خواهش![]()
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
خواهش![]()
چرا من میخام بازی کنم بعضی ها رو هوا و بعضی توی زمین و فقط سرشون معلومه. هی گیر میکنه
سلام.
دوستان عزیز یکی مارو متوجه کنه!
می خوام بدونم که در مسابقه ها - مسابقات جهانی از چه کانتری استفاده می شود؟! ورژن کانتر چیست؟ اگر ورژن جدیدی برایش بیاید در مسابقات جهانی هم آخرین ورژن مورد استفاده قرار میگیرد؟!
در چه سایتی جدیدترین آپدیت ها و خبرها قرار میگیرد؟!
راستی فرق این 1.6 و سورس چیه؟!
سلام
ببین راجبه فرق بین 1.6 با سورس می تونم بگم که خیلی خیلی از باگ های 1.6 گرفته شده
گرافیک بازی بالاتر رفته /یکسری از تفنگ ها تغیراتی کرده / از نظر نقشه های بازی تغیراتی اساسی می تونی ببینی مثلا de_dust2 خیلی تغیر کرده
الان مسابقات جهانی خوب حتما روی اخرین ورژن اجرا میشه که در حال حاضر ورژن بالاتر از سورس هم امده
که اونم تغیرات زیادی از نظر گرافیکی نسبت به سورس کرده اسمشم کانتر استریک سورس اورج باکس که
تغریبا هر ماه یا 2 ماهی 1 دفعه اپدیتش میاد بیرون
من در همین حد می دونستم حالا شاید دوستان بیشتر از من اطلاعات داشته باشن !!
فقط در همین حد که اگه شما خوب بازی کنی و هر چی بیشتر بکشی مدال و ستاره و خیلی چیز های جالب دیگه میگیری خیلی حال میده !!!
یه 2-3 هفته رو سرور شاتل بود ولی چون مورد استقبال قرار نگرفت دوباره همون سورس قبلیش(دیجیتال زون)رو گذاشتن !
در کل اورنج باکس خیلی فرق کرده و واقعا بازی باهاش حال میده ... یادش بخیر......!![]()
دوستان بیشتر این ارور sxe مال پج باری هست که من تست کردم چج تون رو عوض کنید اوکی میبشه
دوستان نسخه جديد كانتر استريك ويرايش اهوازگيم آماده دانلود شده
در حال حاضر اين جديد ترين نسخه كانتر استريك 1.6 موجود در بازار هست كه توسط ما براي بازي آنلاين و آنتي چيت سازگار شده و قابل اجرا در تمامي سيستم ويندوز ها از سون تا اكس پي ، با حجم 143 مگابايت آماده دانلود هست
بامراجعه به سايت اهواز گيم ميتونيد اونو دانلود و نصب كنيد و بدون نياز به پچ ،آنلاين بازي كنيد .
بخش دريافت فايلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دست شما درد نکنه دانلود میکنم ببینم چی هست یه تست میکنم به بچه ها خبر میدم دیشب هم سرور شما بودم فقط ادمین هارو زیاد تر کنید که مثلا حرف های رکیک اینها نباشه
نميتونيم ادمين آزاد بگيريم
اديميني تو اهواز 2تا راه داره
1- رتبه 1تا3 سرور ادمين ميشن
2- مبلغ 20 هزار تومان ماهيانه به سرور كمك بشه (واسه تامين هزينه ها )
عزیز سرور تون خوبه ولی پر از یسری ادم نفهم که فقط بلدن ظدر مادر همدگیر رو صدا کننن
و در ضمن اون ادمینی که منو بن کرده هیچی بارش نیست اسمش یادم نیست اگه برای سروتون تبلیغ میکنید اینها رو هم کمتر کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)