سلام
من از مودم ادسلD-LINK2520Uاستفاده ميكنم سرعتش پايينه چه كار كنم تا سرعتش خوب شه؟![]()
سلام
من از مودم ادسلD-LINK2520Uاستفاده ميكنم سرعتش پايينه چه كار كنم تا سرعتش خوب شه؟![]()
سرعت دانلودت چه قدره؟
لازم نیست فیبرنوری داشته باشیم؟
بابا بیخیال مخابرات که اصلا اینترنت نیست واقعا به شهرتون ربط داره ولی اگه اهل تبریزین مخابرات رو ببوسین بزارین کنار
سرعت دانلودش از دایل آپ کمتر پینگش از 10 برابر صبانت 80-90 تا بیشتر
با سلام
معمولا بايد فيبر نوري باشيد تا اينترنت مخابرات بهتون بدن
اما اگه مسي هم باشيد در بعضي از شهرها مخابرات داره واگذار ميكنه
اما از دوستاني كه استفاده ميكنن شنيدم كه اصلا به درد نميخوره
فعلا از شركت بگيريد اگه مسي هستيد
موفق باشيد.
آجه من یکی از دوستام که فیبرنوری داره از مخابرات چند وقت پیش 512 گرفته بود با سرعت دانلود 60.الان نمیدونم کمتر شده یا نه.به منطقه ربط داره ولی سرعت 60 و نامحدود خیلی رویایی هست.![]()
از كجا بفهميم خطمون فيبر نوريه يا مسي؟
معمولا بايد فيبر نوري باشيد تا اينترنت مخابرات بهتون بدن
اما اگه مسي هم باشيد در بعضي از شهرها مخابرات داره واگذار ميكنه
اما از دوستاني كه استفاده ميكنن شنيدم كه اصلا به درد نميخوره
فعلا از شركت بگيريد اگه مسي هستيد
با سلام
بله خوبه - اما سرعت 256 رو بايد نامه و ... ارائه كنيد تا بهتون بدن
موفق باشيد.
شما مگه سرویس مخابراتو امتحان کردی که این حرفو میزنی. کی میگه سرعت دانلود دیال اپ از 128 مخابرات بیشتره . من قبلا 128 داشتم با 15-14 دانلود میکردم . ماهیانه 10 هزار تومن
شرکت های خصوصی نگاه کن 128 نا محدود چند میفروشن . 45 هزار تومن با سرعت دانلود 15 کیلوبایت
مگه مغز خر خوردم که برم سراغ isp های خصوصی .
یه شرکت بگو که سرعت 1mb تامحدوده بده 38 هزار تومن . جز مخابرات isp ای نیست ای سرعتو بااین قیمت بفروشه.
سلام
یکی بگه مودم چی بگیرم
با توجه به بودجم tp-linke 8901g رو انتخاب کردم که 40000 تومنه.اگه خوب نیست تا 60000 تومنم میتونم بدم راهنماییم میکننین 2 روز دیگه بگیرم
خودم مینصبم میخوام راحت باشه نصبش اولین بارمه
سلام
من سرعت 100 از شرکت خصوصی گرفتم تو شهرمون (نمایندگی پیشگامان کویر هستش) و سرعت 100 به قول خودشون gold هستش و رو شعر نیست .
حال یه سوال دارم
من du meter هم نصب کردم وقتی رو دانلود هستم یا دارم صفحه باز میکنم سرعت ریسیو تا 380 هم میره و دانلود با idm بین 24 تا 30 متغیر هستش حال به نظرتون کدوم یکی درسته اون 100 تا du meter
ممنون
---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------
مودم فقط مارک سیسکو
یه کم گرون هست ولی خدایش جواب میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)