تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 786 از 942 اولاول ... 286686736776782783784785786787788789790796836886 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,851 به 7,860 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ولی اگه اس ام اس ایرانسل به ایرانسل در تمام ساعات روز مجانی باقی نمونه
    مطمئن باشین ایرانسل یک شرکت شکست خورده لقب میگیره
    این روزا بچه مدرسه ای ها هم به خاطر اس ام اس مجانیش باباشونو مجبور می کنن که براشون ایرانسل بخره
    و باالطبع به مرور زمان از مکالمه تلفنی ایرانسل هم استفاده می کردند
    اما اینجوری خود من از اول دی ایرانسلمو خاموش می کنم با همون خط مخابرات کار می کنم .
    هنوز هم 2روز مونده . اشتباه نکنین ...
    دوست عزیز اشتباه میکنید، درسته دیگه مکالمه یا اس ام اس رایگان نیست(البته به جز شبهای جمعه که بازم رایگانه) اما اگه خوب دقت کنید میبینی بازم هم تعرفه ها خیلی ارزونتر از همراه اوله. تازه هنوز هم معلوم نیست قضیه 30 دقیقه=3 دقیقه برداشته بشه!!

از طرف دیگه شما gprs رو هم فراموش کردی! به نظر من که اینطوری خیلی بهتر شد،ترافیک شبکه کم میشه، هم از نظر مکالمه، هم از نظر اس ام اس، هم از نظر gprs. مطمئن باشین هر طرحی که برای هر فصلی گذاشته میشه روش کار کارشناسی انجام گرفته و به نفع مشترکان خواهد بود. عجولانه تصمیم نگیر دوست من.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا کسی میدونه mms کی درست میشه

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خيلي مسخرس! آخه مثلا من تو طرح طلايي ثبت نام كنم چي ميشه؟ حتي اس ام اس هم رايگان نيست. مي دونستم بالاخره اين كار رو خواهند كرد ولي خيلي زود اقدام كردن. بيايد اصلا همه از همون همراه اول استفاده كنيم. ترجيح ميدم همون 16 تومن رو براي اون بدم ولي اين طرح هاي مسخره رو استفاده نكنم.

داره خودمونی میشه amirlimp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کاشان

12 توجه توجه

توجه فرمایید، مشترکینی که در پاییز گذشته (قبل از 1 دیماه) طرحهای تعرفه تشويقي را فعال کرده اند، و هنوز بخشی از دوره 30 روزه طرح آنها باقی مانده است، تا پایان روزهای باقیمانده از طرحی که قبلاً انتخاب نموده اند، هزینه استفاده از خدمات شبکه برای آنها مطابق نرخ تعرفه های تشویقی در جشنواره پاییزی محاسبه خواهد شد.

لطفا به این مطلب هم توجه کنید که تا قبل از 1 دی هر کس طرح پائیز رو فعال کنه بقیش رو میتونه تو دی تا 30 روز از تعرفه پائیز استفاده کنه گفتم شاید خیلی ها نمی دونن هنوز. یعنی من تا 1 ماه دیگه تو طرح میمونم و حداقل دهن اونایی که میگن شبکه با رفتن ما خلوت میشه به گ... میدم. هی اس ام اس میدم روزی 500 تا 600 تا.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام. دیشب یی هویی گوشی من پیغام داد که simcard registration failed . از اون وقت هر چی گوشی رو روشن خاموش میکنو و سیم کارت رو رو گوشی دیگه میذلرم، درست نمیشه و همون پیغام رو مید. سیم کارتم اعتباری ایرانسل هستش. ممنون میشم کمک کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

توجه فرمایید، مشترکینی که در پاییز گذشته (قبل از 1 دیماه) طرحهای تعرفه تشويقي را فعال کرده اند، و هنوز بخشی از دوره 30 روزه طرح آنها باقی مانده است، تا پایان روزهای باقیمانده از طرحی که قبلاً انتخاب نموده اند، هزینه استفاده از خدمات شبکه برای آنها مطابق نرخ تعرفه های تشویقی در جشنواره پاییزی محاسبه خواهد شد.

لطفا به این مطلب هم توجه کنید که تا قبل از 1 دی هر کس طرح پائیز رو فعال کنه بقیش رو میتونه تو دی تا 30 روز از تعرفه پائیز استفاده کنه گفتم شاید خیلی ها نمی دونن هنوز. یعنی من تا 1 ماه دیگه تو طرح میمونم و حداقل دهن اونایی که میگن شبکه با رفتن ما خلوت میشه به گ... میدم. هی اس ام اس میدم روزی 500 تا 600 تا.
    دوست عزیزم من حدود 10 روز پیش بدونه اینکه از این قضیه که طرح ها تغییر میکنه طرح قرمزم که تموم شد خواستم دوباره طرح رو فعال کنم که یک اس ام اس اومد که درخواست شما رسید تا 24 ساعت دیگه براتون اس ام اس فعال سازی میاد. اما هنوزم که هنوزه نیومده و از اعتبارم هم کم نشده.فکر کنم نمیشه بهشون کلک زد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام. دیشب یی هویی گوشی من پیغام داد که simcard registration failed . از اون وقت هر چی گوشی رو روشن خاموش میکنو و سیم کارت رو رو گوشی دیگه میذلرم، درست نمیشه و همون پیغام رو مید. سیم کارتم اعتباری ایرانسل هستش. ممنون میشم کمک کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی نیست کمک کنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه planetmercury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

کسی تنظیم دستی گوشی نوکیا 5310 (s40) رو میدونه سری 40 جاوا ؟؟ هرکاری میکنم نمیشه !!:(

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام دوستان 1 سوال داشتم از اساتيد گرامي,اينترنت (Gprs) ايرانسل پنجشنبه و جمعه ها رايگانه؟

با تشكر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه planetmercury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

کسی تنظیم دستی گوشی نوکیا 5310 (s40) رو میدونه سری 40 جاوا ؟؟ هرکاری میکنم نمیشه !!:(
    درست شد !! مجبور شدم از تنظیمات 6300 استفاده کنم!
    Messege to 2225
    S NOKIA 6300

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •