سلام دوستان . من تعرفه م 6 ماهه بود که امشب تموم شد . اگه تمدید اینترنتی کنم (6ماهه یا یک ماهه یا ...) در جا فعال میشه یا باید چند ساعت منتظر باشم ؟
سلام دوستان . من تعرفه م 6 ماهه بود که امشب تموم شد . اگه تمدید اینترنتی کنم (6ماهه یا یک ماهه یا ...) در جا فعال میشه یا باید چند ساعت منتظر باشم ؟
Last edited by Mehran14233; 21-07-2012 at 23:48.
سلام دوستان من خونم رو جابجا كردم و اينجا مخابرات فقط تا 128 ميده ميخواستم بپرسم ميتونم وايمكس بگيرم و با مودم همراه URoad 8000 كه ميدن و مودم خودم كه 4 پورت lan داره اينترنت رو به تلويزيون و رسيور برسونم ؟ چون وايمكس 512 ميتونم بگيرم فقط براي مودم و استفاده رسيور و تلويزيون موندم چه كنم با اين مودم
سلام دوستان
من 512 نامحدود دائمي دارم . قبلاً صورتحساب دوماهه صادر ميكرد و مبلغ كل رو در قسمت جزئیات بدهی با احتساب مالیات (ریال) مينوشت الان كه دو ماه گذشته (خرداد تير) هنوز صفر ريال زده .
قضيه چي هست ؟؟ جاي ديگه اي ميزان بدهي رو مينويسه ؟؟از كجا بفهمم چقدر بدهكارم ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي اين مودم هاي يو اس بي رو كه تخفيف 70% خورده رو خوريداري كرده؟
چطوريه؟
شما خريداري ميكني بعد مثلا 32 تومن ميريزي به حساب ؟
نميشه كه .
چرا تو اون ليست كومبو باكسش چيزي به اين نام اضافه نشده كه مودم با 70 درصد تخفيف.
دوستان چطوري خريد كردن اين مدلي؟
-
بعد تازگيا من شديداً قطعي دارم. مثلا تو روز سر جمع شايد يك ساعت. به صورت تيكه تيكه. مثلا ده دقيقه اي يا 5 دقيقه اي قطع ميشه!
قبلا اصلا اينطور نبود. خيلي وقتا هم اين قطعي ها زياد تر ميشه...
شما هر موقع تمديد كني (درصورت كه درخواست رو در سيستم تغيير تطرح تعرفه دوباره تاييد كنيد) با پرداخت هزينه ي مربوطه قبل از پايان ماه اين اتفاق خواهد افتاد. البته بايد اگه طرح تعرفه قبليتون بلند مدته تا پايان طرح صبركنيد!
شما يه مودم واي فاي يا مودم خارجي ميتوني بگيري و از طريق پورت لني كه داره به يه هاب وصلش كني. مشكلي نداره. ولي واسه چند تا سيستم يكم ممكنه كند بشه ( در آن واحد )
بدهي؟ بدهي چيه؟ مگه واست بدهي هم ميگذاره بمونه؟ اگه منظورت پولي هست كه باقي مونده ت وبخش حساب هم اين موضوع هست. تا حالا بهش دقت نكرده بودم. يه گزينه اي بود به نام ريز حساب يا يه چيزي تو اين مايه ها كاركرد ماه هاي قبلت رو بهت نشون ميداد.
براي من دائمي هست و در پايان هر دو ماه مبلغي كه بايد پرداخت ميكردم در قسمت مبلغ كل مينوشت كه بايد پرداخت ميكردم (همون عكس بالا) . با وجوديكه 5 روز از دوماه گذشته اين مقدار صفر هست و من نميدونم براي اين دو ماه چقدر بايد بپردازم .
اصلاً حواسم نبود دو ماه پیش تموم شده بود49 تومن مونده بود که با 40 تومنش خودش اتوماتیک دو ماه 4 گیگ فعال کرده الان فقط مونده 9 تومن که دیگه نمیتونه اتوماتیک فعال کنه و خودم باید یکی از سرویساشو فعال کنم .
من میخواستم با اون 49 تومن یه 6 ماهه بگیرم باقی پولش رو هم اینترنتی پرداخت کنم اما برداشتن خودشون خود به خود 1 ماهه فعال کردندعجب .... هایی هستند
![]()
دوستان تا حالا شرکتی به مزخرفی ایرانسل تو عمرم ندیده بودم پول سرویسی که میگیره از همه جا بیشتره کیفیتم از همه کمتره
این سروریس یک مگ نامحدود ایرانسل هست با آنتن 96 درصد ( هر موقع هم که زنگ میزنه پشتیبانی میگه فایروال چیه ؟ آنتی ویروس خاموش کن باید، آنتن 100 درصد باشه، خوب اگه درست نشد میدیم همکارن بررسی کنن)
![]()
من خود سرویس 512 را حدود 6 ماه است که دارم. سرعت وب بروزینگ متوسط است
و دانلود در اکثر مواقع 60K می دهد که با سرعت 512 همخوانی دارد.
ولی آنتن دهی اش همه جای تهران خوب نیست و اینطور بگم اگر تو منطقه زرد نقشه اش هستید نگیرید سنگین ترید چون اعصاب خورد کن هست!
نه عزيز جان خودش هيچ تعرفه اي رو فعال نكرده . اگه شما تعرفه ات بلند مدت بودي به صورت پيش فرض تعرفه ي پايه ماهيانه واست فعال ميشه كه حالت ديفالت هست. يعني ماهي 3 گيگ با اشتراك ماهي 15000 تومن كه با ماليات ميشه يه چيزي اندازه 16000 تومن! شما بايد بري تو بخش تغيير طرح تعرفه و تعرفه رو تغيير بدي .بعد بري و مبلغي رو كه ميخواي آماده كني و قبل از پايان ماه يعني آخر مرداد مبلغ رو پرداخت كني كه از ماه بعد تعرفه ي مورد نظرت فعال بشه!
تفاوت سيستم هاي بي سيم با كابلي در همينه. مثل اينكه شما بگي چرا خط تلفن من فلان جا آنتن نميده. مثل تمام گيرنده هاي بي سيم ديگه. اطمينان 100 درصد واسه دريافت به صورت صحيح نيست. فقط موردي توسط آنتن ها بشه ساپرت كرد و سرعت رو رو حالت ديفالت گذاشت قطعي ها كمتر ميشه گيرندگي بهتر ميشه . ممكنه شما طبقه ي اول باشي آنتن خوب نداشته باشي ولي طبقه بالايي داره حال ميكنه!
اينطوريه!
دائمي؟ آهان. البته اين ماه خيلي تغيير ماه مشكلات بوجود اومد. من اول مرداد هرچي سايت ميرفتم قطع بود. اعتبار ماه مرداد منو ساعت 3 تاييد كردن .در صورتي كه از ترافيك مونده ام هم نميتونستم استفاده كنم.
ممكنه سايت يكم تغيير كرده باشه. معمولا يه سري چيزاش همش در حال جابه جايي و عوض شدنه!
ممكنه سرعت پينگ تو مطنقه زرد يكم پايين باشه ولي سرعت دانلود همونه فقط قطع و وصل شدنش قابل توجه هست!
من خودم الان مدتهاست دارم استفاده ميكنم ولي يك ماهي هست كه قطعي ها زياد شده شده الكي در طول روز روي هم رفته 3 ساعتي قطع بودم ( البته كلا من نت زياد نيست ولي به طور كلي هر وقت نت ميام قطعي رو مي بينم پس وقتايي كه نيستم امكان وجود داشتن هست!
حالا داستان چيه دقيقا معلوم نيست شايد بخاطر زياد شدن يوزر ها باشه!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)