تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 787 از 1667 اولاول ... 2876877377777837847857867877887897907917978378871287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,861 به 7,870 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

داره خودمونی میشه HEGOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    من بازی تام رایدر نصب کردم مشخصات مامپوتر هم به اون میخوره ولی وقتی وارد بازی میشم استارت میزنم کلی طول میده آخرش هم خودش را ریست میکنه من باید چیکار کنم

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

از هیچ سیستم ضدی استفاده نمیکنم
    من یه سرچی کردم برای مشکلت:
    این ارور معمولا باشه هم مشکلی نداره و بازی اجرا می شه اما نمی دونم چرا درمورد تو اینطوری نیستش
    1- یا پچی که نصب کردی ورژن درست بازی تو نیست
    2- یا چون بازی رو کرک شده است این مشکل پیش اومده که نمی دونم چطور باید حل شه شاید اگه اول پچ رو نصب کنی بعد بازی رو کرک کنی درست شه

سلام
    من بازی تام رایدر نصب کردم مشخصات مامپوتر هم به اون میخوره ولی وقتی وارد بازی میشم استارت میزنم کلی طول میده آخرش هم خودش را ریست میکنه من باید چیکار کنم
    در هر حال مشخصات سیستمت؟

این آدرس عکساست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببخشید که وقتتو می گیرم

ممنون که توجه می کنی
    نه خواهش می کنم
    برو به کنترل پنل
    Hardware and Sound>Sound>speakers>Advanced
    Set the default format to 24 Bit, 48000 Hz
    فکر کنم درست شه

داره خودمونی میشه HEGOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

در هر حال مشخصات سیستمت؟[/QUOTE]

رم 2 گیگ گرافیک جی فرس 7300 سی پی یو 3800 مادربورد ابیت kn9s

داره خودمونی میشه amir-hj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd

پيش فرض مشکل در اجرای بازی left 4 dead

سلام من بازی left 4 dead رو گرفتم و نصب کردم ولی هنگام اجرا با پیغام خطای زیر مواجه می شوم
    couldn't allocate any server ip port tried 1 addresses

پروفشنال mr6768's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ســـــــــاری

پيش فرض

بازیgears of wars و برنامه Xlive را نصب کردم و وقتی که رو ایکن بازی مزنم صفحه ای باز میشه که در ان گزینه های مثل UPDATE و RUN GAME و غیره اجرا میشه و زمانی که رو گزینه RUN GAME میزم ERROR میده و این پنجره با این توضیحات زیر باز میشه .

YOU CONNOT RUN THE GAME WITH MODIFID EXECUTABLE CODE. PLEASE REINSTAL THE GAME ادرسی که بازی در ان نصب شده.

حالا میخواستم ببینم مشکل بازی چیه. چون چند بار DVD هاش کپیش را فروشنده عوض کرد که اخر سر هم DVD اورجینال داد که مال شرکت بازی نما بود ( البته همون پکه بازی بود فقط در DVD اورجینال) و فروشنده هم میگفت تا حالا کسی همچین مشکلی نداشته .
    تازه در چندتا سیستم مختلف با ویندوزهای مختلف , از روی هارد و ایمیج هم نصب کردم اما بازم همین مشکل دادشت.دیگه مخم ..... ممنون میشم راهنمایم کنید.

این دوست عزیز هم این راهنمایی زیر را کرد اما قبلا همین کارو خودم انجام داده بودم و دوباره انجام دادم که دوباره ERORR بالا را میده. اگر چیزی به نظرتان میرسه ممنون میشم راهنماییم کنید.

از اين مسير برو:
    Microsoft Games\Gears of War\Binaries\startup.exe
    احتمالا درست مي شه

با تشکر !؟

سلام دوست عزیز.این مشکل به خاطر اشتباه شرکت Epic است و تو بعضی سیستم ها این اتفاق میفته.
    نمیدونم تا حالا پچ براش داده یا نه اما برای اینکه مشکلت رو حل کنی کافیه تاریخ کامپیوترت رو به 1 یا 2 سال عقب برگردونی بعد براحتی بازی کنی.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام من بازی left 4 dead رو گرفتم و نصب کردم ولی هنگام اجرا با پیغام خطای زیر مواجه می شوم
    couldn't allocate any server ip port tried 1 addresses
    اگه بخوای بازی رو آفلاین بازی کنی نباید همچین خطایی بده
    بهتره دوباره نصبش کنی ممکنم هست مشکل پچ بازی باشه
    Last edited by Ar@m; 03-02-2009 at 23:23.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام

بچه ها من مدتيه برنامه visual studio نصب كردم و از اون موقع در حين بازي با eror just in time debugging مواجه شدم كه با اين ارور از بازي خارج ميشه و حتي با پاك كردن اين برنامه باز مشكل رفع نشد خواهش مي كنم بكي من رو كمك و راهنمايي كنه در ضمن visual studio براي يرنامه نويسي هستش.
    شاید اگه system restore انجام بدی درست بشه

آخر فروم باز EHHASSATNI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت pc یا جلوی PS3

پيش فرض

agha man 2bare windows rikhtam bazi ro 2 bare install kardam faghat ham chaptere 12 mooonde ama vaghti mikham varede bazi sham mizane bayad be net vasl shi manam misham
    bad mige ma 1 code behet mail mikonim oon roo vared kon
    bayad chi kar konam
    ?
    fekr nakonam dafe aval az in kara karde basham
    Last edited by EHHASSATNI; 06-02-2009 at 02:46.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام ببخشید که بازم مزاحم شدم من بازی هری پاتر 1و3 یعنی سنگ جادو و زندانی ازکابان از سری بازیهای سریر رو گرفتم وقتی نصبش میکنم خیلی راحت نصب میشه و مینویسه بازی با موفقیت نصب شد ولی وقتی روش کلیک میکنم صفحه سیاه میشه ولی توی بازی نمیره در ضمن بازیش همچین سیستم بالایی هم نمیخواد حدود 1.5gb hd .256mb ram . direct x 9.0 در مورد سیستم خودم هم 3 گیگ رم دارم و کارت گرافیکم nvidia lumenex direct x 10 512 اگه میشه راهنماییم کنین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان. من بازيcod world at war رو خريدم و نصب كردم وقتي ميخوام اجراش كنم يه لحظه صفحه باز ميشه و دوباره بسته ميشه! و يه ارور ميده كه دوتا از متريال ها لود نشدن! سه بار هم اين بازي رو بردم عوض كردم باز هم همين مشكل رو دارم! بايد چه كنم؟ اروري كه بهم ميده اينه:
    كسي ميدونه اين متريال ها ك
    من جواب رو نمیدونم.از این سایت هم چیزی سر در نیاوردم.آقا شما رو به جان هر کی که دوست دارین روش حل این مشکل رو به من هم بگین.کلافم کرده.تا حالا 5 بار این گیو رو نصب کردو.2 بار عوضش کردم ولی مشکلم حل نشده.نمیدونم چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •