تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 786 از 848 اولاول ... 286686736776782783784785786787788789790796836 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,851 به 7,860 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

بعد ۲ روز شکایت تو ۱۹۵ هنوز از پارس انلاین کسی زنگ نزده پیگیری کنه !!
    قبلن خیلی پیگیر بودن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

بعد ۲ روز شکایت تو ۱۹۵ هنوز از پارس انلاین کسی زنگ نزده پیگیری کنه !!
    قبلن خیلی پیگیر بودن
    خودت تو تایم اداری زنگ بزن 02182200 بعد قسمت صدای مشتری رو بگیر
    بگو تو 195 شکایت کردی و شکایتتم براشون شرح بده کدملیت رو میگی شکایتت رو چک میکنه و میگه الان در چه مرحله ای هست
    دوباره فردا همین کارو بکن تا شکایتت پیگیری و به مرحله ی بعد و مسئول بعدی ارسال بشه وگرنه پارس الان مثل قبل نیست که خودشون اتوماتیک پیگیری و تماس بگیرن (به نظرم علتش تعداد زیاد شکایت هاست قبلا تعداد شکایات خیلی کمتر و پارس هم مشتری محورتر از الان بود)
    Last edited by broosli; 26-08-2019 at 07:20.

3. 2 کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من بالاخره خطی که روش پارس انلاین بود بعد 6 ،7 سال تخلیه کردم باورم نمیشه روند تخلیه مثل کابوس بود. زنگ زدم پارس آنلاین گفت تخلیه شده بعد 2 ماه باورم نشد زنگ زدم 2020 تایید کرد این من بودم اون لحظه ---->

5. 6 کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام
    چرا انقدر نوسان داره !!!!

7. 2 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

سلام
    چرا انقدر نوسان داره !!!!
    چند نفر به مودم وصلند ؟ اگه کسی به مودم وصله ارتباط اونا رو قطع کن بعد تست بگیر حتما هم با کابل شبکه و ارتباط با سیم تست بگیر ...

بعد یه تست سرعت هم از سایت dslreports بگیر ببین ایا مشکل bufferbloat داری یا نه ...اگه مشکل bufferbloat داشته باشی ping نوسان میکنه ...با تنظیمات QOS و Bandwidth limiting روتر میشه این مشکل رو حل کرد ...
    اگه همه اینکارا رو کردی و بازم نوسان داشت در نتیجه مشکل از pars online هست و نمیشه کاریش کرد...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by hosseinzfff; 27-08-2019 at 17:19.

9. این کاربر از hosseinzfff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2019

پيش فرض

امروز 3 بار نتم قطع و وصل شده
    پکت لاستم 50 درصده
    زنگ میزنم میگه 20 نفر تو صفن :|:|

11. این کاربر از ...Moein... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

چند نفر به مودم وصلند ؟ اگه کسی به مودم وصله ارتباط اونا رو قطع کن بعد تست بگیر حتما هم با کابل شبکه و ارتباط با سیم تست بگیر ...

بعد یه تست سرعت هم از سایت dslreports بگیر ببین ایا مشکل bufferbloat داری یا نه ...اگه مشکل bufferbloat داشته باشی ping نوسان میکنه ...با تنظیمات QOS و Bandwidth limiting روتر میشه این مشکل رو حل کرد ...
    اگه همه اینکارا رو کردی و بازم نوسان داشت در نتیجه مشکل از pars online هست و نمیشه کاریش کرد...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

QOS رو روی چ تنظیماتی قرار بدم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ™ Hadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    کالبد بدن

پيش فرض

من بالاخره خطی که روش پارس انلاین بود بعد 6 ،7 سال تخلیه کردم
    چرا تخلیه کردین؟ مشکل داشت؟

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

چرا تخلیه کردین؟ مشکل داشت؟
    خیلی مشکل داشتم خیلی جاها رو میبنده پارس آنلاین البته همیشه نه اما ساعات خاص که کم هم نیست زمانش مثل بروز رسانی مایکروسافت، بروز رسانی اندروید و ای او اس، بروز رسانی آنتی ویروس کسپرسکی اکثرا انجام نمیشد اررور می داد با پیشگامان اوک هست مجبور بودم با چیز شکن آپدیدت کنم و ... ساعات شب هم که کند میشد شدید البته خیلی وقته گذشته همه ایراداش یادم نمیاد الان و از همه مهمتر مشکل من بود اشتراک من از طرف شرکت بود یعنی حقوقی و من 3 سال بود از اونجا اومده بودم بیرون هر کاری میخواستی بکنی میگفتن نامه رو سربرگ شرکت که اصلا منطقی نبود میگفتم من دیگه اونجا نیستم خط رو حقیقی کنید میگفتن نه نمیشه باید شرکت اعلام کنه !! میگم من خودم دارم پول اشتراک رو میدم دیگه شرکت پرداخت نمیکنه خط هم که مال منه و از همه دردناک تر خود من مسئول قرارداد اشتراک به اصطلاح انترپرایز بودم همیشه با یه تماس همه کار انجام میشد یه دفعه کارمندای بخش انترپرایز عوض شدن و سیاست شرکت هم عوض شد ...خلاصه آخرین بار که سالانه تمدید کردم فهمیدم که کل پولی که دادم الان رو هواست .. کم کم هم که افتضاح شد کلا جمعش کردم با بدبختی .. الان هم بعد 2 ماه منتظر تانوما خان هستم که خبری نیست

15. 4 کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2019

پيش فرض

خیلی مشکل داشتم خیلی جاها رو میبنده پارس آنلاین البته همیشه نه اما ساعات خاص که کم هم نیست زمانش مثل بروز رسانی مایکروسافت، بروز رسانی اندروید و ای او اس، بروز رسانی آنتی ویروس کسپرسکی اکثرا انجام نمیشد اررور می داد با پیشگامان اوک هست مجبور بودم با چیز شکن آپدیدت کنم و ... ساعات شب هم که کند میشد شدید البته خیلی وقته گذشته همه ایراداش یادم نمیاد الان و از همه مهمتر مشکل من بود اشتراک من از طرف شرکت بود یعنی حقوقی و من 3 سال بود از اونجا اومده بودم بیرون هر کاری میخواستی بکنی میگفتن نامه رو سربرگ شرکت که اصلا منطقی نبود میگفتم من دیگه اونجا نیستم خط رو حقیقی کنید میگفتن نه نمیشه باید شرکت اعلام کنه !! میگم من خودم دارم پول اشتراک رو میدم دیگه شرکت پرداخت نمیکنه خط هم که مال منه و از همه دردناک تر خود من مسئول قرارداد اشتراک به اصطلاح انترپرایز بودم همیشه با یه تماس همه کار انجام میشد یه دفعه کارمندای بخش انترپرایز عوض شدن و سیاست شرکت هم عوض شد ...خلاصه آخرین بار که سالانه تمدید کردم فهمیدم که کل پولی که دادم الان رو هواست .. کم کم هم که افتضاح شد کلا جمعش کردم با بدبختی .. الان هم بعد 2 ماه منتظر تانوما خان هستم که خبری نیست
    شما هر روز برو سر بزن به مرکز مخابرات استانتون
    بیخیال نشو اینا باید دست زور روی سرشون باشه

17. 2 کاربر از ...Moein... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •