سر کاری؟؟ خوب برو بگیر امتحان کن. منم خواستم سرویسم و تمدید کنم که از این سرویس جدید آگاه شدم. شما از چه شرکتی سرویس دارید؟ 3000kB ????? چه سرویسیه؟ چنده؟ امتحانش ضرر نداره!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سر کاری؟؟ خوب برو بگیر امتحان کن. منم خواستم سرویسم و تمدید کنم که از این سرویس جدید آگاه شدم. شما از چه شرکتی سرویس دارید؟ 3000kB ????? چه سرویسیه؟ چنده؟ امتحانش ضرر نداره!![]()
راستی نمایشگاه از چندم شرو میشه؟ این سرویس و فک کنم 5 یا 6 روزه که شاتل اورده
دیدم اما نتونستم رای بدم . چطوریه؟![]()
یکی از بچه های همین تاپیک سرویس 1 مگ اندیشه رو گرفته بود و میگفت سرعت لینک مستقیمش تا 400 کیلو میرسه البته تو مسنجر به من گفته بود تو تاپیک ننوشته بود این مال اون موقعیه که سرعت 128 محدود تا حدود 170 180 میرسید
این سرویسی که تست دنلود منجرشو گذاشتم 2 مگ شاتل دوست عزیز.
متاسفانه بستنش!
نوشتن باید با ما هماهنگ میکردی!
آخه من که نمیدونستم این جوریه؟
حالا میخوام باهاشون هماهنگ کنم تا یا بازش کنن و یا اجازه بدن یکی دیگه ایجاد کنم!
هر وقت ردیف شد بهتون خبر میدم! راستی برای اینکه نظرسنجی جامع و کامل باشه پیشنهادی ندارید؟
مثلا شرکتی از قلم نیفتاده؟
ممنون
---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
از 2 تا 6 آذر
من هنوزم به این سرعت مشکوکم...جز اینکه فیبر نوری کار گذاشته باشن
در ضمن جناب رامین خان فک کنم این لینکو من تو فیس بوک و در بخش گلساریای فیس بوک معرفی کردم شما اونجا ظاهرا با نام armin esm فعالیت میکنن و در پیجتون نوشتین کارمند شاتل( Employers shatel)
دوستانیم که اینجا هستن سعی میکنن اطلاعات درست بدن تا بقیه تصمیم درست بگیرن واسه منم شاتل یا اندیشه فرقی نمیکنه، اگه شاتل بهتر باشه مطمئنا میام اونجا...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان این نمایشگاهی که میگید . مربوط به چیه ؟از 2 تا 6 اذر کجا ؟ممنون
---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------
شاتل مرکز 4 - 128 - محدود
.
واقعا این پینگ داره چند روز داغون میکنه اعصابمونو
.
الان این کمکه کمشه - تو بازی های انلاین بالای 1000
شاتل دیگه خودشو گیر اورده - بخاطر پینگ شاتلو انتخاب کردم اما الان این وضعمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)