرقره ی بالا(شماره 2) بر اثر جریان الکتریکی، یک میدان مغناطیسی تولید میکند که پیستون آهنی(شماره 1) را به سمت داخل خود یعنی جلو می کشد و نیروی این پیستون به اندازه ای است که میتواند یک بازوی کارب مربوط به گاز خوردن ماشین را حرکت دهد و به اصطلاح موتور کمی گاز بخورد و دور موتور بالا برود یا موتور قویتر شود.
    البته پیستون یا مغزی آهنی به شدت زنگ خورده و کثیف بود به طوری که ابتدا فکر کردم از جنس زغال است و پس از تمیز کردن با یک پارچه ی روغنی به این شکل در آمده است.
    سر سیمی که به فیش روی قطعه(محل اتصال سیم مثبتی که از کمپرسور می آید) را پیدا کردم و یک قطعه سیم روکش دار محکم را به آن لحیم کردم.البته می دانید که این سیم پیچ از جنس سیم لاکی است و ابتدا روکش آن را بایستی با یه تیغ یا کارد و با ملایمت بطوری که به آن آسیبی نرسد را برداریم. شعله ، ساختمان سیم را خیلی ضعیف می کند.

در جریان کار فنر ریز پشت پیستون را با نوک پیچ گوشی نصف کردم و چون فنری به این اندازه نداشتم دو تکه را با لحیم و با ظرافت به هم وصل کردم
    داخل بدنه ی اصلی را هم با یک قطعه پارچه تمیز کردم و کمی هم چرب نمودم ،شاید این کار موجب جمع شدن گرد و خاک شود!!!!
    در نهایت قطعات را جا انداختم، یک سر سیم پیچ را به بدنه لحیم کردم و سر دیگر به سیم روکش اتصال داده بودم آزاد گذاشتم تا سیم مثبت کولر را بهش وصل کنم.
    بعد از نصب هم به خوبی کار میکند.البته سوراخ داخل گردن بدنه ی قطعه که محل خروج و حرکت میله ی متصل به پیستون است کمی گشاد شده و لقی دارد درنتیجه ممکن است سولونویید نتواند به محض روشن شدن کولر و اتصال سیم مثبت، گاز ماشین را بیشتر کند و بنابراین پس از روشن نمودن کولر با اولین گازی که با پدال به ماشین می دهیم جلوی پیستون سولونویید باز می شود و جلوتر می رود و وقتی پا را از روی پدال برداریم بازوی متصل به کارب نمیتواند به جای اول برگردد و کمی جلوتر متوقف میشود درنتیجه دور موتور تا هنگامیکه کولر روشن باشد همچنان بالا باقی می ماند.
    تنظیم میزانی که سولونویید دور موتور را بالا ببرد یا گاز ماشین را بیشتر کند با چرخاندن قطعه و کمی جلو بردن یا عقب کشاندن آن مقدور است

Last edited by hamid-r-s; 29-01-2015 at 02:21.

6. 6 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دلیل شکستن استکانی و مشکل خارج شدن اونها جرم انتهایی شونه که 0.02 به قطرشوش اضافه شده ، امروز میخواهم مقداری با پیک گرمشون بکنم تا راحتر بیرون بیان.

به نظر اساتید میل سوپاپ را خارج کنم تا در بیرون بازدید بشه بهتر نیست
    چطور میتونم میل سوپاپ را خارج کنم؟
    Last edited by kcnc; 29-01-2015 at 07:36.

8. 6 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

متاسفانه سرعت نت من اونقدر كم شده كه نتونستم زودتر جواب بدم،

1.بله بايد تعويض بشه، چون قطعه فرسوده شده

2.اگر قطعات فرسوده باشن و ديگه به درد نخوره بايد حتما در بياد و تعويض بشه. براي اين كار با استفاده از انبر قفلي و زدن ضربات با چكش لاستيكي به زير انبر( به سمت بالا) براي بيرون كشيدن استكاني ، اين كار را انجام بديد.

چندين راه به نظر من ميرسه كه از ساده ترين شروع و به روشهاي سختتر ، و يا به قول خودم " قاهرانه!" ميرسه.
    مثلا استفاده از مواد پاك كننده قوي براي كم كردن جرم انتهاي استكاني، و ريختن به دور و اطراف اونها ،مثل مواد باز كننده فاضلاب يا سفيد كننده كه البته بعد از انجام كار بايد حتما روغن موتور تعويض بشه
    .
    يا استفاده از مشعل حرارتي كه با گرم كردن باعث انبساط سيلندر بشه كه خودتان اشاره كرديد.

اگر فايده نداشت بايد با سوراخ كردن بخش بالايي و برقو زدن و نصب يك پيچ محكم ( سايز 6 يا 8 م م ) كه به عنوان دسته استفاده ميشه، قطعه را با وسيله اي محكمتر به سمت بالا بكشيد، مثل اتصال به جراثقال

در نهايت هم باز كردن سيني جلو موتور ، كارتل روغن و درآوردن ميل سوپاپ و ضربه زدن از پايين به استكاني ها تا بيرون بيان كه اميدوارم كار به اينجا كشيده نشه.

3. به هيچ عنوان به اين مسئله فكر نكنيد چون قطعه فرسوده ديگه قابل استفاده نيست و كف تراشي هم روي تنظيم سوپاپ و قدرت پمپ كردن روغن تاثير منفي ميگذاره.
    گذشته از اين فنر داخل استكاني هم ضعيف شده و ديگه قابل تعمير نيست و حتما بايد با قطعه نو تعويض بشه.

4. سال 90 تعداد 12 عدد گرفتم كه ساخت شركت sealed power بود،كه فكر كنم زير مجموعه كمپاني federal mogul باشه، و ساخت آمريكا. هيچ نشان و علامتي روي بدنه اونها نيست چون بايد صاف و صيقلي باشه تا با بدنه سيلندر اصطكاك بوجود نياد
    قيمت هركدام 5500 تومان و جمعا 66000 تومان شد.
    قيمت دلار آن زمان خيلي كمتر از الان بود و مسلما در حال حاضر قيمتها خيلي بيشتر شده.

10. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

......................
    Last edited by MJ1970; 07-09-2016 at 09:41.

12. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

ممنون از اساتیدی که تجربه و وقتشون را در اختیار ما میگذارند وقتی که مشکلی برای یکی از اعضا پیش میاد انگار که مشکل خودشونه با تمام قوا سعی در حل کردن اون مشکل با کمترین هزینه و بهترین روش برمیان .
    مشکل موتور همان هایی هستند که اشاره کردید البته الان مشکل کاربراتور ندارم خام سوزی نداره موتور لرزش نداره اما لنگی پولی میللنگ باعث میشه در دور آرام پمپ هیدرولیک هم بلرزه اون را هم در پست قبلی فرمودین که از منجید پولی هستش ولی فرصت نکردم تهیه و تعویض کنم الان مشکل اینکه سوپاپ ها جاق جاق صدا میدادند که باعث شد درب سوپاپ را باز کنم که با گوش دادن به صدای موتور و لرزش اون سوپاپ ها تنظیم شدن که صدا قطع شد اما همانطور که در جریان هستید و در عکس ملاحظه میکنید روغن به سر بعضی از اسبک ها نمیاد و جرم انگار مثل یک لایه نازک قیر روی قطعات کشیده شده دیروز به چند جا سر زدم ببینم محلولی جهت تمیز کردن مسیر روغن و کارتل هست که نتیجه نگرفتم اما یکی میگفت :
    که روغن را تخلیه بکنم و به جاش گازوئیل بریزم ..! ! و چند دقیقه موتور کار کنه و بعد تخلیه کنم میگفت با توجه به ضخامت جرم میشه چند بار این کا را تکرار کرد !!
    نظرتون در مورد این پیشنهاد چیه ؟

14. 5 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

به هيچ وجه چنين كاري نكنيد، و به احتمال بسيار زياد بخاطر نبود روغن در موتور، صدمات زيادي به بخشهاي متحرك ميخوره و از طرفي با وجود مقدار جرمهاي موجود در موتور تصور نميكنم چند دقيقه كار كردن با گازوئيل توانايي تميز كردن به صورتي كه در نظر ما هست را داشته باشه.

مسلما وضعيتي كه الان موتور داره خيلي بهتر از موقعي خواهد بود كه بخاطر كاركردن بدون روغن پيدا ميكنه، و توصيه اكيد من اينه كه هرگز چنين كاري نكنيد.

شنيدم محلولهايي براي تميز كردن داخل موتور وجود داره و اين محلولها قبل از تعويض روغن ريخته شده و چند دقيقه درجا كار ميكنه و با تخليه كردن روغن بقيه مواد زائد و جرمها هم خارج ميشه، اما من تاحالا تجربه عملي در اين مورد نداشتم و نميتونم بگم كه آبا واقعا مفيد هست يا نه، و يا اينكه ضرري داره يا نداره، بخصوص براي كاسه نمدها، واشرها و اورينگها كه خيلي زودتر از بقيه بخشها در معرض آسيبهاي شيميايي و فيزيكي قرار ميگيره.

بجز همان چندتايي كه از استكانيها بيرون آورديد، بقيه درنيامدن؟

بجاي استكاني شكسته شده، نو گذاشتيد يا دست دوم؟

وضعيت شتاب و كشش و روشن شدن و..موتور بعد از اين نوع تنظيم سوپاپ چطور شده؟

Deer hunter & Cadillac coupe deville 1959

16. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

............................
    Last edited by MJ1970; 07-09-2016 at 09:42.

18. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

از اینکه این تاپیک رونق داره واقعا لذت میبرم، انشالله که هیچوقت خاک نخوره و دوستان همیشه سالم باشن و به اینجا سر بزنن.
    دیروز بلبرینگ ها و کاسه نمدها و پلوس ها و کاسه نمد پنیون کله گاوی رو تعویض کردم:

قطعات قبلی که تعویض شدن همگی فابریک بودن که در نوع خودش برام جالب بود، (مثلا بلبرینگی که بعد حدود سی سال کار فقط کمی خوردگی داشت) .
    ابزاری هم که ساخته بودم در عمل عالی جواب داد، بعد از تعویض هم ماشین رو تست کردم که خوشبختانه دیگه هیچ صدایی از دف شنیده نمیشه و کوچکترین نشتی هم داخل کاسه چرخ ها یا در زیر دیفرانسیل دیده نشد.

به عنوان یک پیشنهاد به جناب kcnc عرض کنم بنده هم با چشم خودم دیدم مکانیک بدون روغن ماشینی رو روشن کرده ولی شما به حرفاشون گوش ندین چون اینکار اشتباهه، از راهنمایی های علی اقا و محمد جان استفاده کنین خیلی بهتر و علمی تر هست، حتی میتونین به سایت های خارجی مراجعه کنین شاید چیزی هم از تجربیات اونا بدردتون خورد.

20. 5 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •