تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 787 از 1126 اولاول ... 287687737777783784785786787788789790791797837887 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,861 به 7,870 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

اگه نباشه جاش خالی می مونه air_damned's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    یه هارد اکسترنال 500 وسترن دارم
    موقعی که میخوام درش بیارم و گزینه safely remove رو میزنم یه ارور میده بعضی موقع ها و اجازه نمیده.. و دستی باید بکشم بیرون...

در ضمن یه usb دارم در کامپیوتر دیگر که فکر کنم ویروسی شده چون فایلهای توش رو نشون میده حتی با show hiden که زدم ..

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

برای اون مورد اولی یک علتش این است که ممکنه نرم افزاری یا برنامه ای چیزی از هارد باشه که اجازه نمیده یک علتش میتونه به خاطر ویروسی شدن هارد باشه علت بعدی میتونه از یک پروسس خاص باشه که این مشکل رو ایجاد میکنه با نرم افزار safely remover اون پروسس رو force stop میکنید تا safe remove صورت بگیره میتونید در این مواقع این طور میشه با ریست کردن explorer یا log off کردن سیستم هم
    تست کنید
    در مورد دوم اگه با show hidden هم دیده نمیشه اول از همه فلش رو روی یک سیستم که مشکلی نداره با آنتی ویروس آپدیت شده یا به روش سرچی ویروس یابی بکنید اگه ویروسی نبود و با show hidden هم درست نشد یک check disk روش انجام بدین در آخر درست نشد اطلاعات فلش رو ریکاوری کنید و یک دور فلش رو فرمت کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام هاردمن سیگیت یک ترابایت st31000524as هست چند شبه از ساعت 2 شب تا هفت صبح سیستم رو روشن میزارم تا دانلود کنم دیروز دیدم حین کار با سیستم موقعی که ویندوز رو ریستارت کردم دیدم یه صفحه ابی همراه با نوشته ظاهر شد بعد سریعا سیستم ریستارت شد بعد سیستم بوت شد و ویندوز بالا اومد الان امروز هم همین اتفاق افتاد به نظرتون هارد بد سکتور شده یا نه؟ضمنا قسمت health برنامهhd tune هم سالمه!!!

داره خودمونی میشه maziar205's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام من یک goflex satellite 500 gb دارم خواستم اپدیتش کنم که وسط کار هنگ کرد حالا نه بالا میاد و خاموشم نمیشه و وایرلسش هم کار نمیکنه کلا هنگ کرده چکار بکنم.

با تشکر فراوان.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام هاردمن سیگیت یک ترابایت st31000524as هست چند شبه از ساعت 2 شب تا هفت صبح سیستم رو روشن میزارم تا دانلود کنم دیروز دیدم حین کار با سیستم موقعی که ویندوز رو ریستارت کردم دیدم یه صفحه ابی همراه با نوشته ظاهر شد بعد سریعا سیستم ریستارت شد بعد سیستم بوت شد و ویندوز بالا اومد الان امروز هم همین اتفاق افتاد به نظرتون هارد بد سکتور شده یا نه؟ضمنا قسمت health برنامهhd tune هم سالمه!!!
    بلو اسکرین علت های زیادی داره یک علتش هارد است علت های دیگری مثل ویندوز ویروس یک نرم افزار خاص که باعث این مشکل میشه یا درست نصب نشدن درایورها دمای قطعات پاور رم همه این موارد میتونه باعث این مشکل بشه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام من یک goflex satellite 500 gb دارم خواستم اپدیتش کنم که وسط کار هنگ کرد حالا نه بالا میاد و خاموشم نمیشه و وایرلسش هم کار نمیکنه کلا هنگ کرده چکار بکنم.

با تشکر فراوان.
    فریم ویر هارد مشکل پیدا کرده باید بدید بیرون با رابط فریم ویر رو به حالت قبل برگردونن

7. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اقایون این هارد اکسترنال WD 3T اسنشال من بدجوری دماش بالا میره در صورتی که یه اینترنال 1 ترا از وسترن دارم اون اینجوری نیست.داشتم از اینترنال به اکسترنال فایل MOVE میکردم دمای اینترنال 41 بود و اکسترنال 48.اول میگم نکنه کلا هارد تقلبی یا خراب بهم دادند ؟ بعد اگه خراب نیست چه جور فنی کنار این اکسترنال بگذارم تا دما پایین بیاد ؟ برق فن رو از کجا بگیر ؟ اداپتور باید بخرم یا مستقیم دوشاخه رو به پریز بزنم.
    درود مهران جان
    این پست ما رو هم میتونی راهنمایی کنی

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

درود مهران جان
    این پست ما رو هم میتونی راهنمایی کنی
    برای هارد اکسترنال متاسفانه برای خنک کردنش من اطلاعی ندارم

10. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه poyul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

هارد اکسترنال 1 ترابایت
    در ستاپ بایوس مادربرد میشناسه ولی در ویندوز نمیشناسه درست هم کار میکنه نه ذربه خورده و نه چیزی مثل قبل هم کار میکنه میگم نمیدونم چرا در ویندوز در قسمت کامپیوتر درایور رو نمیشناسه

کلی برنامه دارم ، نمیخوام فرمت بشه با انواع دستگاهها و کابلهای مختلف هم تست کردم همشون یک شکل بودن و به هیچ وجه هارد در کاویندوز شناخته نشد

روی حداقل 10 تا سیستم تست کردم همه سیستمها یک جور میشناختن
    با کابلهای مختلف هم تست کردم حتی با تبدیل حرفه ای sata و ide به usb

اینو بگم توی دیوایس ویندوز به عنوان سخت افزار میشناسه ولی نه فرمت میشه و نه چیز دیگه ای ولی توی مای کامپیوتر به هیچ وجه هارد رو نمیشناسه و درایو نمیاد هم در xp و هم در 7

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

هارد اکسترنال 1 ترابایت
    در ستاپ بایوس مادربرد میشناسه ولی در ویندوز نمیشناسه درست هم کار میکنه نه ذربه خورده و نه چیزی مثل قبل هم کار میکنه میگم نمیدونم چرا در ویندوز در قسمت کامپیوتر درایور رو نمیشناسه

کلی برنامه دارم ، نمیخوام فرمت بشه با انواع دستگاهها و کابلهای مختلف هم تست کردم همشون یک شکل بودن و به هیچ وجه هارد در کاویندوز شناخته نشد

روی حداقل 10 تا سیستم تست کردم همه سیستمها یک جور میشناختن
    با کابلهای مختلف هم تست کردم حتی با تبدیل حرفه ای sata و ide به usb

اینو بگم توی دیوایس ویندوز به عنوان سخت افزار میشناسه ولی نه فرمت میشه و نه چیز دیگه ای ولی توی مای کامپیوتر به هیچ وجه هارد رو نمیشناسه و درایو نمیاد هم در xp و هم در 7

سلام یعنی تو disk managment هم اثری ارش نیست ؟
    یک عکس از disk managment بدین

13. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •