اقا برای اینکه ابروتون نره اسم منو وارد نکردید؟؟؟
اقا برای اینکه ابروتون نره اسم منو وارد نکردید؟؟؟
البته دوستان قدیمی تر ار ما مسلما حرفه ای تر و با تجربه تر از من هستند اما چون من اخیرا شروع به نوبل کردن روستا ها کردم گفتم بد نیست از تجربه خودم کمی در احتیار دوستان جدید تر قرار بدم شاید مفید واقع شود!
در نوبل کردن بازی تریبال اگر کمی حوصله خرج بدیم ودقت کنیم احتمال کشته شدن نوبل من ها خیل پایین می یاد!و در ضمن خیلی راحت و سریع نوبل انجام می شه من خودم بدین صورت عمل می کنم:
اول اگر قربانی چند روستا داشته باشه شروع به فیک اتک یا حمله دروغین به روستا های دیگر قربانی می کنم در حمله دروغین هم باید حوصله خرج بدیم و لااقل 8 حمله دروغین به فاصله کم و از دو-سه روستا به هر یک از روستاهای قربانی انجام بدیم تا قربانی به این شتباه و سردرگمی برسد که کدام روستای من نوبل می شود؟!
به فاصله کمی از حمله دروغین حمله اصلی به روستایی که قرار هست نوبل بشه انجام می دم در این مرحله دقت خیلی مهم هست ابتدا تمام رالی پوینت ها یا اتاق فرمان حمله همه روستاهای حمله کننده رو باز می کنم وفاصله زمانی تمام یونیت های مهم و لشکرهایی را که قرار هست حمله کنند از روستاهای مختلف خودم تا روتایی که قرار هست نوبل شود به دست می آورم فاصله های زمانی را یکجا یادداشت کنید حالا حمله را از دورترین روستا با نوبل من شروع می کنیم(چون نوبل من کند ترین نیرو هست) خوب باید 4 نوبل ما به گونه ای حمله کنند که به فاصله 2-3 دقیقه از هم دیگر به روستای قربانی برسند از طرف دیگه باید حمله به گونه ای تنظیم کنیم که نیروهای پاکسازی به فاصله 5 دقیقه قبل از رسیدن اولین نوبل من به روستای قربانی برسند اگر محاسبات درست انجام داده باشید به فاصله 10 دقیقه از رسیدن نیروهای شما روستا نوبل می شود!
نکته: سعی کنید نوبل من ها را در روستاهای نزدیک به هم خود بسازید تا این تنظیمات به راحتی انجام شود---
نکته 2 اگر دونوبلمن از یک روستا و دو نوبل من از روستای دیگر باشند تنظیمات زمانی راحت تر انجام می شود
نکته 3 در بسیاری از مواقع تنظیم رسیدن نیروهای پاک کننده و 4نوبل من غیر ممکن می شود پس بهتر است دونیروی پاکسازی داشته باشیم نیروی پاکسازی اول (که ممکن است چند لشکر باشد-)قبل از دونوبل من اولی و نیروی پاکسازی دوم قبل از دو نوبل من دومی برسندنیروی پاکسازی دوم برای این هست که اگر نیروی ساپورت جدیدی به روستای قربانی رسیده قبل از رسیدن دو نوبل من آخر از بین برود این حالت همیشه امکانپذیر هست وامکان انجام نشدنش 0 هست و مسلما نیروی پاکسازی دوم هم باید به اندازه کافی قوی باشد
همه اینه مستلزم داشتن نیروهای قوی می باشد پس تا زمانی که که نیروی تبردار لااقل 7000و السی ها 3000 نشده اند به فکر نوبل کردن یک روستای قوی نباشید!!
مگر اینکه یک نفر مرامی بخواد براتون روستا پاک کنه!
Last edited by Ali-ss; 16-11-2007 at 21:06.
عجب پیشنهاد توپی دادم
اون را كه قبول دارم من اينو دارم ميگم Ranking>>> Opponents defeated>>> As attacker
روي اين تاثير دارد فقط
نه وحید جان ,جا افتاده
به بردیا بگو تو لیست اضافه کنه
بچه ها به ورلد 6 هم بیاین
تریپ اول ورلد 6 حدود 99 میلیون پوینت امتیاز داره!
من که 800 پینت دارم میخوام برم برای غارت
اقا شما چجوری بهش لینک می دید یا رنگشو عوض می کنین و یا اینکه bold می کنین؟
آره ولی در کل تو امتیازه پوینتت تاثیری نداره
یوزرت چیه وحید؟بگو بزاریم توی لیست.من که گفتم هر کسی فکر میکنه اسمش نیست بیاد اینجا بگه تا توی لیست قرار داده بشه.
این فایل راهنما دانلود نمی شه یک نداره بده من بخونم
هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)