ممنون.
شما مترجم و انتشارات خاصی برای 3 کتاب Basic Grammar in use و Essential grammar in use و Grammar in use intermediate مد نظرتون هست؟
ممنون.
شما مترجم و انتشارات خاصی برای 3 کتاب Basic Grammar in use و Essential grammar in use و Grammar in use intermediate مد نظرتون هست؟
نه من کتابهای زبان اصلیشون رو خوندم ، خیلی بهتره و واضح تر.. ولی فکر میکنم همشون ترجمه شده باشن ( Advanced رو مطمئن نیستم )
امین جان من کتابشو ندارم فقط میخوام بدونم دقیقا چه قسمتای گرامری کار کار کرده شاید تکراری باشه تا پول الکی ندم،راستی قیمتش چنده ؟
اجتناب ناپذیر به انگلیسی چی میشه؟
معمولن وقتی میخوای یک کتاب رو بخری قبلش باز میکنی کتاب رو میخونی اگه خوشت نیومد نمیخری
ولی همونطور که گفتم اینطوری نیست که مثلن مطلب جدید گرامری توضیح داده باشه؛ مثلن اگه توی سطحهای قبلی در مورد فعل گذشته کامل و ماضی مستمر صحبت کرده بوده ، این بار میاد در مورد گذشته ی کامل مستمر صحبت میکنه.. بیس مطالب همون کتابهای گذشته هستن ولی اینبار به شکل کاملن حرفه ای اونارو بررسی کرده. قیمتش هم 12 تومن اگه گرونترش نکرده باشن
سرفصلهای مباحث (سعی کردم همرو به پارسی بنویسم)
-زمانها مث حال کامل ، حال کامل مستمر ، گذشته کامل ، گذشته کامل مستمر و... بعد مثلن اومده گفته که فرق حال ساده با حال مستمر چیه و کاربردشون در چه جاهاییه ، یا مثلن فرق گذشته ی ساده با گذشته ی کامل ، یا گذشته ی کامل استمراری با گذشته ی کامل
- زمان آینده معمولی ، آینده با حال مستمر ، آینده ی مستمر ، آینده کامل ، آینده ی دیده شده از گذشته و....
- بررسی ریزنگرانه ی فعلهای مــُدال مثل should , would , will , might , can , could , must , have to
- کار با حالت مجهول در زمانهای مختلف و همچنین نحوه ی گزارش دهی با حالت مجهول.
- بررسی سوالها و انواع آن
- فعلها ، مصدر (با to ) و مصدر بدون to ، اسم مصدر ، جمله های دارای چندین فعل و انواع آن و..
- نحوه ی گزارش دهی و بررسی تمام عیار آن
- اسم و اسمهای مرکب.. اسم های قابل شمارش و غیرقابل شمارش ، سازگاری فعل و فاعل ، حالت ملکی اسمها و..
- انواع حروف تعریف و فرق بین آنها ( a , an , the )
- تعیین کننده ها و کمیت نما ها ( مثل Some , any , lots of , a lot of , few , a few , a little , little و .. )
- مباحث جملات ربطی و انواع ضمیر موصولی و نحوه ی استفاده ی آنها
- ضمایر و نحوه ی جانشین سازی آنها ، استفاده از ضمایر مرجوع به فاعل و...
- انواع صفتها بررسی ریز به چند و چون استفاده ی آنها ، حروف اضافه بعد از صفتها ، صفت مفعولی و...
- انواع قیدها و حروف ربطی
- بررسی کامل حروف اضافه و مباحث حرفه ای : دی
- جمله های توسط It ، جمله های توسط what ، وارون سازی جملات ( مثلن وارون سازی جملات شرطی ) و...
inevitable چطوره؟
یا unavoidable؟
از مترادفهاش هم میشه به inescapable, unpreventable, fated, sure, certain اشاره کرد...
![]()
سلام
ببخشید من چند تا نکته مبهم دارم
کی باید بگیم washing و کی بگیم washing-up
فرق cooking و baking چیست؟
بچه ها ، یه کتاب خیلی خوب آموزش لغت زبان میخوام از متوسط تا پیشرفته ! میشه معرفی کنید ؟
504 رو خوندید ؟
cooking ماله غذا درست کردن عادیه ولی bake ماله غذا یا موادی که توی مایکروفر و فر هستش.
Last edited by اره باو; 25-08-2013 at 14:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)