برای این مشکلت میتونی از این ادرس کرک بازی رو بگیری کارت راه میوفته مال من هم بعد از نصب پچ 1.40 از من دیوی دی بازی رو میخواست ولی من کرک رو بازم توی بازی کپی کردم درست شد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای این مشکلت میتونی از این ادرس کرک بازی رو بگیری کارت راه میوفته مال من هم بعد از نصب پچ 1.40 از من دیوی دی بازی رو میخواست ولی من کرک رو بازم توی بازی کپی کردم درست شد
ميشه دقيقتر توضيح بدي؟
آخه تقريبا همين كار رو كردم ولي نشده.من بازي رو نصب و مدتي بازي كردم.هيچ پچي هم نصب نكرده بودم.بعد اون برنامه install_orginal رو دانلود كردم و مطابق راهنماييهاي گفته شده اون برنامه رو اجرا كردم.و پس از پايان نصب پچ 1.4 بعد از اجراي فايل pes.exe پيغام ميده كه dvd اصلي رو بذار.آخه كجا اشتباه كردم؟
اصلا اين 1.4 كرك نداره؟
محمد خان واسه نصب دي وي دي مي خواد يا واسه اجرا؟
عزيزم نوشته اين فايل توسط Premium-user ايجاد شده.جاي ديگه نداريد؟
دوستان من میخوام یه کاری بکنم هرکی کیخواد کمک کنه بگه
خب من میخوام یه تیم برای برو بچ پی سی ورلد بسازیم و و بزاریم توی یه لیگ یا توی مستر لیگ اگه استقبال شد وظایف رو برای کسانی که میخواند من یا ما یاری میکنند مشخص میکنیم من خودم سررشته نسبتا" خوبی در مورد فیس سازی دارم و میتونم فیسهای شمارو درست کنم همین دیروز فیس سه تا از دوستانم رو درست کردم البته یه کم مونده حرفه ای بشم ولی خوب شده بود به نظر اونها عالی بود درمورد لباسهاهم دیگه نمیدونم دوسه نفری بیاند و لباسهای طراحی شده رو در تایپیک قرار بدند و ما به اون رای میدیم تا لباس مورد نظر رو انتخاب کنیم در مورد اسم تیم و .. هم به وقت خودش صحبت میکنیم
فقط کافیه استقبال خوبی بشه حداقل به اندازه یه تیم 11 نفره و چند تا نیمکت نشین همین به نظر من شاید استقبال خوبی بشه
منتظرم تا
براي اجراي بازي.
gholi110 عزيز.اينو دانلود دارم مي كنم.اگه اين كرك رو كپي كنم همه امكانات 1.4 حفظ ميشه؟
بابا کاری نداره روی کرک در سمت راستش نوشته start download اون رو بزن ودانلودش کن همین خودم تشتش کردم برای کاربران عادی کار میکنه بیخیال من خودم تموم ابزارو ... ر. از اینجا دانلود کردم
انجا كه همه چيز هست بجز كرك 1.4 البته فكر كنم منظور شما همون كرك 1.3 هست كه دارم دانلود مي كنم.به هرحال از همه دوستان ممنون.![]()
كرك واسه 1.30 ناجور كرك شده و روش كيت سرور نصب نميشه شما 1.20 رو دانلود مي كردي خيلي بهتر بود من امتحان كردم كرك 1.20 براي 1.40 جواب ميده
اين لينك كرك واسه 1.20 هست
سلام محمد جان
شما کافی هستش که کرک پچ 1.20 رو دان کنی .اینو به جای فایل pes .exe خودت جایگزین کن این هم ادرسش :
دیکه این همه دردسر نداشت که همه توش موندن .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
قربانتان![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)