سلام اين همين يك پارت يا بايد پارت 2 را هم دانلود كنيم
دوستان لطفا کاملترین و بهترین پچی که تا حالا اومده رو برای دانلود لینک کنید
سایت PESPatch یه نظرسنجی برای نمره دادن به بازی قرار داده. شما هم میتونید به لینک زیر برید و نمره ی خودتون را به بازی بدید.
این هم نتایج نظرسنجی تا الان:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
فکر میکنم پارت دوم اون لینک ، این باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by beauty; 10-11-2009 at 11:27.
فکر میکنم پارت دوم اون لینک ، این باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم منتظر همچین چیزی از طرف juce هستم . بچه ها به شوخی میگن امسال juce روی دست سیباس بلند شده . خیلی هم آدم با اخلاقیه حیفم اومد این صفت بسیار خوبشو اینجا مطرح نکنم .
من بارها نگفته بوداکثر گیمرهای خارجی از این بازی خوششون اومده میبینید از 800 نفری که رای دادن 80 درصدشون 8 و بیشتر از 8 به بازی دادن .
اما به نظر من این اصلا خوب نیست این بازی هنوز نقص های زیادی داره , مطمئنا سازندگان بازی در شرکت کونامی این نظر سنجی ها رو بررسی میکنن تا آخرشو خودتون بخونید .
Last edited by 4039; 10-11-2009 at 11:39.
وقتی این را دانلود کردید، فایل های داخل اون را در کیت سرور خودتون کپی کنید. بعد فایل config.txt را باز کنید و عددی را که در عکس زیر مشخص شده، به دلخواه خودتون عوض کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تبلیغات کنار زمین که میخواستید (واقعاً قشنگ کار شده و بازی را جذاب تر میکنه):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)