سلام
من بازی تام رایدر نصب کردم مشخصات مامپوتر هم به اون میخوره ولی وقتی وارد بازی میشم استارت میزنم کلی طول میده آخرش هم خودش را ریست میکنه من باید چیکار کنم
سلام
من بازی تام رایدر نصب کردم مشخصات مامپوتر هم به اون میخوره ولی وقتی وارد بازی میشم استارت میزنم کلی طول میده آخرش هم خودش را ریست میکنه من باید چیکار کنم
من یه سرچی کردم برای مشکلت:
این ارور معمولا باشه هم مشکلی نداره و بازی اجرا می شه اما نمی دونم چرا درمورد تو اینطوری نیستش
1- یا پچی که نصب کردی ورژن درست بازی تو نیست
2- یا چون بازی رو کرک شده است این مشکل پیش اومده که نمی دونم چطور باید حل شه شاید اگه اول پچ رو نصب کنی بعد بازی رو کرک کنی درست شه
در هر حال مشخصات سیستمت؟
نه خواهش می کنم
برو به کنترل پنل
Hardware and Sound>Sound>speakers>Advanced
Set the default format to 24 Bit, 48000 Hz
فکر کنم درست شه
در هر حال مشخصات سیستمت؟[/QUOTE]
رم 2 گیگ گرافیک جی فرس 7300 سی پی یو 3800 مادربورد ابیت kn9s
سلام من بازی left 4 dead رو گرفتم و نصب کردم ولی هنگام اجرا با پیغام خطای زیر مواجه می شوم
couldn't allocate any server ip port tried 1 addresses
سلام دوست عزیز.این مشکل به خاطر اشتباه شرکت Epic است و تو بعضی سیستم ها این اتفاق میفته.
نمیدونم تا حالا پچ براش داده یا نه اما برای اینکه مشکلت رو حل کنی کافیه تاریخ کامپیوترت رو به 1 یا 2 سال عقب برگردونی بعد براحتی بازی کنی.
اگه بخوای بازی رو آفلاین بازی کنی نباید همچین خطایی بده
بهتره دوباره نصبش کنی ممکنم هست مشکل پچ بازی باشه
Last edited by Ar@m; 03-02-2009 at 23:23.
شاید اگه system restore انجام بدی درست بشه
agha man 2bare windows rikhtam bazi ro 2 bare install kardam faghat ham chaptere 12 mooonde ama vaghti mikham varede bazi sham mizane bayad be net vasl shi manam misham
bad mige ma 1 code behet mail mikonim oon roo vared kon
bayad chi kar konam
?
fekr nakonam dafe aval az in kara karde basham
Last edited by EHHASSATNI; 06-02-2009 at 02:46.
سلام ببخشید که بازم مزاحم شدم من بازی هری پاتر 1و3 یعنی سنگ جادو و زندانی ازکابان از سری بازیهای سریر رو گرفتم وقتی نصبش میکنم خیلی راحت نصب میشه و مینویسه بازی با موفقیت نصب شد ولی وقتی روش کلیک میکنم صفحه سیاه میشه ولی توی بازی نمیره در ضمن بازیش همچین سیستم بالایی هم نمیخواد حدود 1.5gb hd .256mb ram . direct x 9.0 در مورد سیستم خودم هم 3 گیگ رم دارم و کارت گرافیکم nvidia lumenex direct x 10 512 اگه میشه راهنماییم کنین
من جواب رو نمیدونم.از این سایت هم چیزی سر در نیاوردم.آقا شما رو به جان هر کی که دوست دارین روش حل این مشکل رو به من هم بگین.کلافم کرده.تا حالا 5 بار این گیو رو نصب کردو.2 بار عوضش کردم ولی مشکلم حل نشده.نمیدونم چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)