تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 786 از 3347 اولاول ... 28668673677678278378478578678778878979079683688612861786 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,851 به 7,860 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دلخوش به این نباشید که قیمت اینترنت را ارزان می کنم ما اینترنت را از شما می گیریم و اینترانت به شما می دهیم با همین قیمت ارزان فعلی:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط اینو بهتون بگم الان روز خوشمونه... اینها حتی نیومدند توضیح بدن درباره اینترنت ملی که البته خیلی واضحه چی خواهد شد مثل هیمن داستان ارزان کردن... بعد می خواهند راه اندازیش کنند که در واقع خودش سرآغاز یک قطع اتصاله نه بهبود...
    کره شمالی 2...

"واعظی گفت: شبکه ملی اطلاعات کار بسیاری عظیمی بود و دولت یازدهم پس از 10 سال که این معقوله در حد حرف بود آن را به عمل درآورده و بودجه بالایی را برای آن در نظر گرفته است.

او متذکر شد: با هماهنگی‌های صورت گرفته استان قم از هفته آینده به عنوان پایلوت شبکه ملی اطلاعات انتخاب شده و سعی می‌کنیم تا یک ماه آینده مشکلات آن را برطرف و در استان‌های دیگر نیز اجرا کنیم."

درباره افزایش قیمت 2برابری قیمت اینترنت ایرانسل هم ایشون قبول داره که تخلف صورت گرفته ولی عملا کاری نمی کنه اصولا چون مشکلات حوزه ict به ایشون مربوط نیست به وزیر بهداشت ربط داره این موضاعات...

"واعظی در خصوص افزایش قیمت بسته‌های اینترنتی با وجود کاهش تعرفه‌های تلفن همراه توسط برخی از اپراتورها نیز گفت: هیچ اپراتوری حق ندارد از سهم مشخص شده تعرفه‌ گران‌تری را ارائه دهد.

او گفت: از 3 اپراتور تلفن همراه موجود در کشور تنها یک اپراتور تخلف کرده و دو اپراتور دیگر تغییری در تعرفه‌های خود نداشته‌اند."

2. 6 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دلخوش به این نباشید که قیمت اینترنت را ارزان می کنم ما اینترنت را از شما می گیریم و اینترانت به شما می دهیم با همین قیمت ارزان فعلی:

فقط اینو بهتون بگم الان روز خوشمونه... اینها حتی نیومدند توضیح بدن درباره اینترنت ملی که البته خیلی واضحه چی خواهد شد مثل هیمن داستان ارزان کردن... بعد می خواهند راه اندازیش کنند که در واقع خودش سرآغاز یک قطع اتصاله نه بهبود...
    کره شمالی 2...

"واعظی گفت: شبکه ملی اطلاعات کار بسیاری عظیمی بود و دولت یازدهم پس از 10 سال که این معقوله در حد حرف بود آن را به عمل درآورده و بودجه بالایی را برای آن در نظر گرفته است.

او متذکر شد: با هماهنگی‌های صورت گرفته استان قم از هفته آینده به عنوان پایلوت شبکه ملی اطلاعات انتخاب شده و سعی می‌کنیم تا یک ماه آینده مشکلات آن را برطرف و در استان‌های دیگر نیز اجرا کنیم."

درباره افزایش قیمت 2برابری قیمت اینترنت ایرانسل هم ایشون قبول داره که تخلف صورت گرفته ولی عملا کاری نمی کنه اصولا چون مشکلات حوزه ict به ایشون مربوط نیست به وزیر بهداشت ربط داره این موضاعات...

"واعظی در خصوص افزایش قیمت بسته‌های اینترنتی با وجود کاهش تعرفه‌های تلفن همراه توسط برخی از اپراتورها نیز گفت: هیچ اپراتوری حق ندارد از سهم مشخص شده تعرفه‌ گران‌تری را ارائه دهد.

او گفت: از 3 اپراتور تلفن همراه موجود در کشور تنها یک اپراتور تخلف کرده و دو اپراتور دیگر تغییری در تعرفه‌های خود نداشته‌اند."
    ميدونم به اين تاپيك ربطي نداره
    اما پيام رسان هاي داخلي كدوما هستن؟
    چجوري رايگان ميشند مگه از حجم اينترنت كم نميكنه؟

Sent from my iPad using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ميدونم به اين تاپيك ربطي نداره
    اما پيام رسان هاي داخلي كدوما هستن؟
    چجوري رايگان ميشند مگه از حجم اينترنت كم نميكنه؟

Sent from my iPad using Tapatalk
    1-بیسفون یکیش مثلا... ولی جالبه بدونید همین برنامه ها هم ایرانی نیست اصلاً... : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2-منظور از رایگان بودن خود برنامه هست نه اینکه از حجم شما کم نشه که کار خیلی شاقی هم نیست چون الان وایبر واتس آپ لاین و و و همه رایگان هستند.

5. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دلخوش به این نباشید که قیمت اینترنت را ارزان می کنم ما اینترنت را از شما می گیریم و اینترانت به شما می دهیم
    حاجی این جمله ات خیلی باحال بود
    من وزیر ارتباطات نیستم ولی وزیر ارتباطات را دوست دارم

ولی جدا از شوخی باور کن این شبکه داخلی رو راست میگه چیزی خیلی مهمیه برو سایت زیر:
    ایران میانگین سرعت شبکه داخلیش تو یه سال اخیر از 2مگ به 4.5 مگ رسیده
    خیلیه در عرض 1سال اینقدر پیشرفت کنه تو کل هشت سال دولت قبل اینقدر پیشرفت نکرده
    من به شخصه به شبکه ملی که حرفشو میزنه امید دارم فک میکنم پیاده سازی کامل که بشه( البته احتمالا 15 ماه که خودشون گفتتن هم کم باشه) یه تحول اساسی رو شاهد باشیم

7. 2 کاربر از laser1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال rznrz06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ارائه‌ی سرویس 10 گیگابیت بر ثانیه در آمریکا

رقابت برای عرضه اینترنت سریع‌تر در ایالات متحده همچنان ادامه دارد. گوگل با عرضه‌ی اینترنت با پهنای باند چند گیگابیت در ثانیه توجهات بسیاری را به خود جلب کرده بود، حال آنکه کمپانی US Internet خبر از عرضه‌ی سرویسی با نرخ ۱۰ گیگابیت بر ثانیه در تابستان سال آتی میلادی در ایالت مینیاپولیس داده است.

کمپانی US Internet ارائه‌ی این سرویس در ایالت مینیاپولیس را در تابستان سال ۲۰۱۵ میلادی وعده داده است. براساس اطلاعات منتشر شده هزینه‌ی ماهیانه‌ی استفاده از سرویس ۱۰ گیگابیت بر ثانیه ۴۰۰ دلار در ماه است. البته کاربران می‌توانند سرویس‌هایی دیگری را با پهنای باند پایین‌تر به قیمت حداقل ۶۵ دلار در ماه تهیه کنند. این کمپانی قادر است پرسرعت‌ترین سرویس خود را برای ۳۰٫۰۰۰ خانوار در غرب این ایالات ارائه دهد، اما این کمپانی سایر مناطق ایالت را نیز تحت پوشش خود قرار خواهد داد.
    مناطق غربی ایالات کنتاکی نیز تحت پوشش این کمپانی قرار خواهد گرفت. قانون‌گذاران و مسئولین این ایالات قوانینی را به تصویب رسانده‌اند که براساس آن، مناطقی از ایالات کنتاکی تحت پوشش سرویس اینترنت فیبر قرار خواهند گرفت. براساس برنامه‌ریزی‌ انجام شده این ایالت تا پایان سال ۲۰۱۸ صورت کامل تحت پوشش اینترنت فیبر قرار خواهد گرفت.
    پهنای باند ۱۰ گیگابیت بر ثانیه به معنای دست یافتن به سرعت دانلود ۱.۲ گیگابایت بر ثانیه است. با مراجعه به لیست قیمت بسیاری از شرکت‌های ارائه‌ کننده‌ی سرویس اینترنت در کشورمان با قیمت‌های نجومی برای سرویس‌های چند مگابیتی نامحدود روبرو می شویم. ارائه‌ی سرویس نسل سوم و چهارم اینترنت نیز علی‌رغم عدم پوشش کامل در تمام مناطق با گران شدن بسته‌های دیتا همراه شده است. باید دید در آینده چه تصمیماتی در رابطه با بهبود وضعیت اینترنت اتخاذ خواهد شد.

توجه؛
    لازم به ذکر است که اینترنت کشور 80 میلیونی ما با سرعت 110 گیگابیت در ثانیه هستش،که با یک حساب سرانگشتی 4400 دلار کلا در ماه پول اینترنت ایران میشه.

SONY XPERIA Z3
    Last edited by rznrz06; 25-12-2014 at 20:24.

9. 2 کاربر از rznrz06 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حاجی این جمله ات خیلی باحال بود
    من وزیر ارتباطات نیستم ولی وزیر ارتباطات را دوست دارم

ولی جدا از شوخی باور کن این شبکه داخلی رو راست میگه چیزی خیلی مهمیه برو سایت زیر:
    ایران میانگین سرعت شبکه داخلیش تو یه سال اخیر از 2مگ به 4.5 مگ رسیده
    خیلیه در عرض 1سال اینقدر پیشرفت کنه تو کل هشت سال دولت قبل اینقدر پیشرفت نکرده
    من به شخصه به شبکه ملی که حرفشو میزنه امید دارم فک میکنم پیاده سازی کامل که بشه( البته احتمالا 15 ماه که خودشون گفتتن هم کم باشه) یه تحول اساسی رو شاهد باشیم

بله درسته حرف شما کاملا درباره افزایش پهنای باند داخلی
    ولی اینجا این سوال پیش میاد که :
    -پهنای باند کشور در بحث بین المل مهم تر و ارجع تره یا بحث اینترانت داخلی؟

-سوال که پیش میاد اینه که بعد از راه اندازی شبکه ملی اطلاعات قول خودشون قراره دسترسی به شبکه جهانی چه تغییری پیدا کنه و پهنای چه بلایی سر پهنای باند بین المل قراره بیاد؟

-آیا کشورهای جهان اول مثل آلمان انگلیس فرانسه ژاپن کره جنوبی روی بحث پهنای باند و زیر ساخت اینترنت خودشون کار کردند یا نه دنبال راه اندازی شبکه ای مستقل بودند؟ مثل کره شمالی که وقتی 2روز پیش که اینترنت این کشور به مدت 10 ساعت کامل قطع شد هیچ یه از شهرواندان این کشور متوجه این موضوع نشده اند چون در واقع به اینترانت وصل هستند نه اینترنت جهانی!

-چرا این داستان شبکه ملی که هر سال داره اسمش عوض میشه و ماهیت اصلیش همونه یه روز میگن vpn ملی یه روز دیگه اینترنت ملی و... چرا شفاف سازی نمیشه اصل موضوع و یه وبسایت براش درست نمی کنند که جنبه های فنی این طرح کامل شرح داده بشه و البته صادقانه نه مقرضانه!؟

-وقتی ما داخل کشور تولید محتوای مفیدی نداریم (چون اون روح اینترنت هم به اتصال همه کشورها و مردم به 1شبکه می پردازه نه چیز دیگه) چه چیزی می خواد روی این شبکه بارگذاری بشه در صورت قطع و محدود کردن دسترسی کاربران به شبکه اینترنت جهانی؟

-برای این تولید محتوا و سرویس هم تلاش و هزینه های میلیاردی شده و شکست هم خورده نمونش پروژه ایمیل ملی! خوب تا وقتی سرویس امن گوگل هست نه شهروند ایرانی آیا همون شهروند دانمارکی هم براش قابل قبول خواهد بود که از فردا بیاد یه هو سرویس ایمیل خودشو به چیزی که حاکمیت میگه تبدیل کنه؟!..

-نقاط ابهام و تاریک این پروژه بسیار زیاده و متاسفانه مسولین هم حاضر به توضیح شفاف و صادقانه این داستان نیستند برای مردم. وقتی وزیر نمی تونه جلوی یک اپراتور تلفن همراه که مجوز نسلهای جدید این اپراتور توسط خود شخض وزیر امضا شده ایستادگی کنه و حق مردمش رو طلب کنه و حرفهای 2پهلو میزنه من کاربر چه توقعی می تونم داشته باشم که این پروژه فردا روزی که افتتاح شد باعث محدود شدن دسترسی هر چه بیشتر بنده به شبکه جهانی اینترنت نشه؟...

بحث در این مورد بسیار وسع هست چون به مهندسی نیاز سنجی نیاز هست و دیدن همه جوانب... ببخشید که سر شما هم درد آوردم
    Last edited by dj77; 25-12-2014 at 20:20.

11. 5 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

کره شمالی 2...

او گفت: از 3 اپراتور تلفن همراه موجود در کشور تنها یک اپراتور تخلف کرده و دو اپراتور دیگر تغییری در تعرفه‌های خود نداشته‌اند.

یعنی وزیر هم میگه تخلف کرده؟؟؟؟!

13. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی وزیر هم میگه تخلف کرده؟؟؟؟!
    دیگه من لینک گذاشتم خودتون مشاهده بفرمایید... عین جمله درج شده از قول وزیر در خبرآنلاینه.

15. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

دیگه من لینک گذاشتم خودتون مشاهده بفرمایید... عین جمله درج شده از قول وزیر در خبرآنلاینه.
    اتفاقا قبل اینکه بیام تو تاپیک رفتم خبرآنلاین دیدم همچین خبری رو زده
    اومدم بزارم اینجا که دیدم شما زودتر گذاشتی
    باید دید دقیقا تا چند روز دیگه چه اتفاقی می افته
    فعلا که شبانه ها با همون قیمت سابق برگشت

17. 2 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ایرانسل هنوز پاسخی بهت نداده در سامانه 195؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •