دوستان كتابي هست كه توش فقط سوالات پايان ترم با پاسخ تشريحي باشه؟
دوستان كتابي هست كه توش فقط سوالات پايان ترم با پاسخ تشريحي باشه؟
سلام
من برای ثبت نام غیر حضوری ورودی نیم سال دوم بدون آزمون اقدام کردم و تمام اطلاعات رو وارد کردم
بخش ارسال مدارک گفته اصل دیپلم و اصل مدرک پیش دانشگاهی رو ارسال کنیم ، آخه مدرسه که به ما این مدارک رو نداده و نمیده ( چون مشمول به خدمت هستیم ) ، حالا من باید چیکار کنم ؟
ارسال این مدارک رو هم اجباری زده و اگه ارسال نکنم ثبت نامم ملغی محسوب میشه
خواهشا کمک کنید
یه قسمت دیگه هم هست که گفته " رسید درخواست ارزش تحصیلی " رو هم ارسال کنید ، این چی هست دقیقا و از کجا باید بگیرمش ؟
با سلام خدمت دوستان،
یک سوال از دوستان رشته مدیریت بازرگانی(کارشناسی) که درس مدیریت مالی رو پاس کرده اند:
آیا در امتحان پایان ترم، فرمول های موردنیاز این درس رو مانند درس آمار و احتمالات، همراه با برگه سوالات میدهند؟
چون واقعا حفظ کردن این همه فرمول خیلی سخته. نمیدونم باهاشون چه کار کنم!
با سپاس
سلام من دانشجو انصافی ازاد هستم میخوام برم بدون کنکور تهران باشم چکار کنم کدام مراکز برم برای ثبت نام رشتم ساخت وتولید هستش
سلام خدمت شما
بله . هر ترم فرمول هارو هم ضمیمه امتحان میکنن و میدن . البته این نکته رو هم بگم که ترم قبل ( نیم سال اول 91-92 ) ندادن . آمار رو هم ندادن . نه آمار 1 و نه آمار 2
ولی همه ساله فرمول هارو هم میدن . به نظرم ترم پیش یه استثنا بود . و سوالات خیلی هم سخت طرح شده بود ....
شما برای اصل مدرک پیش و دیپلم باید به آموزش پرورش شهرتون برید تا بهتون بگن که برید مدرسه ای که درس خوندید اونجا سوابق شما موجوده . از اونجا باید مدرک دیپلم و پیش رو بگیرید و ببرید آموزش پرورش براتون مهر و امضا کنه و بعد برای دانشگاه ارسال کنید .
درمورد درخواست رسید ارزش تحصیلی : با توجه به پست صفحه ی قبل که 2تا از دوستان هم پرسیدن :
فکر کنم باید بریم اداره پست منطقه به همراه مدارک دیپلم و ریزنمرات و کپی و کارت ملی و کپی. بعد یه رسید میدن که باید اسکنش رو بفرستیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما فعلا مدارک موجود رو ارسال کنید . زیاد نگران نباشید . چون دانشگاها الان اینقدر صندلی خالی دارن که فقط دنبال جذب دانشجو هستند . پس نگران مغلی شدن ثبت نام نباشید ./
خب من رفتم مدرسه و بهشون هم گفتم که مدارک اصلش رو نیاز داره برای ثبت نام ، اما گفتن ما نمیتونیم اصلش رو بدیم بهتون فقط میتونیم یک تاییدیه از اون بدیم
---
توی سیستم گلستان هم مدارک مورد نیاز رو که نگاه کردم ، 2تا از گزینه هاش همین مدارک اصل دیپلم و پیش دانشگاهی بودند و 2 گزینه ی دیگر هم تاییدیه هایی بود که الان من دارم ، برای همین به شک افتادم که شاید واسه این جدا جدا نوشته که همه رو نیاز داره
واقعا بد جور استرس دارم ، بعد از اشتباهم توی انتخاب رشته ی کنکور سراسریم و دانشجو نشدنم ، الانم اگر این مورد رو از دست بدم دیگه واقعا ... :|
دوست عزیز همون معادلش کفایت میکنه . ما هم واسه ثبت نام معادل بردیم .
سلام
ببین مدرک اصلی رو هیچ وقت به شما نمیدن. مدرک رو اگر لازم بشه خود مدرسه میفرسته دانشگاه. چیزی که شما الان نیاز دارید همون گواهی تحصیلی هست که هم باید از دبیرستان رو بگیرید وهم پیش دانشگاهی رو و همچنین ریز نمرات اونها رو. اونی هم که تو گلستان نوشته اصل مدرک دیپلم منظور همون گواهی دیپلم هست که مدرسه میده. ولی مواظب باش گمش نکنی که دیگه به هیچ عنوان بهت نمیدن. این گواهی معادل همون دیپلم اصلی هست که دست مدرسه میمونه و شما هیچ وقت رویتش نمیکنی.
حالا دوستان من به خاطر کارم فرصت ندارم برم تاییدیه تحصیلی از اداره پست بگیرم، به نظر شما ضروریه که حتما الان بفرستم؟ نفرستیم الان مشکلی پیش نمیاد؟
سلام . بفرستی بهتره . چون فک کنم جز موارد اجباری باشه .
وای خدا چقدر این برنامه کلاسی ها رو تغییر میدنامروز نگاه میکنی میبینی فردا کلاس هست فرداش که صبح پامیشی بری سر کلاس برنامه رو نگاه میکنی میبینی یه هفته عقب افتاده !
خواب هم که پریده
نمیشه دوباره خوابید
هی روزگار
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)