تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 786 از 1320 اولاول ... 2866867367767827837847857867877887897907968368861286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,851 به 7,860 از 13198

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

یه چیزه عجیب
    خودم همراه اول دارم ، بسته 1 ماهه الفا+ گرفتم 2 گیگ
    رفیقمم همین بسته رو داره ، سرعت اون تو اسپید تست 62 مگابیته و سرعت من 4 مگابیت
    سیم کارتمو گذاشتم تو گوشیش ، که بازم 4 مگابیت بود !

کسی همچین مشکلی نداشته ؟ ایراد از چی میتونه باشه ؟ محدود کردن سیمه منو ؟ 2 روزم هست که همراه اول گرفتم

داره خودمونی میشه جیوه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سلام. متاسفانه به دلیل مشکل ناشناخته ای در شبکه‌ی همراه اول، سرعت دانلود و آپلود بعضی از سیم کارت ها در شبکه (+3G , 4G , 4G) به ۸ مگابیت بر ثانیه محدود میشه. بنده فیلم گرفتم از این مشکل و فکر میکنم یک کمپین برای برطرف شدن این مشکل باید راه اندازی بشه.
    همراه اول در اصفهان یکی از بهترین شبکه ها را داره و لینک های بسیاری از سایت ها توسط فیبر نوری برقرار شده، ولی متاسفانه مدیریت خوبی روی شبکه وجود نداره. ضمناً +4G همراه اول در اصفهان در بسیاری از مناطق با عرض باند فرکانسی ۲۵ مگاهرتز (شبیه ایرانسل) راه اندازی شده. فردا اسکرین شات قرار میدم.
    دلیل ناشتناخته نیست
    بعد از اینکه سیمکارت شما از نظر دانلود و بسته فعال باشه محدودیت سرعت روی اون اجرا میشه و حتی به صورت 3g تنها میشه ... کلا می خاد پر مصرف ها 4g نگیرن
    من 4 تا سیمکارت 4g دارم یکی بعد از دیگری محدود میشن .... شاید دوباره بگیرم جدید

3. 2 کاربر از جیوه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه S I G N A L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض

دلیل ناشتناخته نیست
    بعد از اینکه سیمکارت شما از نظر دانلود و بسته فعال باشه محدودیت سرعت روی اون اجرا میشه و حتی به صورت 3g تنها میشه ... کلا می خاد پر مصرف ها 4g نگیرن
    سلام. منظور بدون دانلود اضافی هست. بنده دانلودی ندارم.
    Last edited by S I G N A L; 03-07-2017 at 18:01.

5. این کاربر از S I G N A L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دلیل ناشتناخته نیست
    حدودا چقدر دانلود دارید که محدود میشه؟
    میره روی 8 مگابیت؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

حدودا چقدر دانلود دارید که محدود میشه؟
    میره روی 8 مگابیت؟
    داداش محدود نیست - اونایی که میانگین سرعتشون زیر 1 مگابایت هست برای اینه که دکلشون روی 5 مگاهرتز گذاشتن !!! 90 درصد جاها دکل ها روی 5 مگاهرتز هست و سرعت پایین ( نمیدونم چرا 5 مگاهرتز مشکل دارن چون به شخصه وقتی دکل ما روی 10 مگاهرتز گذاشتن سرعت 3 برابر شد از 900 کیلوبایت شد 2.7 مگابایت ! در صورتی که 5 مگاهرتز باید تا 1.5 مگابایت سرعت بده ولی اصلا اینطور نیست ! و بین 4 تا 8 مگ میده )
    من خودم 1 ترابایت دانلود داشتم هیچ محدودیتی نداره !
    برای اینه دکل هاشو ارتقا نمیده چون پهنای باند کافی نداره
    وگر نه یکی از دوستان سرعتش 8 مگابایت هست ( دکلشون روی 20 مگاهرتز گذاشتن ) هفتگی کم کم 1.5 ترابایت دانلود میکنه!!! الان چند ماهه در حال دانلودو هست

8. 3 کاربر از mohammad_1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

داداش محدود نیست - اونایی که میانگین سرعتشون زیر 1 مگابایت هست برای اینه که دکلشون روی 5 مگاهرتز گذاشتن !!! 90 درصد جاها دکل ها روی 5 مگاهرتز هست و سرعت پایین ( نمیدونم چرا 5 مگاهرتز مشکل دارن چون به شخصه وقتی دکل ما روی 10 مگاهرتز گذاشتن سرعت 3 برابر شد از 900 کیلوبایت شد 2.7 مگابایت ! در صورتی که 5 مگاهرتز باید تا 1.5 مگابایت سرعت بده ولی اصلا اینطور نیست ! و بین 4 تا 8 مگ میده )
    من خودم 1 ترابایت دانلود داشتم هیچ محدودیتی نداره !
    برای اینه دکل هاشو ارتقا نمیده چون پهنای باند کافی نداره
    وگر نه یکی از دوستان سرعتش 8 مگابایت هست ( دکلشون روی 20 مگاهرتز گذاشتن ) هفتگی کم کم 1.5 ترابایت دانلود میکنه!!! الان چند ماهه در حال دانلودو هست
    اون دوستمون پهناش سرجمع 25 مگاهرتزه ولی عملا سرعتش 8 مگابیت اپلود و دانلود هست و این محدودیت هست
    خود من شخصا با همون 5 مگاهرتز تو شهریار حدود 2 مگابایت دانلود میکنم

10. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

قرارداد همراه اول و نوکیا برای پیاده سازی شبکه 5G موبایل در ایران
    اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران اعلام کرد در روز دوشنبه دوازدهم تیرماه، همراه اول و شرکت نوکیا قرارداد همکاری را به امضا رسانده اند که به واسطه آن، توسعه و پیاده سازی نسل پنجم شبکه های موبایل موسوم به 5G را در کشور به پیش خواهند برد.

در این مراسم، مدیر عامل همراه اول، مدیر منطقه خاورمیانه/آفریقای نوکیا، و جمعی از مدیران هر دو شرکت حضور داشتند. طبق توافق انجام شده، شبکه 5G طبق آخرین استاندارد های جهانی در ایران پیاده سازی خواهد شد و مشترکین همراه اول نیز می توانند همگام با دیگر کشورهای پیشرفته، از این فناوری نوین بهره گیرند.

گفتنیست همراه اول به عنوان نخستین اپراتور موبایل کشور، هم اکنون نسل های مختلف اینترنت اعم از 2، 3، 4 و 4.5 را در مناطق مختلف کشور عرضه می کند. با این حال هنوز در پیشرفته ترین کشورهای جهان از نظر ارتباطات موبایلی، تکلیف فناوری 5G و استانداردهای زیرساختی آن مشخص نشده و جدال بر سر مشخصات فنی نسل پنجم موبایل هنوز به نتیجه نرسیده است، به همین دلیل اکثر کارشناسان معتقدند پیاده سازی کامل شبکه 5G حداقل به دو یا سه سال دیگر زمان نیاز دارد. بنابراین انتظار نمی رود به این زودی ها شاهد برپایی این شبکه در کشورمان باشیم.

12. 2 کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه S I G N A L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض

دوستانی که مشکل محدودیت سرعت دارند و دانلود اضافه ای هم از قبل بر روی شبکه انجام ندادند، برای پیگیری مشکل به تاپیک زیر مراجعه کنند. :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. این کاربر از S I G N A L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

قرارداد همراه اول و نوکیا برای پیاده سازی شبکه 5G موبایل در ایران
    اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران اعلام کرد در روز دوشنبه دوازدهم تیرماه، همراه اول و شرکت نوکیا قرارداد همکاری را به امضا رسانده اند که به واسطه آن، توسعه و پیاده سازی نسل پنجم شبکه های موبایل موسوم به 5G را در کشور به پیش خواهند برد.

در این مراسم، مدیر عامل همراه اول، مدیر منطقه خاورمیانه/آفریقای نوکیا، و جمعی از مدیران هر دو شرکت حضور داشتند. طبق توافق انجام شده، شبکه 5G طبق آخرین استاندارد های جهانی در ایران پیاده سازی خواهد شد و مشترکین همراه اول نیز می توانند همگام با دیگر کشورهای پیشرفته، از این فناوری نوین بهره گیرند.

گفتنیست همراه اول به عنوان نخستین اپراتور موبایل کشور، هم اکنون نسل های مختلف اینترنت اعم از 2، 3، 4 و 4.5 را در مناطق مختلف کشور عرضه می کند. با این حال هنوز در پیشرفته ترین کشورهای جهان از نظر ارتباطات موبایلی، تکلیف فناوری 5G و استانداردهای زیرساختی آن مشخص نشده و جدال بر سر مشخصات فنی نسل پنجم موبایل هنوز به نتیجه نرسیده است، به همین دلیل اکثر کارشناسان معتقدند پیاده سازی کامل شبکه 5G حداقل به دو یا سه سال دیگر زمان نیاز دارد. بنابراین انتظار نمی رود به این زودی ها شاهد برپایی این شبکه در کشورمان باشیم.
    تا 5 ساله دیگه هم نمی تونه 4 چی رو سرو سامون بده - ادم خندش میگیره 5جی !!!!! 10 جی هم تو این مملکت بیاد وقتی پهنای باند وجود نداره چه فایده !؟ سرعتش میشه 1 2 مگ
    در صورتی که همین 4 جی تا سرعت 500 مگابیت جا داره - میانگین سرعت 4 جی همراه اول یک صدم این هم نیست ! فقط می خوان تو بوق و کرنا بگن ما اولین هستیم چه فایده وقتی 4 جی ما سرعتش از 3 جی دیگر کشورها کمتره !!!!

16. 9 کاربر از mohammad_1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

الانم که شده 2500 بازم محدودیت شبانه ش روی 20 گیگه ؟
    یک ماهه برای 2 تا 7 چقدر میشه گرفت ؟
    برای اینکه شب ها 4G بشه کمترین بسته چیه بزنم ؟
    Last edited by Rhodes; 04-07-2017 at 12:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •