تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 786 از 1137 اولاول ... 286686736776782783784785786787788789790796836886 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,851 به 7,860 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم واسه یکی از دوستام که برای بار دوم می خوا کنکور تجربی بده...
    میگن کتابای ریاضی و زیست پیش عوض شده...حالا واسه آزمون های کانون که از 22 مهر شروع میشه به نظر شما چه کتابی بگیره؟؟کتاب های پارسالش (خیلی سبز)جوابگو هستن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام رضا جان
    ليستت خيلي خوبه
    به نظرم بعد رمزينه انديشه فائق رو كار كني آخرم ميكروبانك گاج خيلي بهتره
    قلم چي رو بيخيال شو اگه ميشه
    اصلا تو بگو گسسته رو نخوندم پارسال! بازم فار رات ميندازه
    هندسه تحليلي اول گاج بعد الگو؟؟ نكن اين كارو اولا كه گاج خودش خيليه ، دوما اگه ميخواي دوتا كتاب بخوني اول فار بعد گاج واسه تسلطت
    هندسه پايه گاج! حرف حساب جواب نداره
    اگه پيدا نكردي هم مهم نيست ، گاج سفيد هست !
    فيزيك 3 هم حله!
    فيزيك پيش واسه آموزش فارو از دست نده ، نگفتم رمزينه بده! گفتم فارو از دست نده
    ميتوني خيلي سبز و گاج سفيد هم كنارش كار كني
    بازم قلم چي رو...
    من نظرمو گفتم ، ليست خودته ! بزن قدش
    با تشکر از جواب دادن به سوال من. من امسال یه اشتباه بزرگی کردم این بود برای دیف تست سراسری کار نکردم دوستم که درسش زیاد خوب نبود اما واقعا پر تلاش امسال کار کرد ریاضی رو35 زد در حالی که اصلا گسسته کار نکرد --مثل من چون معلم=اجاره دادن خونه بالا- خوب درس نمیداد
    برای تحلیلی من پارسال گاج خوندم ولی نه به طور کامل حالا خوشخوان سطحش بالاست یا فار (فقط برای دانستن موضوع نه چیز دیگر)
    برای فیزیک پیش که خیلی خوب فهمیدم چی به چیه قلم چی خوندم اگه اشتباه نکرده باشم بیشتر تست ها رو که زدم پیش بود40درصد
    اینو گفتم که بدونی یه تجربه یخوب برات باشه به نظر من اول سعی کن تست سراسری کار کن اگه وقت داشتی تالیفی چون همین که از سر جلسه ی کنکور اومدم بیرون حرص میخوردم که چرا قلم چی کار نکردم که نتیجش شد یک سال از دوستام عقب افتادم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام رضا جان
    ليستت خيلي خوبه
    به نظرم بعد رمزينه انديشه فائق رو كار كني آخرم ميكروبانك گاج خيلي بهتره
    قلم چي رو بيخيال شو اگه ميشه
    اصلا تو بگو گسسته رو نخوندم پارسال! بازم فار رات ميندازه
    هندسه تحليلي اول گاج بعد الگو؟؟ نكن اين كارو اولا كه گاج خودش خيليه ، دوما اگه ميخواي دوتا كتاب بخوني اول فار بعد گاج واسه تسلطت
    هندسه پايه گاج! حرف حساب جواب نداره
    اگه پيدا نكردي هم مهم نيست ، گاج سفيد هست !
    فيزيك 3 هم حله!
    فيزيك پيش واسه آموزش فارو از دست نده ، نگفتم رمزينه بده! گفتم فارو از دست نده
    ميتوني خيلي سبز و گاج سفيد هم كنارش كار كني
    بازم قلم چي رو...
    من نظرمو گفتم ، ليست خودته ! بزن قدش
    با تشکر از جواب دادن به سوال من. من امسال یه اشتباه بزرگی کردم این بود برای دیف تست سراسری کار نکردم دوستم که درسش زیاد خوب نبود اما واقعا پر تلاش امسال کار کرد ریاضی رو35 زد در حالی که اصلا گسسته کار نکرد --مثل من چون معلم=اجاره دادن خونه بالا- خوب درس نمیداد
    برای تحلیلی من پارسال گاج خوندم ولی نه به طور کامل حالا خوشخوان سطحش بالاست یا فار (فقط برای دانستن موضوع نه چیز دیگر)
    برای فیزیک پیش که خیلی خوب فهمیدم چی به چیه قلم چی خوندم اگه اشتباه نکرده باشم بیشتر تست ها رو که زدم پیش بود40درصد
    اینو گفتم که بدونی یه تجربه یخوب برات باشه به نظر من اول سعی کن تست سراسری کار کن اگه وقت داشتی تالیفی چون همین که از سر جلسه ی کنکور اومدم بیرون حرص میخوردم که چرا قلم چی کار نکردم که نتیجش شد یک سال از دوستام عقب افتادم .

4. این کاربر از reza0382 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    ------------

پيش فرض

رضا چرا 2 بار سند کردی

6. این کاربر از mahla jan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

solo8عزیز...

ممنون از شما:گسسته میگم تست فار بهتره تا گاج سفید برا تسلط؟؟؟

هندسه تحلیلی هم فار داشتی؟خوبه؟یا همون گاج بگیرم؟؟؟

برا پایه هنوز مشکلم حل نشده دریافت یا گاج یا مبتکران یا ترکیبی از دوتاشوووون؟؟؟

برای شیمی خودم به مبتکران تست خیلی علاقه دارم پی دی اف خیلی سبز هم دیدم از طبقه بندی بودن مبتکران خوشم میاد که همه ازاد و سراسری داره!!
    حالا باز شما یه کمکی کنید از چه نظر میگید سبز بهتره؟میشه دلیل بیارید؟ممنون میشم!

اجازه بدید قانع نشم!!!(شوخی کردم)
    Last edited by 12p; 21-09-2011 at 11:53.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

لطفا هرکی میدونه جواب بده...

1)در زبان فارسی هامون شکی نیست اما من به دلیل هزینه حدود11000ت برا4تست!!!وحجم بالاحدود370ص اون رو نمیگیرم.حالا به نظرشما بعداز هامون بهترین کتاب چیه؟؟(خودم میگم رمزینه)راستی سطحم خوبه.

2)بچه ها بنظرتون کتاب بانک تست سبز براعربی کافیه؟درسنامه ش برا یادگیری کافی خوبه؟
    اگرنه بین ایادفیلی وفوت وفن برا یادگیری وتست کافیه ویا کدوم برا تست بیشتر بانک یا گاج سفید؟؟؟

3)بچه های قدیمی ی اونای که91کنکور دارن برا زبان چه کردن؟ من براسوم که 3یا4تست میاد زیاد نیست کتاب اناری 3بخونم بعد بین اندریدینگ و درک اناری کدوم خوبه؟یا شما سبز و شبقره گرفتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

4)گسسته تست فار بهتره یا گاج سفید برا تسلط؟

5)تحلیلی فار یا گاج سفید؟

6)برا پایه هنوز مشکلم حل نشده دریافت یا گاج یا مبتکران یا ترکیبی از دوتاشوووون؟؟؟(کسی میتونه عکس های 2جلد مبتکران هندسه 1و2 ابوالقاسمی بذاره؟؟)

7)برای شیمی خودم به مبتکران تست خیلی علاقه دارم پی دی اف خیلی سبز هم دیدم از طبقه بندی بودن مبتکران خوشم میاد که همه ازاد و سراسری داره!!
    حالا شما از چه نظر میگید سبز بهتره؟(از درسنامه یا تست یا..)میشه دلیل بیارید؟

کــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــمــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــک
    Last edited by 12p; 21-09-2011 at 11:54.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام. من امسال پشت کنکوریم. کتابهای ریاضیات عوض شدن.حالا چکار کنم. با همون کتابهای قبلیم ادامه بدم و مبحثی بخونم.... البته بیشترشون سفید موندن. امسال قصدم جدیه که بخونم. چون شاگرد بدی نبودم.دوست دارم حداقل سه رقمی منطقه 2 بشم و فکر میکنم تواناییش هم دارم
    کتابهای قبلیم اینان
    ریاضی 2:گاج سفید
    حسابان: قلم چی. مبتکران جلد 1. نشر الگو جلد 2
    دیفرانسیل: اندیشه فائق

داره خودمونی میشه eminem never dies's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

عزيز خود گاج تستاي سراسري داره اونم تا دلت بخواد
    علاوه بر اون تستاي سراسري رو همه جوره ضربه فني كرده
    يهني اومده يه تست سراسري رو برداشته شبيه سازيش كرده تو يه تست ديگه
    بعد كتابش كاملا سطح بندي شدس
    samba جان خيلي خوب توضيح داد اين كتابو :
    سطح یک = تغییر یافته ی سوالات متداول کنکور و سوالات تالیفی در حد کنکور. سطح دو = سوال های جدید و یکم از کنکور سختتر که میتونن توی کنکور هم مطرح بشن. سطح سه = سوال های خفن با نکات فضایی! مخصوص رتبه های دو و نهایتا سه رقمی. این کتاب جزوه نداره، ولی در عوض پاسخ تشریحی بسیار کامل و خوبی داره و در واقع درس رو با تست یاد داده. در کل کتاب سطح بالاییه.
    حالا باز نظر خودته!

---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------

راجع به اون مبحث خوندن تستاي سراسري سال پيش هم بهتره مطلب زير هم خونده بشه كه خالي از لطف نيست

خوب دوست عزیزی پرسیده بود که در سوال و جواب با داوطلبی رتبه دار ایشون گفته بودن که در ریاضی و فیزیک فقط و فقط تستهای استاندارد کنکور سالهای گذشته رو کار کرده اند و با کسب درصد میانگین 50 در این دو درس و به شرط عمومی ها و شیمی خوب میشه بهترین رشته ها رو در رشته ریاضی قبول شد . در این مورد باید اینگونه وارد بحث بشم که تا چه اندازه تست زدن در ما اون اعتماد و اطمینان رو ایجاد میکنه که به درصدی مطلوب در کنکور 91 برسیم . اگر تست های کنکور سنوات گذشته ما رو به این تسلط میرسونه پس این همه کتاب از انتشارات های مختلف که در اونا تستهای تالیفی مولف زیاد دیده میشه چرا پر طرفدار است ؟ از طرفی مجله آزمون مثلا قلم چی هم در محاسبه با نفرات برتر کنکور خود مدام اعلام میکنه که درس اغلب دروس از کتابهای آبی استفاده کردن و موفق شدن . آیا باور کنیم ؟ یا خیر ؟
    در سال گذشته فرد رتبه داری رو دیده ام که ادعا میکرد فقط تستهای خود کنکور رو در ریاضی کار کرده و نه کتاب تست و نه آزمون ... و ریاضی زده بود 68 درصد . کمی باورش برام سخت بود و اولش فکر کردم که جنبه تبلیغاتی داره ... کم کم با به بحث کشیدن این موضوع توسط او به این نتیجه رسیدم و او از زبان خودش گفت که : در حل هر تست کنکور خودم با تغییر اعداد و علامت ها و صورت و مخرج و .... در حدود 10 نوع دیگر هم تست از اون می ساختم و حل یک تیپ برایم حدود 30 دقیقه زمان میبرد ... کم کم این مدل ها در ذهنم حک شد و تونستم که خودم از خط به خط کتاب و از ترکیب کردن مباحث با هم تست طراحی کنم . این روش در حال حاضر توسط برخی اساتید خلاق ارائه میشه و به نوعی این عزیزان با تستها بازی می کنند و در انواع دیگر شرایط اون رو به چالش میکش . مثلا از یه تست سقوط آزاد ساده یکدفعه میرسن به ترکیب سقوط آزاد و پرتابه و سرعت این دو هنگام برخورد ... این مدل سوال در کتاب های تست هست که دو سقوط آزاد بهم برخورد کنند ولی برخورد سقوط آزاد با پرتابه اون هم مثلا از روی مولفه های بردار و نه معادله خط کاری هست ابتکاری و چالش برانگیز . ولی خوب داوطلب راحت طلب ما میاد چی کار میکنه . خیلی ساده .... صفر کیلومتر میشینه پای کتاب تست فلان دو تا خودکار برمیداره یکی لای صفحه سوالات و دیگری لای پاسخنامه ها .... تست اول : اگر تابع f در نقطه x=2 مشتقی برابر 5 داشته باشد و مقدار f در در x=2 برابر 1 باشد آنگاه کدام گزیه درست است ؟ داوطلب نابغه یه نگاهی به گزینه ها میندازه و میبنه بلد نیست ... خودکار مبارک که مرز پاسخنامه رو مشخص کرده رو تکانی میده و بله گزینه 2 میشد ... یه دور هم جواب رو میخونه و میگه تست بعدی .... اینجوری 500000.... تا هم تست حل بکنه چیزی یاد نمیگیره و اگه میرفت و میخوابید حداقل خودش رو زجر نمیداد . حالا بعضی ها هم هستن که میان مو به مو از جواب پاسخنامه یک دور برای خودشون تو کاغذ از رو می نویسند ... دوست عزیز مگه تمرین خط داری ؟ یا شاید میخوای املا کار کنی !!! حتما متذکر میشم که اتاق و کتاب خونه خودتون رو با برندهای مختلف کتاب مزین نفرمایید ...یه کتاب خریدی ... دوستش گفته اون کتاب هم توپه ... پریده و رفته بدون اینکه کتاب اولی رو حتی یه فصلش رو هم بخونه کتاب دومی رو خردیده ...
    حتما قبل از تست زنی مطالعه از منبع آموزشی مثل جزوه و کتاب درسی و و برای دروس تحلیلی جزوه ای که خودتون سر کلاسش بودین و نه برای همسایه بقلی هست و یا منابع آموزشی صرف مثل مبتکران آموزش . سبز گاج یا مثلا گاما آموزش رو بگیرید آموزش ببینید و بعد سوال تشریحی . تعدا کمی حتما حل کنید و سپس تست . با اولویت سراسری 80 به بعد ... اگر ضعف شدید بود 75 به بعد سراسری و آزاد به بعد . بهترین نوع نگارش کتاب تست کتاب تستی هست که پاسخنامه مرحله ای داشته باشه . مثل کتاب گاج هندسه 1 مهندس منصف شکری . اگر پاسخنامه مرحله ای نداشت ... خودتون بیاید و بعد از نزدن یا غلظ زدن تست ... کم کم به پاسخنامه نگاه کنید ... مثلا خط اولش رو بخونید ... آیا چیزی فهمیدی ؟ جرقه ای به ذهنت زد ؟ چیزی حدس میزنی ؟ دست به قلم شو و نترس و حل کن ....نتونستی .. قسمت دوم حلش رو بخون و سعی کن خودت بقیه اش رو کشف کنی تا به جواب آخر برسی .... سعی کن تو مدلهای در ذهنت اون شکلها و قالبهایی رو که برای مثلا زدن تست حد بلدی رو به یاد بیاری و ببینی به کدوم مدل شبیه تره ... اگه دیدی ترکیب با مثلثات هست و یه خرده یادت رفته ... برو دو دقیقه فرمولش رو مرور کن و ببین و بعد بیا سراغ تست ... اینجوری شاید حل هر تست زمان گیر باشه ولی مطئن میشی که خودت یادگرفتی و کار خودت بوده و انشاا... ماه دیگه این تست رو جایی دیدی در زمان استاندارد و خودکار حل میکنی ... چون دستت راه افتاده ...
    پس باید از تست و سوال ، مطلب رو استخراج کرد و تغییر داد و نکاتش رو فهمید و حتی تونست اونو از راه های مختلف حل کرد تا بشه اونوقت ادعا کرد که این مبحث رو خوندم و تستش رو زدم .

Last edited by eminem never dies; 24-09-2011 at 16:04.

11. 5 کاربر از eminem never dies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    لیست کتابهای عمومی
    املاو لغت هامون +خیلی سبز هفت خان رو زده شاید بگیرم
    تاریخ ادب خود کتاب درسی
    قرابت هامون
    زبان فارسی هامون
    عربی پارسال 15 زدم میخوام امسال کلاس برم
    دینی اول گاج چاپ جدید +تست همگامان
    زبان 15 زدم با مبتکران. اصلا درسم خوب نیست تو زبان یه روشی اگه دارید بگید

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من هیچ کتاب درسی در اختیار ندارم و فقط میخوام دروس عمومی رو بخونم کدوم کتابها جامع هستند ؟ یعنی متن کتاب درسی رو هم دارن ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •