سرویس من پارس آنلاین 512 حجمی هستش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس من پارس آنلاین 512 حجمی هستش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان بنده میخواستم بدونم وضعیت adsl مخابرات تو اهواز چطوریه؟ سرعت داره ؟ وضعیت پایداریش چطوره ؟ یعنی هی قطع و وصل نمیشه که ؟! چون در حال حاضر وایمکس ایرانسل دارم و قطع شدناش واقعا اذیت میکنه... همینطور تو ساعات رایگانش هم سرعت به طور خیلی محسوسی پایین میاد !!!! برا همین میخوام اینترنت adsl2+ مخابرات ماهیانه 1 مگ نامحدود بگیرم. یه چیز دیگه اینکه این قضیه اش چیه که بعضی میان از اینترنت مخابرات بد میگن و میگن آشغاله ، بعد بعضی دیگه میگن عالیه و فوق الهاده اس و رودست نداره !!!!؟؟؟؟؟ در آخر اگه نظرتون مثبته نسبت به adsl مخابرات بگید از چه شرکتی استفاده میکنید چون زنگ زدم 2020 گفتن که 4 تا شرکت به نام ماناماد و ضحی و اکسین و.... هست برای adsl مخابرات ! کدومش بهتره !؟ ممنون میشم راهنمایی کنید./
درود فراوان.
از اونجاییکه حتی یه نفر از دوستان،به این سؤال آرمین پاسخ نداده،در نتیجه احتمالاً اینجا همین تاپیک مخابرات باقی میمونه و ما پارس آنلاینیها دیگه نمیتونیم اینجا بیایم.
در صورت اعلام تمایلتون اینجا میشد تاپیک مرجع واسه ADSl خوزستان.
در نتیجه دیگه واقعاً باید خداحافظی کنم ازتون![]()
سلامون علیکم و رحمت الله
![]()
دوستان برای شما هم نت هر چند دقیقه قطع و وصل میشه ؟
سلام قطعا خارج از ایرانید ! کجا هستید ؟
دوست عزیز تست ها رو با دقت نگاه کنید .isp مخابرات هست اونوقت شما میگی خارج از کشوره ؟
چرا با این سرعت بالا نوشته سریعتر از 66% ایران؟!!!!!!!!!
آپلودش کمه برا همین!!!!
دوست عزیز شما این تست هارو با spoofer نگرفتید؟؟وگرنه اینترنتی که سرعت 70 مگ داشته باشه محاله آپلودش به 1 مگ هم نرسه
![]()
نمیدونم والا فکر کنم به خاطر کیفیت پایینش هست .(منظورم همون grade a b c هست )اگر A بود احتمالا بیشتر مینوشت.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)