خوب راستش رو بخوای سوال آسونیه !!!!!!!
خوب راستش رو بخوای سوال آسونیه !!!!!!!
سوال 119 درسته ، شاید مشتق تابع معکوس رو یادتون رفته. جاییش اگه شبه هست بگید توضیح بدم
سوال 133 هم درسته ، باید اول داخل قدر رو تعیین علامت کنید ، چون از چب به صفر نزدیک میشیم، پس ناحیه 2 هست و سینوس مثبت => عبارت همون جوری از قدر میاد بیرون یعنی منفی سینوس. بعد هم ارزی میزنید
نه من هندسه پایه رو گزاشتم کنار برام فهمش سنگینه. برنامم هم این شد از فردا (دیروز و امروز بخاطر آزمون جامع ها مغزم بدجور درد گرفته) ، بعد از این 2روز ، بشینم اونجاهایی که مسلط رو نیستم کامل بخونم
1 تا 5 تیر هم آزمون های کنکور رو دوباره برگزار کنم و تا 9 ام مبتکران.
Last edited by BioHazard; 13-06-2010 at 17:25.
این سوال نیتروژن و این نوع رو اگه بتونی خوب توضیح بدی ممنون میشم.
مثلا چرا اون یکی شد -1 و 3 شد 0؟
با توضیح دادن این مساله عده ای را از نگرانی برهانید![]()
سلام ممکنه لطف کنید بگید سوال 216 شیمی سنجش درست هست یا نه ؟
خوب نیتروژن همونطوری که عکسشو گزاشتم یک جفت الکترون داره و 3 تا تک
ببین نیتروژن شماره 5 اگه بشمری 6 تا الکترون اطرافش هست ، ولی باید 5 تا در اصل باشه ، پس یکی گرفته و میشه -1.
نیتروژن شماره 4 یک پیوند 3گانه با شماره 3 داره ، پس دیگه الکترون تک دیگه ای نداره ، ولی باید تکلیفش رو با اون جفت الکترون پیوندیش مشخص کنه ، بخاطر همین با یک رفتار زورمندانه تمامی الکترون های تک شماره 5 رو جفت میکنه تا یک اوربیتال خالی داشته باشه تا بتونه با نیتروژن شماره 5 پیوند داتیو برقرار کنه.
میمونه گزینه ی 4 ، اگه ببینی نیتروژن شماره 1 با 2 پیوند 3 گانه داره و شمارهی 3 با 4 ، پس یکیشون یک جفت الکترون داره و دیگری یک اوربیتال خالی ، پس یک پیوند داتیو بین شمارهی 2 و 3 تشکیل میشه. خوب اینجا هیچ الکترونی رد و بدل نشد پس بارش 0 است.
خوب با همه ی این توضیحات پس بار q=-1 و باز نیتروژ 3 میشه 0. خوب اینجوری 2 تا گزینه جواب هستهم گزینه ی 1 و هم 2!!!!! منم توی جلسه با خودم گفتم چون توی تایپ علامت های "+"و "-" کنار همن ، پس گزینه ی یک غلط تایپی است. پس گزینه 2 درست است
ببین باز اگه خواستی توضیح میدما !!!! میدونم معلم خوبی نمیشم
----------------
سوال 216:
خوب تا اونجایی که ذهن ناقص من میگه ، باید در اینگونه واکنش ها با محدود کننده تناسب رو ببندیم
که محدود کننده میشه آهن و اگه تناسب رو با آهن ببندیم 2.8 لیتر گاز آزاد میشه. میشه گزینه 4 چون اضافی هیدرو کلریک اسیده.
ولی توی پاسخ نامه با اضافی تناسب رو بسته. و محدود کننده رو توی پاسخ مد نظر گرفته !!!! کی به کیه توی این سوال !!!؟!؟؟؟!؟!؟!؟!
کدومش ؟ ذهن ناقص من یا پاسخ نامه ی اینا!!!!!؟؟؟
Last edited by BioHazard; 12-06-2010 at 20:50.
بچه ها سلام
من در کمال نامردی دبیر شیمیم رو افتادم.شیمی پیش 2 منظورمه
حاال می خواستم بپرسم برای من که شیمی پیش 2 هیچی بلد نیستم و سه شنبه همین هفته هم امتحان دارم چه کار کنم که یه 10 بگیرم وخلاص!
خواهش ازتون می کنم راهنماییم کنید.
اگه از رو درسنامه های کتاب تست بهمن بازرگانی بخونم قبول میشم؟درسنامه هاش کافیه؟به درد امتحانات تشریحی میخوره؟
کسی کتاب شیمی پیش 2 رمزینه داره؟خوبه؟قلم نویسندش روانه؟هر فصل چند جلسه داره؟
کتاب درسی + جزوه معلم + نمونه سوال فقط . همین رو بخون. مطمئن باش قبولی .یه لحظه هم شک نکن.
به به، پس از سال ها اینورا آفتابی شدی!![]()
بچه ها یه سوال ریاضی دارم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هندسه تحلیلی فصل خط و صفحه و فصل بردار ....تو این قسمت ها فقط تمرین های کتاب رو بخوندوستان کسی نیست راهنمائی کنه؟
کارم گیره ها
هندسه 2 فصل تبدیل ها....یه سوال ازش میاد و آسون هم هست
انتگرال 3 تا سوال میاد که اگه تمرین های کتاب رو مسلط باشی 1 دونه رو حتما میزنی و اگه تست هم بزنی 2 تا رو صد در صد میتونی بزنی
هندسه 2 فصل دایره ها 1 سوال ازش میاد و همه میگن آسونه اما چون من خودم نخوندم نمیتونم کامل نظر بدم
این چیز هایی بود که به ذهنم رسید امیدوارم کمکت کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)