تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 787 از 1635 اولاول ... 2876877377777837847857867877887897907917978378871287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,861 به 7,870 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

امروز رفتم دی 550 رو بخرم باز فروشنده شروع کرد به مخ زدن که تو که داری هزینه می کنی نیکون دی 90 بگیر .
    بخدا دیگه هنگ کردم می خواستم دی 500 بگیرم گفتن برای 200 تومن بیشتر خسیس گیری در نیار دی 550 بگیر حالا میگن 350 بیشتر هزینه کن دیگه لنز نمی خواد . همینطور داره به مبلغش اضافه میشه . حتما بخوام دی 90 بخرم باز یکی دیگه رو میگن بگیر تا حالا هزینه ای رو که بخوام بکنم دو برابر نظر اول ( دی 500 ) رو باید بکنم .
    از هر عکاسی هم که میپرسم چیزی رو که خودش کار میکنه میگه . ولی فروشنده میگه کار با نیکون راحت تره .
    امروز کم کم به این نتیجه رسیدم دوربین رو بیخیال بشم .
    حالا به نظر شما کنون دی 550 یا نیکون دی 90 .
    زودتر این دوربین رو بخرم شما ها از شر من راحت بشید
    D90 دوربين خيلي خوبيه ولي تكنولوژي اون مال 3 سال پيشه با اين حال در حال حاضر توسط خيلي از عكاسان حرفه اي خريداري ميشه و استفاده ميشه ولي من جاي شما باشم همون 550D رو ميخرم تا خيالم در آينده راحت باشه و بدونم جديدترين تكنولوژي رو تا چند سال آينده دارم بعد اگه لازم شد براش لنز مناسب ميخرم. پيشنهاد من اينه كه فعلا 550D بخريد و باهاش كار كنيد تا دقيقا معلوم شه چه لنزي نياز داريد بعد هزينه كنيد و دوربينتون رو كامل كنيد. گرچه ممكنه اصلا با توجه به موارد استفاده هيچوقت به لنز نياز پيدا نكنيد.

2. 5 کاربر از toolhelp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه behzad_zn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

امروز رفتم دی 550 رو بخرم باز فروشنده شروع کرد به مخ زدن که تو که داری هزینه می کنی نیکون دی 90 بگیر .
    بخدا دیگه هنگ کردم می خواستم دی 500 بگیرم گفتن برای 200 تومن بیشتر خسیس گیری در نیار دی 550 بگیر حالا میگن 350 بیشتر هزینه کن دیگه لنز نمی خواد . همینطور داره به مبلغش اضافه میشه . حتما بخوام دی 90 بخرم باز یکی دیگه رو میگن بگیر تا حالا هزینه ای رو که بخوام بکنم دو برابر نظر اول ( دی 500 ) رو باید بکنم .
    از هر عکاسی هم که میپرسم چیزی رو که خودش کار میکنه میگه . ولی فروشنده میگه کار با نیکون راحت تره .
    nikon d3100 بهترین گزینه برای شماست!
    اینم یه گزینه جهت سردر گمی بیشتر شما

4. 3 کاربر از behzad_zn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

به چه دلیل لطفن؟
    و چرا با خنده؟ )
    اصلا فکر d5000 رو نکنید مشکل داره تعدادیش هم از بازار جمع شده (توسط نیکون) البته نه تو ایران
    همون 500 خوبه
    یادم نیست اما قصد بدی نداشتم

550 بخر به قول دوستمون به روز تره
    d3100 هم عالیه اما من از بین این دو 550 رو انتخاب میکنم (همین جوری)
    شما برو فروشگاه هر دو رو دست بگیر ببین با کدوم بیشتر حال میکنی تمام
    Last edited by ELSIN; 20-01-2011 at 17:38.

6. 3 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه deluge28's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ممنون از تموم دوستاني كه راهنمايي كردن ،‌خوب با توجه به پيشنهادات ارائه شده من به اين مدلها رسيدم،‌ كه حالا سئوالم هم عوض ميشه،‌از اينكه چي بخرم به اينكه كدوم از اينها رو بگيرم (پيشرفت حاصل شد)...

canon G12
    canon S90(S95
    Panasonic Fz40

( HS10 و SX30 بدليل وزن بالاي 600 گرم حذف شدند.)

استفاده ي كلي هم مجددا ميگم كه استفاده كاملا معمولي، عكس و فيلم،‌خانوادگي و طبيعت و ابنيه و...و اينكه به لرزش دست هم زياد حساس نباشه، جمع و جور باشه.. و يه نكته ي ديگه هم اينكه كانن G12 يه مقدار بالاتر از بودجه ي پيش بيني شدس، پس يه جورايي رقابت بين اون دوتا دوميه هست ولي اگه جي 12 خيلي ارجحيت داشته باشه براي مصرف معمولي، مثلا كيفيت عكس يا فيلمش خيلي فوق العاده تر نسبت به اونا باشه،‌ ميشه بودجه رو بالا برد،‌

بازم تشكر و سپاس از دوستاني كه زحمت ميكشن و وقت ميذارن و نظر ميدن.
    Last edited by deluge28; 20-01-2011 at 18:52.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اصلا فکر d5000 رو نکنید مشکل داره تعدادیش هم از بازار جمع شده (توسط نیکون) البته نه تو ایران
    همون 500 خوبه
    یادم نیست اما قصد بدی نداشتم

550 بخر به قول دوستمون به روز تره
    d3100 هم عالیه اما من از بین این دو 550 رو انتخاب میکنم (همین جوری)
    شما برو فروشگاه هر دو رو دست بگیر ببین با کدوم بیشتر حال میکنی تمام
    سلام
    من یکساله که d5000 دارم و فوقالعادست و هیچ مشکلی هم نداره و تو تمتام رویو ها هم چیزه بدی ازش نگفتند . اگه بودجتون برای d90 کافی نیست d5000 با داشتن همون سنسور نیازتون رو برطرف میکنه .

و در مورد مقایسه d90 و 550d نیکون با کلی فاصله از 550d جلوتره و تو کلاس بالاتری ارزیابی میشه .

9. 2 کاربر از vchip بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون از تموم دوستاني كه راهنمايي كردن ،‌خوب با توجه به پيشنهادات ارائه شده من به اين مدلها رسيدم،‌ كه حالا سئوالم هم عوض ميشه،‌از اينكه چي بخرم به اينكه كدوم از اينها رو بگيرم (پيشرفت حاصل شد)...

canon G12
    canon S90(S95
    Panasonic Fz40

( HS10 و SX30 بدليل وزن بالاي 600 گرم حذف شدند.)

استفاده ي كلي هم مجددا ميگم كه استفاده كاملا معمولي، عكس و فيلم،‌خانوادگي و طبيعت و ابنيه و...و اينكه به لرزش دست هم زياد حساس نباشه، جمع و جور باشه.. و يه نكته ي ديگه هم اينكه كانن G12 يه مقدار بالاتر از بودجه ي پيش بيني شدس، پس يه جورايي رقابت بين اون دوتا دوميه هست ولي اگه جي 12 خيلي ارجحيت داشته باشه براي مصرف معمولي، مثلا كيفيت عكس يا فيلمش خيلي فوق العاده تر نسبت به اونا باشه،‌ ميشه بودجه رو بالا برد،‌

بازم تشكر و سپاس از دوستاني كه زحمت ميكشن و وقت ميذارن و نظر ميدن.
    با توجه به بودجه شما بهترين انتخاب FZ40 هست ولي اگه مثل من به نويز خيلي حساس هستيد به نظرم S95 خيلي بهتره
    اينم نمونه عكس از اين دوربين (S95) كه با ديدن عكس اصلي فكر كردم با دوربين حرفه اي گرفته شده بسيار با كيفيت بود... اين دوربين بازترين ديافراگم رو تو هم رده هاش داره واين يك امتياز خيلي خوب محسوب ميشه و فلاش بسيار قوي با توجه به اندازه كوچك و سنسور بزرگ كه به مقدار زياد باعث كاهش نويز ميشه...

Last edited by toolhelp; 20-01-2011 at 22:30.

11. 4 کاربر از toolhelp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با سلام . من یه مشاوره می خوام برای خرید یه دوربین . ممنون میشم راهنمایی کنید . البته توضیحات هر کدوم از این دوربینهاییی رو که قید کردم تو این سایت و جاهای دیگه خوندم اما نتیجه . به نظر شما معایب و مزایای کدوم مدل بهتره و در کل نظرتون در موردشون چیه

HS10
    SX30
    FZ100
    اینکه hs10 باتری میخوره خوبه یا بده ؟ پیشنهاد مدل دیگه ای که بهتر باشه دارین؟ ممنون

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

D90 دوربين خيلي خوبيه ولي تكنولوژي اون مال 3 سال پيشه با اين حال در حال حاضر توسط خيلي از عكاسان حرفه اي خريداري ميشه و استفاده ميشه ولي من جاي شما باشم همون 550D رو ميخرم تا خيالم در آينده راحت باشه و بدونم جديدترين تكنولوژي رو تا چند سال آينده دارم بعد اگه لازم شد براش لنز مناسب ميخرم. پيشنهاد من اينه كه فعلا 550D بخريد و باهاش كار كنيد تا دقيقا معلوم شه چه لنزي نياز داريد بعد هزينه كنيد و دوربينتون رو كامل كنيد. گرچه ممكنه اصلا با توجه به موارد استفاده هيچوقت به لنز نياز پيدا نكنيد.
    هر دوی این دوربین ها و همچنین D3100 دوربین های خوبی هستند
    بر اساس نیاز و نوع عکاسی ،لنزهای مورد نیازت رو تعیین کن و براساس لنزها برند دوبین ت رو تعیین کن
    در صورت انتخاب نیکون باید بدونی بدنی دی 90 بهتره و فیلمبرداریه دی 3100 بهتره و دوربین جدیدتریه اما دی 90 یک سطح بالاتر محسوب میشه گرچه فیلمبرداریش در حد دی 3100 نیست

---------- Post added at 08:34 AM ---------- Previous post was at 08:30 AM ----------

با سلام . من یه مشاوره می خوام برای خرید یه دوربین . ممنون میشم راهنمایی کنید . البته توضیحات هر کدوم از این دوربینهاییی رو که قید کردم تو این سایت و جاهای دیگه خوندم اما نتیجه . به نظر شما معایب و مزایای کدوم مدل بهتره و در کل نظرتون در موردشون چیه

HS10
    SX30
    FZ100
    اینکه hs10 باتری میخوره خوبه یا بده ؟ پیشنهاد مدل دیگه ای که بهتر باشه دارین؟ ممنون
    HS10 :زوم عالی ،فول آپشنه تصویرش نویزی اما بعد از ادیت واقعا عالی میشه
    SX30 :زوم عالی عکاسی خوب
    FZ100 :بهترین فیلمبرداری عکاسی قابل قبول

---------- Post added at 08:38 AM ---------- Previous post was at 08:34 AM ----------

من این مورد رو نکته مثبت می دونم علتش رو یک بار مفصل توضیح دادم اما خلاصشو رو بگم این فاکتور باعث میشه تا موقعی که دوربین سالمه به آسونی براش باتری خوب تهیه کنی اما در هر حال این باعث میشه وزن باتری بیشتر بشه

14. 2 کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه golli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اصلا فکر d5000 رو نکنید مشکل داره تعدادیش هم از بازار جمع شده (توسط نیکون)
    سلام
    من یکساله که d5000 دارم و فوقالعادست و هیچ مشکلی هم نداره و تو تمتام رویو ها هم چیزه بدی ازش نگفتند . اگه بودجتون برای d90 کافی نیست d5000 با داشتن همون سنسور نیازتون رو برطرف میکنه .

و در مورد مقایسه d90 و 550d نیکون با کلی فاصله از 550d جلوتره و تو کلاس بالاتری ارزیابی میشه .
    مرسی ولی...ای باباع..چه راهنمایی‌های متناقضی خب

داره خودمونی میشه Mohammad_Asus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

ممکنه من رو در خرید یک دوربین کامپکت نیمه حرفه ای عکاسی - فیلم برداری راهنمایی کنید ؟

قیمت (با حساب تجهیزات اضافی مثل کیف و...) حدود 600.000 تومان

وزن و ابعادش برام مهمه ، همچنین کیفیت فیلم برداریش...

نظرتون راجع به G12 چیه ؟

پیشاپیش ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •