پدر بزرگت مرده..............روحش میاد تو رو ببره شهر؟؟؟؟؟؟
شهری وجود نداره ................ 100% مطمعنم ............. شک ندارم که شهر نیست![]()
پدر بزرگت مرده..............روحش میاد تو رو ببره شهر؟؟؟؟؟؟
شهری وجود نداره ................ 100% مطمعنم ............. شک ندارم که شهر نیست![]()
Phony Gourmet – Between fall 6th and 9th, during year 5, Mineral Town will experience its very first crime spree! Try to solve the bizarreبعلههههههه......
case and return peace to the town.
![]()
احتمالا منظورش همون قضیه میمونه، تو دفترچه نوشته بود یه روز یه اتفاقی میافته و همه اهالی میترسن ، بعد ما باید بریم بهشون بفهمونیم که قضیه زیر سر یه میمونه
زینب باید بری پیش آهنگر و براش ی سنگ معدن ببری تا برات دستگاه کاموا درست کنه . بعدش ک ساخت دستگاه میاد توی گاوداریت و باید پشم گوسفند بندازی توش تا کاموا بده بهت
ورژن سال 2001 این بازی تو محدود سایتهایی هست برا دانلود اون نسخه میره شهر و پوکت استیشن هم روش تست شده.![]()
ورژن یعنی چی ،میدونی ورژن چیه؟؟؟؟؟؟
اون تاریخ عرضشه که تو اروپا سال 2001 بود:
December 16, 1999
November 22, 2000
January 26, 2001
اگه شما به این میگی ورژن ،باشه ورژن 2001 هست........................ولی عمرا به شهر نمیره ............. به هیچ وجه![]()
آقا لینک دانلود همین محدود سایتهارو گیر بیار ما هم شهر ببینیم![]()
راستی همه دنبال شهریم یکی لااقل بره دنبال پوکت استیشن که واقعا تو بازی هست و احتمال پیدا کردنش زیاده راستی شاید بعد دمو سال چهارم پوکت استیشن میتونیم بگیریم در ضمن من نمی تونم بازی کنم چون مشغول درس خوندن واسه کنکور 93 هستم![]()
مگه برا 93 هم كنكور هست ؟![]()
آره دیگه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)