تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 787 از 2365 اولاول ... 28768773777778378478578678778878979079179783788712871787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,861 به 7,870 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ماشینم 206 ..... من از آمپه خوبی هم استفاده نمی کنم پایونیر 6500 رو بریج کردم ولی واقعا صداش خیلی از پایونیر بهتره....پایونیر منم اصلی بود 2-3 سال پیش که تازه v2 اومده بود گرفتم

2. این کاربر از shayankh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fazmanbob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

ماشینم 206 ..... من از آمپه خوبی هم استفاده نمی کنم پایونیر 6500 رو بریج کردم ولی واقعا صداش خیلی از پایونیر بهتره....پایونیر منم اصلی بود 2-3 سال پیش که تازه v2 اومده بود گرفتم
    کاملا درسته چون شما بریج کردی داری توان بهتری و راندمان بالاتری از باندت میگیری
    تو قطعات الکترونیکی همینه ... اگه توان و بازدهی و راندمان خوب مد نظر باشه باید ولتاژ ورودی مناسب با آمپ داد که وات بالاتری به باند برسونه برای همین شما میتونی از 609 صدای بهتری بگیری
    خوش بحالت 206 اونم بدون صندوقش باشه که خودش باکسه! ال 90 صندوق نیست که کمد دیواریه!

4. 2 کاربر از fazmanbob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید جان من 2 تا کار میتونم بکنم
    1. 7541 بگیرم همون 111 واتو بدم به 1073 2 تاشو بزارم واسه کامپی که بعدا میگیرم(یا فعلا بریجش کنم)
    2. بین dtr4.500 - rub4.500 - 6500 یکیو واسه بریج کردن واسه 1073 بگیرم.
    کدوم بهتره؟
    سلام
    من يه بار گفتم.1073 اسپيكري نيست كه با 100-110 درايو بشه.ديگه خود دانيد.
    سلام
    X41 کنوود بدرد 1073 میخوره؟
    قیمتش چنده و آیا آکش هنوز تو بازار هست؟
    ممنون
    آمپ بدي نيست.فقط چون كلاس D هست نسبت به AB كيفيت كمتري داره در مقابل بازدهيش بيشتره.
    این mx165Plus که گفتید از کدوم برنده؟ آیا در بازار فراوونه؟قیمتش چنده؟از کجا باید خرید؟بهترین آمپ زیر 200 هم پیشنهاد بدید.
    برند گليدن آديو سيستم. تو تهران خ سورنا فروشگاه تاپ سيستم و خ نياوران فروشگاه پيام دارن.اگر فروشگاه پيام تشريف بديد بفرمائيد از p30 و از دوستان بنده هستيد.
    آمپت چیه ؟ همون آئودیو سیستم هست؟ منم فردا میخوام برم 609 ببندم به جای6975V2 .خیلی تعریف ازش شنیدم حالا نمیدونم آمپ 3500 پایونیر درایوش میکنه یا نه؟
    آمپ 3500T
    سلام برای ساب kfc-wps1300d ام مونوی خوب چیه هست ببندم
    میخام هم دقت بالا هم کیفیت بالایی داشته باشه
    و امپ 4 کانال خوب برای یه جفت کواکسیال راکفورد t1692 و یه جفت کامپانت jl audio چی پیشنهاد میکنید
    محمد صبر كن بزار تا اواخر شهريور پارت جديد گليدن مياد. بيا يه ماسكوني بگير خيال خودت رو راحت كن.
    سلام.خسته نباشید.ممنون به خاطر شفاف سازیهایی که در مورد سیستمهای ماشین دارین.من ال نود دارم.یک سیستم میخوام زیر 600 تومن که همه ویژگیهای خوب رو از جمله حجم صدا و کیفیت و تفکیک و غیره رو به صورت متوسط و قابل قبولی داشته باشه.ممنون میشم راهنمایی بفرمایین.حتی الامکان ساب از نمونه های طاقچه ای باشه ولی اگه توصیه شدید دارین که توی باکس باشه هم اشکال نداره.پخش هم دو نمونه رو معرفی کنین که یکی با بلوتوث و اون یکی بدون بلوتوث.دی وی دی و تصویری هم نباشه.حقیقتش رو بخواهید خیلی سختمه که برم بازار واسه تحقیق آخه بازار سیستم یه حورایی یک بازار مردونه س.برادر هم ندارم که ازش بخوام واسه م انجام بده.بابام هم میگه من حوصله ندارم.تو رو خدا فرض کنین من خواهرتونم.یه سیستم خوب معرفی کنین بهم.ممنون برادرا.خداحافظ.راستی راستی تا یادم نرفته زیاد هم به باطری لطمه نزنه.باز هم ممنون
    براتون pm گذاشتم.
    سلام دوستان

اگه میشه لطف کنید و منو راهنمایی کنید.....ممنون

من 1 جفت باند 6975 دارم . می خوام با بودجه ی کم یک پخش و یک آمپلی بخرم . شاید بعدا یه ساب هم اضافه کردم ، پس اینو هم لحاظ کنید

پخشی که تو ذهنمه : pioneer MVH-1450UB هست که سی دی نمی خوره (برای من بهتره) ، ارزون هم هست

میخواستم بپرسم کیفیتش چطوره ، و اگه بخوام بعدا ساب اضافه کنم این پخش ساپورتش می کنه ؟

در مورد امپلی هم ، اگه میشه با قیمت هرچه کمتر یکی دو مدل بهم معرفی کنید

ممنون
    پخشتون خيلي كمه. صداي انچناني هم نداره.دوتا خروجي pre داره
    من امروز رفتم یک جفت CO609 انداختم .285 تومن با نصب پیاده شدم.نکته جالبش اینه که کیفیت صداش با 6975V2 اصلی که داشتم هیچ تفاوتی نکرد! حتی به نظرم ضعیفتر هم میاد به همین خاطر اولش میخواستم 6975V2هام رو بدم به یارو برای فروش بعدش که دیدم صدای 609 اینطوریه گفتم نمیخواد باندهای 6975V2 رو ندادم بهش.حالا بگذریم ، این باندهای 609 با وجود اینکه تویتر و میدرنجش جدا از هم هستش و یک کراس اور کوچولو هم خودش داره آنچنان که ازش انتظار داشتم تفکیک جالبی نداره حتی به فکر افتادم که مجدد همون 6975V2 رو بندازم حالا نمیدونم به قول شما شاید چون آمپم ضعیفه اینجوریه ولی تا الان هرکاری کردم به در بسته خوردم! میترسم برم 400 تومن هم باز واسه آمپ هزینه کنم ولی باز جواب مطلوب بهم نده. حالا نظرتون چیه ؟آمپ چی واسش بگیرم ؟خود نصابه آئودیو سیستم 4 کانال داشت فکر کنم 380 تومن میگفت.ظاهرا اینا ساخت آلمان هم هست.
    مسلمه شما در حقش جنايت كردي.60 وات كه تازه 60 وات هم بهش نميرسه رو داديد به يه اسپيكره 140 واتي.من بارها و بارها در مورد درايو شدن اسپيكر گفتم و گفتم.باز دوستان ميرن با داشته هاشون خريد ميكنن.
    هميشه گفتم بايد تا جائي كه ميتونيد قدرت امپتون رو بالاتر از توان اسپيكرتون انتخاب كنيد حالا اگه نشد ديگه 20وات-30 وات كمتر از اون نه ديگه 80 وات.
    بحث افت ولتاژ رو بارها عرض كردم.گفتم خدمتتون كه وقتي افت داشته باشد ديگه اون توان نامي مثلا 100 وات آمپليفايرتون نيست كه ميره براي اسپيكر بلكه خروجي كمنتر ميشه.بحث كليپينگ پيش مياد.
    من تو 206 خودم اين اسپيكر رو با هليكس 150 واتي شنيدم.عالي بود بعد شما ميفرمائي همون V2بود.الان دوستم ذفته آمپ ماسكوني گذاشته جاي اون آمپ.1100000 هم پول داده. حالا بيا ببرمتون صداش رو گوش كنيد ببينم باز هم ميفرمائيد پايونير.
    كم نيست ولي نميتوني خيلي ازش توقع داشته باشي.
    حالا آمپ دوکانال چی پیشنهاد میدید که روی 4 اهم برای هر کانال حداقل 140 وات RMS خروجی بده ؟
    هليكس A2.كن وود 7202 هم ميتوني بگيري ولي هليكس يه چيزه ديگه هستش.
    Last edited by hamidR15; 09-07-2012 at 11:55.

6. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کاملا موافقم
    حتما بده یه نصاب حرفه ای این کارو کنه که به باندت آسیبی نرسونه
    نتیجشو به ما هم بگو
    بريجش براي ساب هست. اين كار رو نكن.

8. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    این کلاس D و کلاس AB یعنی چی؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

سلام
    این کلاس D و کلاس AB یعنی چی؟
    ممنون
    فرقشون تو راندمان و بازدهی بیشتره:

کلاس راندمان

کلاس آ 25% تا 50%
    کلاس آ-ب 25% تا 78.5%
    کلاس ب 78.5%
    کلاس د بیش از 90%

در کلاسD می تونید با کمترین جریان مصرفی از برق ماشین بیشترین توان ممکن رو بخاطر بالاترین راندمان نسبت به کلاسهای دیگه بگیرین.در ضمن بخاطر مدولاسیون عرض پالس و تقویت دیجیتالی صدا ، بالاترین کیفیت و کمترین میزان نویز را در امپهای کلاس D بدست خواهید آورد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

فرقشون تو راندمان و بازدهی بیشتره:

کلاس راندمان

کلاس آ 25% تا 50%
    کلاس آ-ب 25% تا 78.5%
    کلاس ب 78.5%
    کلاس د بیش از 90%

در کلاسD می تونید با کمترین جریان مصرفی از برق ماشین بیشترین توان ممکن رو بخاطر بالاترین راندمان نسبت به کلاسهای دیگه بگیرین.در ضمن بخاطر مدولاسیون عرض پالس و تقویت دیجیتالی صدا ، بالاترین کیفیت و کمترین میزان نویز را در امپهای کلاس D بدست خواهید آورد
    پس این جمله حمید خان یعنی چی؟
    آمپ بدي نيست.فقط چون كلاس D هست نسبت به AB كيفيت كمتري داره در مقابل بازدهيش بيشتره.

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

بريجش براي ساب هست. اين كار رو نكن.
    آره فکر کنم چون تو دفترچه اش هم بریج رو برای ساب توضیح داده و روی ساب 4 تا 8 اهم جواب میده.

13. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

این هليكس A2.كن وود 7202 چند واسم درمیاد؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

پس این جمله حمید خان یعنی چی؟
    منم حرف آقا حمید رو زدم بازدهیش بیشتره در مورد کیفیت هرچی حمید جان بگه چون من تجربه مقایسه شو ندارم
    تو بحث الکترونیک این کلاس بندی ها واسه power amplifire موجوده که یه کلاس دیگه هم به اسم کلاس c هم حتی موحوده و ایم مطلب ها تئوریکه و تجربه چیز دیگست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

1. Saeidgs53

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •