تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 787 از 2550 اولاول ... 28768773777778378478578678778878979079179783788712871787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,861 به 7,870 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

دوستان این هم از پینگ غربی ها با مکس نت ! 2-3 ماهه !

حتی شاتل خیلی از مال شما بهتره:

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

حسین جان تبریز شهر قشنگیه و واقعا جای خوبیه واسه زندگی با استثناء چند مورد که بماند ولی این عکسها چه ربطی به موضوع تاپیک داره؟
    اه بابا همه فهمیدیم دیگه
    ای دی اس ال همه افتزاهه ،، این که دیگه هر روز تکرار کردن نداره
    اینارو گذاشتم که یکم فضا عوض بشه

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

خود دانی ولی اینطوری ممکنه هر کس بخواد فضا رو عوض کنه و تاپیک کلا از موضوعش منحرف بشه
    Last edited by urumchi; 07-07-2011 at 02:46.

4. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

[QUOTE=TurkOglu1993;6238615]درسته همارا میده ولی فرق دارن مخابرات سرعتش بیشتره 130 تا روزا میده شبا هم 120-125 و البته پینگش هم از همارا بیشتره

یعنی وقتی اکانتمو تمدید میکنم بگم سرویس کلاسیک مخابراتو میخوام درسته یانه خودشون مستقیم این کارو میکنن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!

---------- Post added at 05:21 AM ---------- Previous post was at 05:16 AM ----------

و یه سوال دیگه اگه محبت کنین جواب بدین ممنون میشم دوباره باید برای مهاجرت از همارا به مخابرات 10 تومن اضافه بدم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

بهتره بری باهاشون صحبت کنی شاید مخابرات دادند اگه قبول نکردند باید دوباره 10 تومنو بدی

---------- Post added at 08:41 AM ---------- Previous post was at 08:37 AM ----------

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

باز بی خودی حجم کم کرده؟

یا ساعت سیستمت مشکل داره یا تنظیمات دانلود منیجر.چون من چند ساله از دانلود شبانه استفاده میکنم و تا حالا مشکلی پیش نیومده.

بعد از چک کردن همه تنظیمات از جمله دانلود منیجر و تورنت و آنتی ویروس و اتو آپدیت ویندوز یه بار تا ساعت ۲ بیدار بمون و راس ۲ وصل کن و سر ساعت ۸ قطع کن ببین بازم کم میکنه یا نه.اگه کم کرد زنگ بزن شرکت تا بررسی کنن.

8. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

منم مشکلی مشابه این داشتم قبلا یعنی شب ساعت 1 یا 2 که میشد ساعت ویندوز من اتوماتیک 1 ساعت عقب کشیده میشد و از وقتی که تنظیمات خودکار ساعت ویندوز رو غیرفعال کردم این مشکل حل شد.

نمیشه که ساعت سرور شرکت 27 دقیقه با ساعت ویندوز ایشون اختلاف داشته و جلوتر باشه چون اگه اینطور باشه از اونور 27 دقیقه زودتر دانلود رایگان باید شروع بشه، اگر اختلافی هم باشه نهایتا باید 1 دقیقه باشه.

مگه idm خودش سر ساعت معین مثلا 7:59 دیسکانکت نمیشه؟ پس اگه بجای 7:59 ساعت8:27 DC شده اونوقت مشکل از سیستم دوستمون میتونه باشه چون سرور شرکت که DC نمیکنه و اینکارو باید idm انجام بده
    Last edited by urumchi; 08-07-2011 at 00:51.

10. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

باز بی خودی حجم کم کرده؟

یا ساعت سیستمت مشکل داره یا تنظیمات دانلود منیجر.چون من چند ساله از دانلود شبانه استفاده میکنم و تا حالا مشکلی پیش نیومده.

بعد از چک کردن همه تنظیمات از جمله دانلود منیجر و تورنت و آنتی ویروس و اتو آپدیت ویندوز یه بار تا ساعت ۲ بیدار بمون و راس ۲ وصل کن و سر ساعت ۸ قطع کن ببین بازم کم میکنه یا نه.اگه کم کرد زنگ بزن شرکت تا بررسی کنن.
    منم مشکلی مشابه این داشتم قبلا یعنی شب ساعت 1 یا 2 که میشد ساعت ویندوز من اتوماتیک 1 ساعت عقب کشیده میشد و از وقتی که تنظیمات خودکار ساعت ویندوز رو غیرفعال کردم این مشکل حل شد.

نمیشه که ساعت سرور شرکت 27 دقیقه با ساعت ویندوز ایشون اختلاف داشته و جلوتر باشه چون اگه اینطور باشه از اونور 27 دقیقه زودتر دانلود رایگان باید شروع بشه، اگر اختلافی هم باشه نهایتا باید 1 دقیقه باشه.

مگه idm خودش سر ساعت معین مثلا 7:59 دیسکانکت نمیشه؟ پس اگه بجای 7:59 ساعت8:27 DC شده اونوقت مشکل از سیستم دوستمون میتونه باشه چون سرور شرکت که DC نمیکنه و اینکارو باید idm انجام بده
    امشب هم ازم حجم کم کرده
    تنظیماتم درسته و همیطور ساعتم
    ولی با اینکه آنتی ویروس آپدیت دارم یه چند روزه مشکلات عجیب غریب دارم مثلا گاهی دسکتاپ کار نمیکنه
    باید یه بار ویندوز عوض کنم شاید درست شد

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

امشب هم ازم حجم کم کرده
    تنظیماتم درسته و همیطور ساعتم
    ولی با اینکه آنتی ویروس آپدیت دارم یه چند روزه مشکلات عجیب غریب دارم مثلا گاهی دسکتاپ کار نمیکنه
    باید یه بار ویندوز عوض کنم شاید درست شد
    یه فایروال نصب کن ببین هر برنامه چقدر in/out داشته.

13. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

یه فایروال نصب کن ببین هر برنامه چقدر in/out داشته.
    داداش فکر کنم این دوستمون می گه در تایم رایگان ازم کسر کرده . یه برنامه ای تو تایم رایگان پهناش رو بگیره که نباید از حجمش کم شه . فکر نکنم نیازی به فایروال باشه . به نظرم باید زنگ بزنه به پتیبانی با تاریخ بگه که تو این تاریخ تو تایم رایگان از حسابم کسر شده .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •