تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 786 از 4105 اولاول ... 28668673677678278378478578678778878979079683688612861786 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,851 به 7,860 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام بچه ها

امروز روز خیلی بدی بود برام...
    سفر بودم... صبح تو اصفهان مشکل بدی برام پیش اومد. راه افتادم با اعصاب خورد به سمت تهران. الان رسیدم خونه با اعصاب خورد و تن کوفته و له رسیدم دیدم جواب اعزامم اومده.
    افتادم نیروی زمینی ارتش 04 بیرجند...
    وای خدا بدتر از اونحجا نبود؟ دارم میترکم بچه ها... بد جوری دیوونه شدم... بدجوری . دارم میترکم. نمیدونید چقدر داغونم
    از تهران بیفتی اونجا خیلی درده...

کسی اونجا خدمت کرده؟ چجوریه؟
    تورو خدا زود ج بدید دارم دیوونه میشم
    من دیپلم ردی هستم.
    اصلا به خودت ترس و دلهره راه نده . مگه ماها نبودیم که توی همین بیرجند و عجب شیر و کرمان رفتیم آموزشی و الان هم آخر های خدمت هستیم؟هیچیت نمیشه. میری و میای. بعضی چیز ها تو ذهن مشمولان قبل از اعزام ، وجود داره که بعد که وارد خدمت میشن و به اون تفکرات فکر می کنند خودشون خندشون میگیره! فقط از الان به فکر تقسیم بعدش باش . پارتی ، شرایطی چیزی جور کن.

2. این کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ahad_judo عزیز
    1-مظورتون اینه که برم یگان خدمتی ارتش شهر خودمون بعد بهشون بگم منو اگه می خواین درخواست بدین تهران و ...؟ منظروت از یکگان ها کجاست؟می شه نام ببرید.راستش تا 2/2/91 فرصت دارم .آخه این روز معرفیمه. می برمون بیرجند.قبلا آموزشی رو تو بیرجد بودم.
    2- به نظرت به خاطر فقط من یک نفر ارتش اینجا این کارو می کنه که درخواست بزنن تهران!؟
    اینجور که نه.
    مثلا شما میری یگان فاوا اون پادگان.اونم اگر شما رو بپسنده به نیروی انسانی اونجا میگه و اینا اسم شما رو برا خودشون رد میکنن.
    یا هر یگان دیگه که میتونی سر بزنی و نظرشون رو جلب کنی.
    این دیگه اخرین پست من بود.
    رفتیم پادگان.
    خداحافظ.

4. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    معاف از رزمی چند بند داره و روی کاغذی که شما ارائه میدی نوشته چه کارهایی نباید انجام بدی
    شاید فقط حمل سلاح باشه
    شاید عدم انجام کار سنگین باشه
    شاید عدم پیاده روی طولانی باشه
    شاید عدم رفتن رژه باشه
    شاید و شاید و شاید های دیگه
    اگه ادم شل باشه میتونه معاف دائم بشه ؟
    اگه نشد معاف از رزم کدوم کاره هارو نباید انجام داد ؟

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

پيش فرض

آره ، این چند روز عید هم تموم شه ، برم ببینم چی کارش میکنم . شاید این سری اشتباهی معافیت دائمی ، معافیت رهبری ، چیزی برام زدن .
    منم شنیدم سخت تر شده . ولی مگه میخوان چی کار کنن ؟ قبلا 4.30 بعد از ظهر ولمون میکردن به حال خودمون . الان میخوان تا 7.30 الی 8 کار بکشن . یا مثلا میخوان اردو رو 3-4 روز کنن (فقط این یکمی سخته) . ما رو 4 ساعت نصفه شب بردن کوهنوردی دهنمون ......بوق..... شد . تازه من چون آموزشیم رو تموم کردم ، این سری فقط یه ماه باید آموزشی برم . ولی شما فک کنم شما باید کل 2 ماه آموزشی رو وایسی . چون پایان دوره نداری .
    میگه فرماندها شدن 4 نفر. یکی که خسته میشه جاشو میده به کس دیگه. اصلا نمیزارن آدم نفس بکشه. میدان موانع آوردن نصب کردنو....
    منم آموزشی رو تموم کردم. 8 ماه خدمت کردم. دوستم گفت افرادی که مثل شما قبلا خدمت کردن 25 روز اونجا خدمت کردن و همشونو انداختن توی یه گردان

7. این کاربر از shazdeh23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اصلا به خودت ترس و دلهره راه نده . مگه ماها نبودیم که توی همین بیرجند و عجب شیر و کرمان رفتیم آموزشی و الان هم آخر های خدمت هستیم؟هیچیت نمیشه. میری و میای. بعضی چیز ها تو ذهن مشمولان قبل از اعزام ، وجود داره که بعد که وارد خدمت میشن و به اون تفکرات فکر می کنند خودشون خندشون میگیره! فقط از الان به فکر تقسیم بعدش باش . پارتی ، شرایطی چیزی جور کن.
    رفیق ممنون از اینکه امیدواری میدی ...
    دیشب خیلی به هم ریخته بودم چون قبلش هم یه مشکل برام پیش اومده بود.

7/8 روز دیگه اعزامم... گفتن باید 6 صبح بیاید میدون سپاه.
    باید چیکار کنم؟
    چی چیزهایی همراه خودم ببرم؟
    موهام رو بزنم و با وسائل برم میدون سپاه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام ...
    دوره کد رو همه باید بگذزونند ؟ چه رشته هایی بهشون کد می خوره ؟ فوق لیسانس ها هم این دوره رو باید بگذرونند؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

سلام ...
    دوره کد رو همه باید بگذزونند ؟ چه رشته هایی بهشون کد می خوره ؟ فوق لیسانس ها هم این دوره رو باید بگذرونند؟
    سلام.
    رشته هایی مثل کامپیوتر و حسابداری دوره کد نمیخورند.البته شاید رشته های دیگه ای هم باشند اما من این دو تا رو شنیدم.هر چند توی پادگان به ما میگن که حتی ممکنه همین دو رشته هم دوره کد بخورند اما با هر کسی صحبت کردم میگه تا حالا ندیده و نشنیده دوره کد شامل اون دو رشته بشه.

در مورد فوق لیسانس هم متاسفانه اطلاعی ندارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

1-همینو پلیس+10 ازت میخوادش.
    2-شما یه پکی از اخرین مدرکت حتما ببر.یا دیپلم یا پیش دانشگاهی.
    3-همه فرم ها تو خود دفترچه هست.دفترچه رو بخون حتما.
    4-منظورش اینه که میخوای با اتوبوسی که اونا برات میگیرن بیر پادگان(رایگانه) یا خودت شخصا میری اونجا که هزینه اش پای خودته.
    آقا بازم ممنون بابت پاسخ هایی که به سوالات ما میدی
    خداییش از تلفن راهنمایی خود نظام وظیفه هم کار راه انداز تره پاسخ هات
    یه چند تا سوال دیگه هم بپرسم از حضور شریفت (البته با عرض معذرت)
    1. من کپی دیپلم یا پیش دانشگاهی رو یعنی نبرم آموزش پرورش برابر اصل کنم ؟ همون کپی کافیه ؟ (البته منظورم کپی مدرک اصل هست)
    2. این فرم های داخل دفترچه رو باید برش بدم ؟ یا تو همون دفترچه پر کنم و تحویل بدم ؟ (شرمنده میدونم سوالاتم ناشیانه هست ولی تا جایی که شنیدم میگن حتی نوع تحریر دفترچه و دست خط هم تو اینکه کجا بیفتی تاثیر داره !)
    3. حالا اینکه فرمودید با اتوبوس ببرن یا خودمون بریم حتما بر طبق درخواستمونه ؟ یا اگه وسیله نداشته باشن باز باید خودمون بریم ؟ (یعنی اصلا پر کردن این قسمت تاثیری داره ؟)
    4. راستی حساب هم حتما باید تو بانک سپه باز کرده باشیم ؟

12. این کاربر از brothers000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

رفیق ممنون از اینکه امیدواری میدی ...
    دیشب خیلی به هم ریخته بودم چون قبلش هم یه مشکل برام پیش اومده بود.

7/8 روز دیگه اعزامم... گفتن باید 6 صبح بیاید میدون سپاه.
    باید چیکار کنم؟
    چی چیزهایی همراه خودم ببرم؟
    موهام رو بزنم و با وسائل برم میدون سپاه ؟
    همونطور که اون دوست عزیز هم گفتند اصلا ترس و دلهره نداشته باشین.در واقع عاملی که باعث میشه دوره سربازی سخت یا آسون بشه خودتون هستین و بس.خود من با اینکه تهران افتادم و خیلی ها از پادگان آموزشیم تعریف میکردند یه مقداری ترس داشتم.اما وقتی رفتم دیدم واقعا دید اشتباهی نباید داشت و اگه سخت نگیری سخت هم نمیگذره.
    شما وسایل ضروری رو با خودت بردار.خوراکی هم مثل خرمای خشک با خودت بردار به درد مواقع نگهبانی میخوره
    اکثر وسایلی که نیاز هست رو اونجا میدن.
    به ما تاید،صابون،خمیر دندون،مسواک،دمپایی،حوله حموم و حوله برای خشک کردن دست و صورت ،قند،واکس،فرچه هم دادند اونم توی روزهای اول.هر چند شاید پادگان به پادگان تفاوت داشته باشه اما معمولا یکسان عمل میشه و معمولا بوفه های پادگان هم وسایل مورد نیاز رو دارند و میشه خرید کرد.
    اما لباس زیر رو با خودت ببر.هر چند جز استحقاقی حساب میشه اما من که ۱۵ روز دیگه پایان دوره آموزشی دارم هنوز لباس زیر رو ندیدم و شاید بهمون هم ندن.
    ناخن گیر هم وسیله لازمی هست.سوزن و نخ.قرص آموکسی سیلین،سرما خوردگی و ایبوپروفن هم بودنش ضرر نداره.
    قرص جوشان کلسیم فورت و جوشان مولتی ویتامین هم همراهت باشه اونجا هر شب استفاده کنی کمتر بدنت کمبودش رو حس میکنه.
    Last edited by Sub007; 30-03-2012 at 11:01.

14. 2 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام.
    رشته هایی مثل کامپیوتر و حسابداری دوره کد نمیخورند.البته شاید رشته های دیگه ای هم باشند اما من این دو تا رو شنیدم.هر چند توی پادگان به ما میگن که حتی ممکنه همین دو رشته هم دوره کد بخورند اما با هر کسی صحبت کردم میگه تا حالا ندیده و نشنیده دوره کد شامل اون دو رشته بشه.

در مورد فوق لیسانس هم متاسفانه اطلاعی ندارم.
    ممنون از جوابت ... من فوق لیسانس مهندسی صنایع هستم یعنی حالا این کد می خوره ؟
    بعضی جا ها نوشته اصلا فوق لیسانس کد نمیخوره...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •