تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 787 از 1219 اولاول ... 287687737777783784785786787788789790791797837887 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,861 به 7,870 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز کی گفته حالا اگه کپی خور کنی نمیشه آنلاین بازی کنی ؟؟؟

کپی خور هم کنی میشه آنلاین بازی کرد فقط ریسکش بالاست و ممکنه از طرف شرکت سونی به جرایم بازی های رایانه ای دچار شی و مثلا یه چیزی مثل بن وبر یک دستگات بشه .

پس کی گفته نمیشه آنلاین بازی کرد شما برو تو سایت ps3 hacks الان شونصد تا برنامه ه ک p s n داره !!!

حالا شاید شما وضع مالیت خوبه و پولداری می خوای 70 هزار تومن 70 هزار تومن پول بازی اورجینال بدی !!!!!!

Last edited by hamed-akbarie; 19-06-2011 at 13:35.

2. این کاربر از hamed-akbarie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی به منم کمک کنه.چطوری باید tekken 6 رو اجرا کنم؟این بازی دارای فایل بالای 4 گیگ هست و نمیدونم باید با کدوم نرم افزار split کنم اون فایلو.یکی توضیح بده.
    من نمی دونم مشکل شما چیه ولی من بازی رو راحت اجرا می کنم . از اون جایی که حجم فایل های بازی بالاست

حتما باید در هارد دستگاه کپی بشه . با برنامه مولتی من که راحت اجرا میشه !!!

اتفاقا انقد که شما میگید مشکل داره به نظر من اصلا مشکل نداره .. راحتم اجرا میشه همین الانم داشتم بازی می کردم .
    __________________________________________________ _______________________________________________

راستی بچه ها یه سوال داشتم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من یک دو هفته دیگه می خوام برم 10 الی 12 تا بازی ps3 بگیرم البته کپی آخرین بازی که گرفتم socom بود ...... کسی خبر داره بازی جدید

چی اومده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگرم کسی مایل بود بگه یه جا قرار بزاریم با هم بازی ها کپی رو مبادله کنیم الانم 45 تا بازی دارم .....

یه سوال دیگه هم داشتم من تو بازی اره 2 saw 2 یه قسمتش گیر کردم حوصلمم نمیکشه ردش کنم اونجایی که تو یه اتاقی باید گوشتارو

جا به جا کنی تا در باز شه اگر نه بمبه می ترکه کسی بلده باید چی کار کنم ؟؟؟

__________________________________________________ ___________

یه سوال دیگه هم از ناصر جان داشتم حالا اگه کسی هم بلده جواب بده من آگاه شم ؟؟؟

اگه برنامه Iris Manager ا خوبه و فایل های بالای 4 گیگ رو فقط میرزه تو هارد پس چرا همه از برنامه multiman

استفاده می کنن و اصلا چه مزیتی برنامه multiman نصبت به Iris Manager ا داره که همه ازش استفاده می

کنن .

آیا ورژن جدید این برنامه اصلا Iris Manager ا ارایه شده ..... یا مشکلاتی داره که کمتر ازش استفاده میشه ...
    Last edited by hamed-akbarie; 19-06-2011 at 14:12.

4. این کاربر از hamed-akbarie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

9 راهنمایی

سلام به همه ی دوستان .قبل از هر چیز عذر می خوام که پست من طولانیه.

من چند سالی هست که دیگه کنسول ندارم و از PC استفاده می کنم برای بازی. اما PC من نیاز به تغییر کلی داره و نمی دونم الان قیمت قطعات چنده و فکر نمی کنم به صرفه باشه . کلا می خوام بدونم با توجه به این که PS4 آخر 2012 میاد و حدود 1 سال و 5 ماه دیگه release میشه ، به صلاح هست من ps3 کپی خور بخرم یا نه ؟ و در کل اگر بخوام بگیرم :

1.چند گیگ بگیرم که بتونم راحت بازی های کپی رو اجرا کنم . و قیمت هاش چطوریه ؟
    2.fat از کجا می تونم پیدا کنم و تفاوت قیمتش با slim چقدره ؟
    3.کپی خور شدن دستگاه باعث هنگ یا از بین رفتن نمی شه ؟
    4.همه ی بازی ها به صورت کپی اجرا می شه یا محدودیت داره ؟
    5.من تلویزیون hd ندارم . آیا خیلی تفاوت ایجاد می شه تو کیفیت بازی ها ؟
    6. اینترنت آزاد هم داره که بشه با adsl تو اینترنت رفت یا خیر ؟

7. به غیر از گیمینگ آیا این دستگاه بلوری پلیر هم به حساب میاد برای فیلم دیدن یا نه ؟ و قابلیت خاص دیگه ای داره ؟ مثلا نرم افزار خاصی یا چیزی که بشه باهاش اجرا کرد ؟ چون این دستگاه به نظر خیلی هیولا میاد !

واقعا ببخشید که طولانی شد . خواهش می کنم دوستان تجاربشون رو در میون بذارن تا ببینم با حدود 500 تومن کامپیوترم رو تغییر بدم یا کنسول بخرم چون هدفم بازی هستش و کیفیت و مدت طولانی بازی کردن برام مهمه .

با سپاس فراوان ،
    مجید.

6. این کاربر از majooly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان .قبل از هر چیز عذر می خوام که پست من طولانیه.

من چند سالی هست که دیگه کنسول ندارم و از PC استفاده می کنم برای بازی. اما PC من نیاز به تغییر کلی داره و نمی دونم الان قیمت قطعات چنده و فکر نمی کنم به صرفه باشه . کلا می خوام بدونم با توجه به این که PS4 آخر 2012 میاد و حدود 1 سال و 5 ماه دیگه release میشه ، به صلاح هست من ps3 کپی خور بخرم یا نه ؟ و در کل اگر بخوام بگیرم :

1.چند گیگ بگیرم که بتونم راحت بازی های کپی رو اجرا کنم . و قیمت هاش چطوریه ؟
    2.fat از کجا می تونم پیدا کنم و تفاوت قیمتش با slim چقدره ؟
    3.کپی خور شدن دستگاه باعث هنگ یا از بین رفتن نمی شه ؟
    4.همه ی بازی ها به صورت کپی اجرا می شه یا محدودیت داره ؟
    5.من تلویزیون hd ندارم . آیا خیلی تفاوت ایجاد می شه تو کیفیت بازی ها ؟
    6. اینترنت آزاد هم داره که بشه با adsl تو اینترنت رفت یا خیر ؟

7. به غیر از گیمینگ آیا این دستگاه بلوری پلیر هم به حساب میاد برای فیلم دیدن یا نه ؟ و قابلیت خاص دیگه ای داره ؟ مثلا نرم افزار خاصی یا چیزی که بشه باهاش اجرا کرد ؟ چون این دستگاه به نظر خیلی هیولا میاد !

واقعا ببخشید که طولانی شد . خواهش می کنم دوستان تجاربشون رو در میون بذارن تا ببینم با حدود 500 تومن کامپیوترم رو تغییر بدم یا کنسول بخرم چون هدفم بازی هستش و کیفیت و مدت طولانی بازی کردن برام مهمه .

با سپاس فراوان ،
    مجید.
    دوست عزیز به نتیجه خوبی رسیدی
    اول خیالت راحت ps4 هنوز وجود خارجی نداره و تو مرحله تحقیق و بررسیه و تا 2013-14 فکر نکنم خبری بشه
    1.الان تو بازار مدلهای مختلف هست پیشنهاد من یه اسلیم 160 گیگ(حدودا 470 تومن) با یه هارد اکسترنال 500 گیگ یا 650 گیگ(حدودا 90 تومن)هست
    2.فت پیدا میشه ولی دسته دوم هست که خب نگیری بهتر ولی بسته به جیبت تصمیم با خودته یه فت80 گیگ یا 40 گیگ(حدودا 200تا230 تومن) با یه هارد اکسترنال500 گیگ 80 تومنی به نظر ارزون در میاد
    3.هنگ میکنه بعضی مواقع ولی خطری نداره نگران نباش
    4.بیشتر بازی ها اجرا میشه تقریبا 98% بازی ها
    5.متاشفانه رو crt tv اصلا کیفیت جالبی نداره ولی قابل تحمل هست با کمی دقت ولی روی lcd میتونی راحت بازی کنی اگه hd هم نباشه
    6.بله
    7.هیولا رو خوب اومدی بله همه اینایی که گفتی میشه.در مورد نرم افزار انتظار pc نداشته باشه برنامه های مولتی مدیای ساده رو میشه اجرا کرد البته مخصوص ps3 نه هر برنامه ای

در نهایت شک نکن ps3 خیلی بهتر از pc جواب نیازت رو میده.هرگز شک نکن
    اینم بگم فصل تابستون قیمتها کهکشانی میشه واسه همین قیمت دقیق رو ندارم
    Last edited by alipsp; 19-06-2011 at 14:53.

8. 2 کاربر از alipsp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست عزیز به نتیجه خوبی رسیدی
    اول خیالت راحت ps4 هنوز وجود خارجی نداره و تو مرحله تحقیق و بررسیه و تا 2013-14 فکر نکنم خبری بشه
    1.الان تو بازار مدلهای مختلف هست پیشنهاد من یه اسلیم 160 گیگ(حدودا 470 تومن) با یه هارد اکسترنال 500 گیگ یا 650 گیگ(حدودا 90 تومن)هست
    2.فت پیدا میشه ولی دسته دوم هست که خب نگیری بهتر ولی بسته به جیبت تصمیم با خودته یه فت80 گیگ یا 40 گیگ(حدودا 200تا230 تومن) با یه هارد اکسترنال500 گیگ 80 تومنی به نظر ارزون در میاد
    3.هنگ میکنه بعضی مواقع ولی خطری نداره نگران نباش
    4.بیشتر بازی ها اجرا میشه تقریبا 98% بازی ها
    5.متاشفانه رو crt tv اصلا کیفیت جالبی نداره ولی قابل تحمل هست با کمی دقت ولی روی lcd میتونی راحت بازی کنی اگه hd هم نباشه
    6.بله
    7.هیولا رو خوب اومدی بله همه اینایی که گفتی میشه.در مورد نرم افزار انتظار pc نداشته باشه برنامه های مولتی مدیای ساده رو میشه اجرا کرد البته مخصوص ps3 نه هر برنامه ای

در نهایت شک نکن ps3 خیلی بهتر از pc جواب نیازت رو میده.هرگز شک نکن
    اینم بگم فصل تابستون قیمتها کهکشانی میشه واسه همین قیمت دقیق رو ندارم

ممنون دوست عزیز به خاطر اینکه جواب سوالاتم رو دادین . خیالم راحت شد . خواستم بگیرم حتما با شما و بچه های سایت مشورت می کنم . به زودی .

بازم ممنون ،
    مجید.

10. 2 کاربر از majooly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بازی‌های جدید چیکار میکنی‌?

12. این کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

بازی‌های جدید چیکار میکنی‌?
    کی من؟؟!!
    کی این؟؟!!
    والا inFAMOUS 2 آخریشه که اجرا میشه

14. 2 کاربر از alipsp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با Majooly بودم

16. 2 کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hosein ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام دوستان .
    یه بازی بود که حدود یه سال پیش همه تعریف میکردنش.اسم بازی کامل یادم نیست ولی میگفتن خیلی خوبه.
    force unleashed چیزیه که تو ذهن من باقی مونده.میخواستم بپرسم اسم کامل بازی چیه و چه جور بازی ای هست؟اگه خوبه برم بگیرمش.
    بازی l.a noire چه طوره؟ارزش داره برم بخرمش؟در ضمن من از gta متنفرم و شنیدم این بازی در سبک gta هست.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

بچه ها کسی خبر نداره قیمت اسلیم 320 گیگ الان چند شده ؟ آخه من شنیدم واقعا قیمتش فضایی رفت بالا فکر کنم نزدیک

مریخ باشه ؟؟ فکر کنم بالای 500 تومن !!!

ولی خداییش اگه چشم نمی زنین یه چیزی بگم : من وسط ماه فروردین دستگاه 320 گیگو 430 تومن با هکش گرفتم . یعنی

خود دستگا رو هولو هوشه 400 تومن گرفتم. حالا بماند که باسش 700 خرج کردیم

من چند سالی هست که دیگه کنسول ندارم و از PC استفاده می کنم برای بازی. اما PC من نیاز به تغییر کلی داره و نمی دونم الان قیمت قطعات چنده و فکر نمی کنم به صرفه باشه .
    سلام عزیز . ببین کامپیوتر ارزش ارتقا نداره من خودم هر 2 الی 3 سال کامپیوترمو ارتقا می دادم ولی فایده نداره . به خیر از گرافیکش دنگو فنگ بازی نصب کردن داره !!

با توجه به این که PS4 آخر 2012 میاد و حدود 1 سال و 5 ماه دیگه release میشه ، به صلاح هست من ps3 کپی خور بخرم یا نه
    عزیز من ps4 تا اواخر سال 2014 هم نمی یاد . تازه هنوز سونی خبر قطعی از اون منتشر نکرده . این که چیزی نیست هنوز ازشم رونمایی

نشده تازه اینم چیزی نیست اگرم بیاد قیمتش دیگه فضایی نیست . کهکشانییه یعنی بالا 1000000 میلیون تومن که من پولشو ندارم بگیرم !!!

تو رو نمی دونم شاید داشته باشی ؟؟؟
    Last edited by hamed-akbarie; 19-06-2011 at 19:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •