تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 787 از 1126 اولاول ... 287687737777783784785786787788789790791797837887 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,861 به 7,870 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان كتابي هست كه توش فقط سوالات پايان ترم با پاسخ تشريحي باشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام

من برای ثبت نام غیر حضوری ورودی نیم سال دوم بدون آزمون اقدام کردم و تمام اطلاعات رو وارد کردم

بخش ارسال مدارک گفته اصل دیپلم و اصل مدرک پیش دانشگاهی رو ارسال کنیم ، آخه مدرسه که به ما این مدارک رو نداده و نمیده ( چون مشمول به خدمت هستیم ) ، حالا من باید چیکار کنم ؟

ارسال این مدارک رو هم اجباری زده و اگه ارسال نکنم ثبت نامم ملغی محسوب میشه

خواهشا کمک کنید

یه قسمت دیگه هم هست که گفته " رسید درخواست ارزش تحصیلی " رو هم ارسال کنید ، این چی هست دقیقا و از کجا باید بگیرمش ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behzad83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان،

یک سوال از دوستان رشته مدیریت بازرگانی(کارشناسی) که درس مدیریت مالی رو پاس کرده اند:

آیا در امتحان پایان ترم، فرمول های موردنیاز این درس رو مانند درس آمار و احتمالات، همراه با برگه سوالات میدهند؟

چون واقعا حفظ کردن این همه فرمول خیلی سخته. نمیدونم باهاشون چه کار کنم!

با سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام من دانشجو انصافی ازاد هستم میخوام برم بدون کنکور تهران باشم چکار کنم کدام مراکز برم برای ثبت نام رشتم ساخت وتولید هستش

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان،

یک سوال از دوستان رشته مدیریت بازرگانی(کارشناسی) که درس مدیریت مالی رو پاس کرده اند:

آیا در امتحان پایان ترم، فرمول های موردنیاز این درس رو مانند درس آمار و احتمالات، همراه با برگه سوالات میدهند؟

چون واقعا حفظ کردن این همه فرمول خیلی سخته. نمیدونم باهاشون چه کار کنم!

با سپاس
    سلام خدمت شما

بله . هر ترم فرمول هارو هم ضمیمه امتحان میکنن و میدن . البته این نکته رو هم بگم که ترم قبل ( نیم سال اول 91-92 ) ندادن . آمار رو هم ندادن . نه آمار 1 و نه آمار 2
    ولی همه ساله فرمول هارو هم میدن . به نظرم ترم پیش یه استثنا بود . و سوالات خیلی هم سخت طرح شده بود ....

سلام

من برای ثبت نام غیر حضوری ورودی نیم سال دوم بدون آزمون اقدام کردم و تمام اطلاعات رو وارد کردم

بخش ارسال مدارک گفته اصل دیپلم و اصل مدرک پیش دانشگاهی رو ارسال کنیم ، آخه مدرسه که به ما این مدارک رو نداده و نمیده ( چون مشمول به خدمت هستیم ) ، حالا من باید چیکار کنم ؟

ارسال این مدارک رو هم اجباری زده و اگه ارسال نکنم ثبت نامم ملغی محسوب میشه

خواهشا کمک کنید

یه قسمت دیگه هم هست که گفته " رسید درخواست ارزش تحصیلی " رو هم ارسال کنید ، این چی هست دقیقا و از کجا باید بگیرمش ؟
    شما برای اصل مدرک پیش و دیپلم باید به آموزش پرورش شهرتون برید تا بهتون بگن که برید مدرسه ای که درس خوندید اونجا سوابق شما موجوده . از اونجا باید مدرک دیپلم و پیش رو بگیرید و ببرید آموزش پرورش براتون مهر و امضا کنه و بعد برای دانشگاه ارسال کنید .

درمورد درخواست رسید ارزش تحصیلی : با توجه به پست صفحه ی قبل که 2تا از دوستان هم پرسیدن :

فکر کنم باید بریم اداره پست منطقه به همراه مدارک دیپلم و ریزنمرات و کپی و کارت ملی و کپی. بعد یه رسید میدن که باید اسکنش رو بفرستیم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما فعلا مدارک موجود رو ارسال کنید . زیاد نگران نباشید . چون دانشگاها الان اینقدر صندلی خالی دارن که فقط دنبال جذب دانشجو هستند . پس نگران مغلی شدن ثبت نام نباشید ./

6. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

خب من رفتم مدرسه و بهشون هم گفتم که مدارک اصلش رو نیاز داره برای ثبت نام ، اما گفتن ما نمیتونیم اصلش رو بدیم بهتون فقط میتونیم یک تاییدیه از اون بدیم
    ---
    توی سیستم گلستان هم مدارک مورد نیاز رو که نگاه کردم ، 2تا از گزینه هاش همین مدارک اصل دیپلم و پیش دانشگاهی بودند و 2 گزینه ی دیگر هم تاییدیه هایی بود که الان من دارم ، برای همین به شک افتادم که شاید واسه این جدا جدا نوشته که همه رو نیاز داره

واقعا بد جور استرس دارم ، بعد از اشتباهم توی انتخاب رشته ی کنکور سراسریم و دانشجو نشدنم ، الانم اگر این مورد رو از دست بدم دیگه واقعا ... :|

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

خب من رفتم مدرسه و بهشون هم گفتم که مدارک اصلش رو نیاز داره برای ثبت نام ، اما گفتن ما نمیتونیم اصلش رو بدیم بهتون فقط میتونیم یک تاییدیه از اون بدیم
    ---
    توی سیستم گلستان هم مدارک مورد نیاز رو که نگاه کردم ، 2تا از گزینه هاش همین مدارک اصل دیپلم و پیش دانشگاهی بودند و 2 گزینه ی دیگر هم تاییدیه هایی بود که الان من دارم ، برای همین به شک افتادم که شاید واسه این جدا جدا نوشته که همه رو نیاز داره

واقعا بد جور استرس دارم ، بعد از اشتباهم توی انتخاب رشته ی کنکور سراسریم و دانشجو نشدنم ، الانم اگر این مورد رو از دست بدم دیگه واقعا ... :|
    دوست عزیز همون معادلش کفایت میکنه . ما هم واسه ثبت نام معادل بردیم .

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

ببین مدرک اصلی رو هیچ وقت به شما نمیدن. مدرک رو اگر لازم بشه خود مدرسه میفرسته دانشگاه. چیزی که شما الان نیاز دارید همون گواهی تحصیلی هست که هم باید از دبیرستان رو بگیرید وهم پیش دانشگاهی رو و همچنین ریز نمرات اونها رو. اونی هم که تو گلستان نوشته اصل مدرک دیپلم منظور همون گواهی دیپلم هست که مدرسه میده. ولی مواظب باش گمش نکنی که دیگه به هیچ عنوان بهت نمیدن. این گواهی معادل همون دیپلم اصلی هست که دست مدرسه میمونه و شما هیچ وقت رویتش نمیکنی.

حالا دوستان من به خاطر کارم فرصت ندارم برم تاییدیه تحصیلی از اداره پست بگیرم، به نظر شما ضروریه که حتما الان بفرستم؟ نفرستیم الان مشکلی پیش نمیاد؟

10. 2 کاربر از smahdis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

سلام

ببین مدرک اصلی رو هیچ وقت به شما نمیدن. مدرک رو اگر لازم بشه خود مدرسه میفرسته دانشگاه. چیزی که شما الان نیاز دارید همون گواهی تحصیلی هست که هم باید از دبیرستان رو بگیرید وهم پیش دانشگاهی رو و همچنین ریز نمرات اونها رو. اونی هم که تو گلستان نوشته اصل مدرک دیپلم منظور همون گواهی دیپلم هست که مدرسه میده. ولی مواظب باش گمش نکنی که دیگه به هیچ عنوان بهت نمیدن. این گواهی معادل همون دیپلم اصلی هست که دست مدرسه میمونه و شما هیچ وقت رویتش نمیکنی.

حالا دوستان من به خاطر کارم فرصت ندارم برم تاییدیه تحصیلی از اداره پست بگیرم، به نظر شما ضروریه که حتما الان بفرستم؟ نفرستیم الان مشکلی پیش نمیاد؟
    سلام . بفرستی بهتره . چون فک کنم جز موارد اجباری باشه .

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

وای خدا چقدر این برنامه کلاسی ها رو تغییر میدن امروز نگاه میکنی میبینی فردا کلاس هست فرداش که صبح پامیشی بری سر کلاس برنامه رو نگاه میکنی میبینی یه هفته عقب افتاده ! خواب هم که پریده نمیشه دوباره خوابید هی روزگار

13. 2 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •