تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 786 از 827 اولاول ... 286686736776782783784785786787788789790796 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,851 به 7,860 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از راهنماييتون . چند سوال هم داشتم؛ بين مدلهاي WD40EZRZ كه فرمودين و Seagate Barracuda ST4000DM000 Internal Hard Drive - 4TB و WD Red Edition 4TB 64MB Cache Internal Hard Drive WD40EFRX پيشنهادتون چيه؟ كلا تا 500 ميتونم هزينه كنم، مي خواستم ببينم بهترين انتخاب كدومه. تفاوت 5400rpm , 7200rpm چشمگيره؟

ضمنا موقعي كه انتخاب بين هاردهاي اكسترنال قابل حمل و روميزي باشه ( مثلا wd Passport Ultra و my book) كدوم ماندگاري شان در حالت كلي بيشتره و مناسبتر براي آرشيو اطلاعاته؟
    1. از بین دو مدل WD40EZRZ و ST4000DM000 ، پیشنهاد من همانطوریکه گفتم WD40EZRZ هست و حدود 465 هزار تومن قیمت داره .

2. چند تست مقایسه ای از هارد دیسکهای 7200rpm و 5400rpm در یوتیوب موجوده که تفاوت محسوسی مخصوصاً در زمان بوت سیستم عامل و اجرای نرم افزارها دارند ولی از اونجایی که برای آرشیو دیتا هست این موضوع 7200rpm یا 5400rpm بنظرم خیلی مهم نیست .

3. هارددیسکهای اکسترنال پرتابل به خاطر مناسب بودن برای جابجائی های روزمره و احتمال آسیب دیدن در حین جابجائیها و ... معمولاً عمر کمتری در مقایسه با هارد دیسکهای اکسترنال دسکتاپی دارند که کمتر جابجا میشوند و اکثر مواقع روی میز ثابت میمانند .

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mrkasasi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

1. از بین دو مدل WD40EZRZ و ST4000DM000 ، پیشنهاد من همانطوریکه گفتم WD40EZRZ هست و حدود 465 هزار تومن قیمت داره .

2. چند تست مقایسه ای از هارد دیسکهای 7200rpm و 5400rpm در یوتیوب موجوده که تفاوت محسوسی مخصوصاً در زمان بوت سیستم عامل و اجرای نرم افزارها دارند ولی از اونجایی که برای آرشیو دیتا هست این موضوع 7200rpm یا 5400rpm بنظرم خیلی مهم نیست .

3. هارددیسکهای اکسترنال پرتابل به خاطر مناسب بودن برای جابجائی های روزمره و احتمال آسیب دیدن در حین جابجائیها و ... معمولاً عمر کمتری در مقایسه با هارد دیسکهای اکسترنال دسکتاپی دارند که کمتر جابجا میشوند و اکثر مواقع روی میز ثابت میمانند .
    جناب ممنونم. خيلي لطف كردين؛ پس همون WD40EZRZ رو مي گيرم براي آرشيو. اما براي آخرين سوال اگه بخوام هارد فعلي سيستم رو كه هارد اصلي براي ويندوز، بازي و برنامه ها هست رو ارتقا بدم WD Red Edition 4TB 64MB Cache Internal Hard Drive WD40EFRX بگيرم كه 7200 هم هست خوبه يا گزينه بهتري هم هست؟ (تو همين رنج قيمت)
    Last edited by mrkasasi; 07-03-2016 at 12:52.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جناب ممنونم. خيلي لطف كردين؛ پس همون WD40EZRZ رو مي گيرم براي آرشيو. اما براي آخرين سوال اگه بخوام هارد فعلي سيستم رو كه هارد اصلي براي ويندوز، بازي و برنامه ها هست رو ارتقا بدم WD Red Edition 4TB 64MB Cache Internal Hard Drive WD40EFRX بگيرم كه 7200 هم هست خوبه يا گزينه بهتري هم هست؟ (تو همين رنج قيمت)
    این مدل WD Red WD40EFRX ،د5400rpm هست نه 7200rpm . فقط مدلهای WD Red Pro هست که 7200rpm هستند . ضمن اینکه قیمت هر دو مدلهای عادی و Pro چهارترابایت بیشتر از بودجه ـتون هست (حدود 920 و 610 هزار تومن به ترتیب در مدلهای Pro و عادی) .

5. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fanixhd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

سلام
    دوستان با 260 تومن بهترین هارد ضد ضربه ، شوک و لغزش که میتونم بخرم چی هست . حجم 1TB

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان با 260 تومن بهترین هارد ضد ضربه ، شوک و لغزش که میتونم بخرم چی هست . حجم 1TB
    با سلام .

با کمی افزایش در بودجه ، پیشنهاد من ADATA HD720 هست ، چون تو تبلیغات مربوط به این مدل روی قابلیت G Shock Sensor Protection تاکید میکنه . البته من اعتقاد چندانی به ضد ضربه و شوک و اینجور چیزها ندارم ، ضمن اینکه یه هزینه اضافی رو هم متحمل میشید . همین که احتیاط کنید و یه سری نکات رو رعایت کنید کافی هست .

8. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

همین که احتیاط کنید و یه سری نکات رو رعایت کنید کافی هست .
    لطفا این نکات رو بگید که بتونیم به خوبی از هارد استفاده کنیم.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لطفا این نکات رو بگید که بتونیم به خوبی از هارد استفاده کنیم.
    پست اول این تاپیک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو مطالعه کنید چند نکته در مورد نگهداری و مراقبت از هارد دیسکهای اکسترنال توضیح دادم .

11. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با توجه به مشکل هارد اکسترنالم ...متقاعد شدن هارد رو تعویض کنن البته با یک رنگ دیگه و کارت گارانتی دست نویس که مشکل هارد قبلی رو نداره و تصویر کارکردش در پیوست موجوده
    اساتید محترم آیا خطهای آبی کوتاه کارکرد هارد که نشانه خواندن هست در تصویر زیر طبیعی است؟؟؟؟
    ضمنا صدای Arm و head ,... از فاصله بسیار نزدیک شنیده میشود ولی صدای تق و... ندارد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اما نکته اصلی در مورد شرکت بزرگ دزد و کلاه بردار SEAGATE سیگیت (وسترن رو نمیدونم ولی شاید اونم همینطور باشه)
    همانطور که میدونید بخش تولید هارد شرکت سامسونگ توسط سیگست خریداری شد و گویا laCIE هم سیگیت رو خریده!! شاید بی اهمیت باشه اما دوستی میگفت این شرکتها هاردهای مونده و تعمیری و ... رو داخل هارد اکسترنال به مردم غالب میکنن ...راست میگفت
    شما هم امتحان کنید
    یکبار سریال روی قاب هارد اکسترنال و یکبار دیگر سریال هارد بکار رفته داخل آن را در سایت ثبت کنید و حالا ببینید که تاریخ انقضای وارانتی هارد داخلی باطل شده و قدیمی است حال آنکه قاب هارد چیز دیگه ای رو میگه شاید من اشتباه کنم ولی امیدوارم لااقل هارد استفاده شده و تعمیری نباشه و فقط تو انبار مونده باشه!!!!!(تصویرش موجوده)
    تاریخ انقضای وارانتی هارد داخل 2015 و تاریخ انقضای کل هارد اکسترنال 2018 است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Last edited by ehsanmorfi; 10-03-2016 at 19:58.

13. این کاربر از ehsanmorfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با توجه به مشکل هارد اکسترنالم ...متقاعد شدن هارد رو تعویض کنن البته با یک رنگ دیگه و کارت گارانتی دست نویس که مشکل هارد قبلی رو نداره و تصویر کارکردش در پیوست موجوده
    اساتید محترم آیا خطهای آبی کوتاه کارکرد هارد که نشانه خواندن هست در تصویر زیر طبیعی است؟؟؟؟
    ضمنا صدای Arm و head ,... از فاصله بسیار نزدیک شنیده میشود ولی صدای تق و... ندارد
    اما نکته اصلی در مورد شرکت بزرگ دزد و کلاه بردار SEAGATE سیگیت (وسترن رو نمیدونم ولی شاید اونم همینطور باشه)
    همانطور که میدونید بخش تولید هارد شرکت سامسونگ توسط سیگست خریداری شد و گویا laCIE هم سیگیت رو خریده!! شاید بی اهمیت باشه اما دوستی میگفت این شرکتها هاردهای مونده و تعمیری و ... رو داخل هارد اکسترنال به مردم غالب میکنن ...راست میگفت
    شما هم امتحان کنید
    یکبار سریال روی قاب هارد اکسترنال و یکبار دیگر سریال هارد بکار رفته داخل آن را در سایت ثبت کنید و حالا ببینید که تاریخ انقضای وارانتی هارد داخلی باطل شده و قدیمی است حال آنکه قاب هارد چیز دیگه ای رو میگه شاید من اشتباه کنم ولی امیدوارم لااقل هارد استفاده شده و تعمیری نباشه و فقط تو انبار مونده باشه!!!!!(تصویرش موجوده)
    تاریخ انقضای وارانتی هارد داخل 2015 و تاریخ انقضای کل هارد اکسترنال 2018 است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    آیا خطهای آبی کوتاه کارکرد هارد که نشانه خواندن هست در تصویر زیر طبیعی است؟؟؟؟
    خطهای آبی مربوط به خواندن (Read) از روی این هارددیسک هست و عادی محسوب میشه . اگر به قسمت Read که در سمت راست عکس هست دقت کنید میبینید که حداکثر سرعت 8.6MB/s رو ثبت کرده . البته شما بیشتر در حال نوشتن (Write) روی این هارددیسک هستید به همین خاطر خطهای مربوط به Write پیوسته و خیلی بیشتر از Read هست .

وسترن رو نمیدونم ولی شاید اونم همینطور باشه
    من یه بار سعی کردم هارددیسک WD Green که در My book استفاده شده بود رو در سایت وسترن دیجیتال رجیستر کنم که قبول نمیکرد احتمالاً بخاطر اینکه این هارد دیسک یه محصول OEM محسوب میشد و کاربر عادی نمیتونست رجیستر کنه .

امیدوارم لااقل هارد استفاده شده و تعمیری نباشه و فقط تو انبار مونده باشه
    این پست 570# ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو مطالعه کنید که درباره تشخیص نو و یا کارکرده بودن هارد دیسک توضیحاتی دادم .

15. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام دوستان

یه هارد 40 گیگ ماکستور دارم

میشه با یه مبدل ide به usb اونو به هارد اکسترنال تبدیل کرد؟یه جوری میخام به عنوان فلش استفاده کنم

به مشکل بر نمیخوره؟

ممنون
    Last edited by محمد7966; 11-03-2016 at 04:12.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •